Šta je novo?

Izbori 2024

Ali izjednaciti Obradovica i Sapica, vojmi oca.
Svejetoisto.
Ratko Ristic je ok lik, ali velika mana mu je sto sa Dverjanima i Zanokticom, oni prosto vonjaju na kilometar, sta mu bi da udje u to drustvo, bolje da je otisao u NDSS.

Da li i dalje neko misli da sns može pasti na ovim izborima?

Ако је сама срж, темељ политике и ставова опозиције да ЕУ нема алтернативу и ако је ЕУ апсолутно најважније, а можда и једино питање свих питања опозиције, једини циљ и сврха нашег постојања,

онда би најприроднији потез опозиционих политичара био да угасе своје странке и коалиције и пруже пуну подршку Председнику да настави са својом политиком, јер већ 11 година добија похвале од исте те ЕУ да добро ради на реформама и успешно води Србију ка ЕУ и ЕУ вредностима.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Relativno novo lice na sceni, obrazovan, strucan. Valjda tako nesto trazimo?

Ne vidim neku listu mnogo boljih izbora koja je ponudjena.

E sad to sto nekima treba hibrid Svetog Save, Kneza Milosa i Vuka Draskovica iz ‘91 na kreku, pa bi i tom falilo ‘ono nesto’, jbg, takvo nesto nemamo.
Pa bio je na sceni, samo ja ne gledam Pink i Hepi da ga vidim pored Brnabiceve.

Nema profesora koji nisu savetnici Nenadu Popovicu?

Znamo ljudi oko mene i ja gomilu.

Nije lako biti profesor, koliko god neki izgledali smotani, svi oni imaju hrabrost i da izlaze pred toliki broj studenata i odlucuju o njihovim sudbinama, pa u nekoj meri i o sudbini zemlje na taj nacin, da trpe razne pritiske...

Imaju oni onu stvar, neko manje, neko vise, tako da ne mislim bas da bi svi pobegli da im je ponudjeno mesto gradonacelnika, sta vise, mislim da bi dobar deo hteo.

I bas je ovaj Djilasov potrcko taj koji nudi to, taj koji je bolji od svih tih drugi, jos su sada svi zajedno, ima milion stranaka sa milion ljudi.

Ista prica kao i Sasom Jankovicem, bas nema niko da nije roknuo cimera? Da li je roknuo ili nije, smrdi, sklanjaj ga i stavljaj drugog.

Tako i za ovog. Beskicmenjak i ulizica. Sve suprotno od onoga sto nam treba sada.

Ajde mene da zove Nenad Popovic za savetnika da vidi kakav ce odgovor da dobije. Inace, Obradovic je javno juce priznao da je bio savetnik, nije nikakva SNS spin masinerija u pitanju.

I to opet vraca na onu pricu koju stoti put pricam, problem je sto puta veci sto oni postavljaju takvog kandidata sto ocigledno govori da ne zele da dobiju izbore, odnosno da su u saradnji sa SNS-om, nego sto je kandidat takav kakav jeste.

• Sviđa mi se
Vlada jer mu je protivkandidat Obradovic.

,,Protivkandidat"

• Sviđa mi se
Djindjic je takodje sedeo na vise stolica. Dok su trajali protesti 1996. i 1997. odlazio je na konsultacije kod Milosevica.

Sve je to ista pokvarena gamad, od N Pasica do danas.

To je sustina problema. Biti ulizica i raditi za Anu B. je ljudima normalno. Evo i ovde na forumu. Ne vide nista strasno u tome. Uci u poslovni odnos sa kriminalcima im je ok
jer kaplje lova.

Djindjic je bio covek koji je znao da ne moze da pobedi Milosevica, zato je Kostunica i bio isturen.

Posle pada Milosevica, SPS je u tom trenutku bio na samrti i onda je na talasu petooktobarskih promena DOS/Djindjic pobedio na parlamentarnim.

E, pa, ovi izbori sada su kao ti izbori 24.9.2000. godine, a ne kao parlamentarni iste godine ili 2003. godine.

Potez da se isturi Obradovic kao kandidat je kao da je Djindjic bio kandidat na predsednickim izborima 2000. godine. To bi bio glup i izdajnicki potez, koliko god da ne volim Kostunicu, to uopste nije poenta.

