@Defke Ne, ne bio je savetnik Popovića, nemoj da spinuješ sa tim što ima državni posao kao profesor. Imati državni posao nikako nije vid izdaje ili bilo čega lošeg.
@Пантограф Ipak mislim da su izbori 2000. godine bolje poredjenje jer je Beograd danas sličniji Srbiji 2000. godine nego Beogradu 1996. godine.
Tako da nam treba više jedan Ćuta nego profesor.
@Defke A ako treba kandidat da bude profesor, svaki koji radi svoj posao pošteno i ne kurvа se okolo. Valjda si studirao pa znaš da ih ima.
I zašto profesori moraju da se trpaju u politiku, stvorena je jedna široka koalicija, zar ne bi bilo sjajno da tako nekog ko je možda aktivan na neke druge načine, ali nije ni u jednoj stranci, iznenade i pozovu?
Uostalom, ima ih i u strankama koji nisu smrde koje se trpaju kod Popovića.
Jel mi istim ocima gledamo SNS? Kao samo da ih skinemo, ali ok je tako sa njima po ministarstvima piti kafice? Da me zove Popović na telefon oterao bih ga u tri lepe materine, a kamoli da radim za njega.
@Whiplash Pičke smo u duši, ugledati se na Francuze, ali glasati za pičkicu koja je godinama sedela i pijuckala kaficu sa Brnabićevom i Popovićem? Okeeej.
@Defke Pazi, tu imaš i Dobricu za koga je moj stav uvek bio da je mekan. Eto, to je moja zamerka bila, zamišljao sam ga pred nekim ambasadorom i plašio se da bi pišnuo u gaće. Ali on nema krvi na rukama bar. I u odnosu na ovu Djilasovu nalickanu pudlicu, Dobricine mane i gresi su smešni.
Dobrica i neki malo kurčеvitiji lik treba da budu tandem, bez krvi na rukama obojica, a ne ovako kao sad dva fićfirića.