I mene je nedavno zanimalo pa sam pitao Igora. Evo odgovora: Zato što takve teme uglavnom služe za najniže strasti, prepucavanje i uvrede lične prirode i na nacionalnoj osnovi, rasizma, nacionalne netrpeljivosti...Međutim administratori ne žele to da urade. Ne razumem zašto
У Новостима је Јеца, у економској рубрици.Gledacemo Elenu Bozic Talijan ponovo, jednu od urednica Velike Srbije? Kakav kambek
Auh... ne znadoh, po kazni je ubacise tamo, izgleda. Svi su namireni.У Новостима је Јеца, у економској рубрици.
Тадић има финансијских проблема, тезгари по свету по некаквим форумима.Retardić po svaku cenu hoće da se uglavi na listu Srbija protiv nasilja.
Ako, ko ga je*e. Nije sposoban da zaradi za život nego hoće opet na državnu sisu.Тадић има финансијских проблема, тезгари по свету по некаквим форумима.
Da li ovaj DJB radi za Sluzbu?
Meni se tako cini.
Европска унија је већ прогласила Александра Вучића за победника избора, а они ће имати за циљ да се обезбеди двотрећинска већина у Скупштини која ће већ у фебруару гласати за потписивање француско-немачког и охридског споразума, што ће дефакто бити признање лажне државе Косово.
Прозападној опозицији је предвиђено до 23 одсто на изборима и зато су се они данима и свађали око расподеле 70ак мандатата колико тај резултат доноси. Тај проценат им је гарантовала Америка, али мислим да ће од Вучића добити и мање.
Национална опозиција је требало да заједно добије 16 одсто, али је Вучић одлучио да им и то не дозволи, већ да их разбије и натера да самостално наступају, уз намеру да макар једну листу гурне испод цензуса.
Циљ је да у новом парламенту више од две трећине посланика гласа за потписивање издајничког француско-немачког споразума, на шта су се представници прозападне опозиције и обавезали.
Ako, ko ga je*e. Nije sposoban da zaradi za život nego hoće opet na državnu sisu.
Ima da glasam za Vučića a protiv Tadića
Колико год Тадић имао мана, опет је мањи издајник од Вучића пошто није пристао да се укину српске институције и државна предузећа на Космету.o
Jedina sisa koju Borhan moze dobiti je ona medju preponama Nebojse Krstica, kao u ona slavna vremena