Tako bih i 2003. video sta je ciniti i kako se ponasaju.

Ako bi Djindic sasvim otvoreno pucao sebi u nogu cineci sve da slucajno ne pobedi, onda ne bih glasao za njega. Posto ti izbori nisu vidjeni kao neki istorijski jer je DOS i dalje bio najpopularniji i samo je doslo do rotacije unutar DOS-a ko ce biti glavni, verovatno bih iskulirao izbore da sam imao pravo glasa.

Pa bio je na sceni, samo ja ne gledam Pink i Hepi da ga vidim pored Brnabiceve.

Nema profesora koji nisu savetnici Nenadu Popovicu?

Znamo ljudi oko mene i ja gomilu.

Nije lako biti profesor, koliko god neki izgledali smotani, svi oni imaju hrabrost i da izlaze pred toliki broj studenata i odlucuju o njihovim sudbinama, pa u nekoj meri i o sudbini zemlje na taj nacin, da trpe razne pritiske...

Imaju oni onu stvar, neko manje, neko vise, tako da ne mislim bas da bi svi pobegli da im je ponudjeno mesto gradonacelnika, sta vise, mislim da bi dobar deo hteo.

I bas je ovaj Djilasov potrcko taj koji nudi to, taj koji je bolji od svih tih drugi, jos su sada svi zajedno, ima milion stranaka sa milion ljudi.

Ista prica kao i Sasom Jankovicem, bas nema niko da nije roknuo cimera? Da li je roknuo ili nije, smrdi, sklanjaj ga i stavljaj drugog.

Tako i za ovog. Beskicmenjak i ulizica. Sve suprotno od onoga sto nam treba sada.

Ajde mene da zove Nenad Popovic za savetnika da vidi kakav ce odgovor da dobije. Inace, Obradovic je javno juce priznao da je bio savetnik, nije nikakva SNS spin masinerija u pitanju.

I to opet vraca na onu pricu koju stoti put pricam, problem je sto puta veci sto oni postavljaju takvog kandidata sto ocigledno govori da ne zele da dobiju izbore, odnosno da su u saradnji sa SNS-om, nego sto je kandidat takav kakav jeste.
Pa ako su hrabri i nisu gadljivi ti drugi profesori gde su? Znaci ko udje u politiku i zapravo se bori on ne moze da bude kandidat jer je Djilasov potcko, Zavetnicin svedok, Raduletov ravnozemljas, a onaj koji sedi kuci i 'gadi se politike' treba da ocekuje da ga mole za gradonacelnicko mesto?

Pa to 'savetnik Nenada Popovica' i jeste spin. Angazovalo ga ministarstvo oko projekata, kao strucno lice. Kako ti zamisljas da te stvari inace funkcionisu? Pa tvojom logikom, nijedan profesor ne moze biti kandidat jer svaki radi za drzavu.

Hajde navedi ti koga bi voleo da vidis na tom mestu, pa cu ti ga ja opljujem u pet minuta isto ko ovog. Ko hoce izgovor lako ce ga naci.

Za njega da glasam?
Имаш (национално демократску) алтернативу.
Ненасловљено.jpg

Људи су очекивали од Драгана Ђиласа да номинује честитог човека :D.

Људи су очекивали од Драгана Ђиласа да номинује честитог човека :D.
Ђе ћеш честитијег од проф. др Владимира Обрадовића? Једино да су довели Алексу Бечића из Црне Горе. Београд добија поштену власт, а ФОН трећу зграду. 😂

@Defke Ne, ne bio je savetnik Popovića, nemoj da spinuješ sa tim što ima državni posao kao profesor. Imati državni posao nikako nije vid izdaje ili bilo čega lošeg.

@Пантограф Ipak mislim da su izbori 2000. godine bolje poredjenje jer je Beograd danas sličniji Srbiji 2000. godine nego Beogradu 1996. godine.

Tako da nam treba više jedan Ćuta nego profesor.

@Defke A ako treba kandidat da bude profesor, svaki koji radi svoj posao pošteno i ne kurvа se okolo. Valjda si studirao pa znaš da ih ima.

