Vox je radio u ministarstvu jedan kraći period.. i video šta se i kako radi... To mi je bilo dovoljno za ceo život...Ministarstvo pravde minimum, ti da budes pomocnik ministra, a Vox da bude neki mladji referent... ako Vucko to ne moze da zavrsi, ko ce?
Nije vazno sta znas, vazno je da Vucka znas!![]()
Ministarstvo pravde minimum, ti da budes pomocnik ministra, a Vox da bude neki mladji referent... ako Vucko to ne moze da zavrsi, ko ce?
Nije vazno sta znas, vazno je da Vucka znas!![]()
i sta je bilo na kraju? otisao si u keramicare, dobar si svakog meseca 1500e?Vox je radio u ministarstvu jedan kraći period.. i video šta se i kako radi... To mi je bilo dovoljno za ceo život...
U pravu si, mene cepa skleroza, bio je mnogo bolji izbor od onog što sam zapamtio.Etiopizacija Beograda je trend na ovom forumu - naravno, besmislica čak i 1993.
I bio bih najbolji keramičar.. ili moler.
bas mi bude krivo sto sam ucio skolu.
Bio je bolji izbor na ulici nego u Etiopiji. Niko nije umro od gladi, ni tad.U pravu si, mene cepa skleroza, bio je mnogo bolji izbor od onog što sam zapamtio.
![]()
hvala, obozavam tu tematikuZa ove koje muči depresija nek poslušaju ovo. Bilo je u četvrtak i petak na radio Beogradu 3, verovatno može da se vrati na RTS planeti. Nisam uspeo da nađem rad online.
![]()
Milan Urošević: Tumačenja neoliberalizma sa Fukoom i Lakanom (1)
U emisiji Studije i ogledi, u četvrtak, 26. i petak, 27. oktobra, možete slušati tekst Milana Uroševića, „Tumačenja neoliberalizma sa Fukoom i Lakanom – fantazam, depresija i preduzetnička subjektivnost”.www.rts.rs
tako je., nema radosti u Beogradu a svi se trpaju u njega. Mogu samo da zamislim kako je po manjim mestima. Mozda grešim, ali ljudi po zapadnoj evropi i mojoj ljubljenoj americi deluju daleko pozitivnije i srećnije. Mogao bi knjigu o tome napisati
U Holandiji ljudi nisu tako kvarni.Tebi je i u Hilandiji bilo odvratno. Da li ti je ikad negde bilo dobro?
U Beogradu je bio veci izbor uvoznih cokolada u Bg te 93. nego 88.U pravu si, mene cepa skleroza, bio je mnogo bolji izbor od onog što sam zapamtio.
![]()
U Holandiji ljudi nisu tako kvarni.