I zašto profesori moraju da se trpaju u politiku, stvorena je jedna široka koalicija, zar ne bi bilo sjajno da tako nekog ko je možda aktivan na neke druge načine, ali nije ni u jednoj stranci, iznenade i pozovu?

Uostalom, ima ih i u strankama koji nisu smrde koje se trpaju kod Popovića.

Jel mi istim ocima gledamo SNS? Kao samo da ih skinemo, ali ok je tako sa njima po ministarstvima piti kafice? Da me zove Popović na telefon oterao bih ga u tri lepe materine, a kamoli da radim za njega.

@Whiplash Pičke smo u duši, ugledati se na Francuze, ali glasati za pičkicu koja je godinama sedela i pijuckala kaficu sa Brnabićevom i Popovićem? Okeeej.

@Defke Pazi, tu imaš i Dobricu za koga je moj stav uvek bio da je mekan. Eto, to je moja zamerka bila, zamišljao sam ga pred nekim ambasadorom i plašio se da bi pišnuo u gaće. Ali on nema krvi na rukama bar. I u odnosu na ovu Djilasovu nalickanu pudlicu, Dobricine mane i gresi su smešni.

Dobrica i neki malo kurčеvitiji lik treba da budu tandem, bez krvi na rukama obojica, a ne ovako kao sad dva fićfirića.

@Пантограф Ipak mislim da su izbori 2000. godine bolje poredjenje jer je Beograd danas sličniji Srbiji 2000. godine nego Beogradu 1996. godine.
Nije, ni blizu. Miloševićeva stabilokratija na tragu aktuelne Vučićeve je narastala upravo 1996. i raspala se na tim izborima kao da je nikad bilo nije. A sa 2000. Letom Gospodnjim današnja situacija nema ničeg zajedničkog.

@Defke Ne, ne bio je savetnik Popovića, nemoj da spinuješ sa tim što ima državni posao kao profesor. Imati državni posao nikako nije vid izdaje ili bilo čega lošeg.

Tako da nam treba više jedan Ćuta nego profesor.

@Defke A ako treba kandidat da bude profesor, svaki koji radi svoj posao pošteno i ne kurvа se okolo. Valjda si studirao pa znaš da ih ima.

I zašto profesori moraju da se trpaju u politiku, stvorena je jedna široka koalicija, zar ne bi bilo sjajno da tako nekog ko je možda aktivan na neke druge načine, ali nije ni u jednoj stranci, iznenade i pozovu?

Uostalom, ima ih i u strankama koji nisu smrde koje se trpaju kod Popovića.

Jel mi istim ocima gledamo SNS? Kao samo da ih skinemo, ali ok je tako sa njima po ministarstvima piti kafice? Da me zove Popović na telefon oterao bih ga u tri lepe materine, a kamoli da radim za njega.

@Whiplash Pičke smo u duši, ugledati se na Francuze, ali glasati za pičkicu koja je godinama sedela i pijuckala kaficu sa Brnabićevom i Popovićem? Okeeej.

@Defke Pazi, tu imaš i Dobricu za koga je moj stav uvek bio da je mekan. Eto, to je moja zamerka bila, zamišljao sam ga pred nekim ambasadorom i plašio se da bi pišnuo u gaće. Ali on nema krvi na rukama bar. I u odnosu na ovu Djilasovu nalickanu pudlicu, Dobricine mane i gresi su smešni.

Dobrica i neki malo kurčеvitiji lik treba da budu tandem, bez krvi na rukama obojica, a ne ovako kao sad dva fićfirića.
Znaci nemas kandidata kog bi naveo? Studirao sam i ne mislim da je ijedan od profesora sa mog fakulteta preterano dobar kandidat za gradonacelnika, niti da ih to mnogo zanima.

Da, Dobrica taman za drugo radno mesto u zivotu gradonacelnik da bude.

‘Krv na rukama’ majko mila, Dragan J Vucicevic ce ti ponuditi dopisnicku poziciju vidi li ovo.

Sa koliko strasti i sa kojom beskompromisnoscu pises rekao bi covek da si u prvim redovima i juris sigurne glasove, a ne da stedis taj glas ko da ti je zlatan.

Vrh