Vox je radio u ministarstvu jedan kraći period.. i video šta se i kako radi... To mi je bilo dovoljno za ceo život...Ministarstvo pravde minimum, ti da budes pomocnik ministra, a Vox da bude neki mladji referent... ako Vucko to ne moze da zavrsi, ko ce?
Nije vazno sta znas, vazno je da Vucka znas!
Ministarstvo pravde minimum, ti da budes pomocnik ministra, a Vox da bude neki mladji referent... ako Vucko to ne moze da zavrsi, ko ce?
Nije vazno sta znas, vazno je da Vucka znas!
i sta je bilo na kraju? otisao si u keramicare, dobar si svakog meseca 1500e?Vox je radio u ministarstvu jedan kraći period.. i video šta se i kako radi... To mi je bilo dovoljno za ceo život...
U pravu si, mene cepa skleroza, bio je mnogo bolji izbor od onog što sam zapamtio.Etiopizacija Beograda je trend na ovom forumu - naravno, besmislica čak i 1993.
I bio bih najbolji keramičar.. ili moler.
bas mi bude krivo sto sam ucio skolu.
Bio je bolji izbor na ulici nego u Etiopiji. Niko nije umro od gladi, ni tad.U pravu si, mene cepa skleroza, bio je mnogo bolji izbor od onog što sam zapamtio.
hvala, obozavam tu tematikuZa ove koje muči depresija nek poslušaju ovo. Bilo je u četvrtak i petak na radio Beogradu 3, verovatno može da se vrati na RTS planeti. Nisam uspeo da nađem rad online.
Milan Urošević: Tumačenja neoliberalizma sa Fukoom i Lakanom (1)
U emisiji Studije i ogledi, u četvrtak, 26. i petak, 27. oktobra, možete slušati tekst Milana Uroševića, „Tumačenja neoliberalizma sa Fukoom i Lakanom – fantazam, depresija i preduzetnička subjektivnost”.www.rts.rs
tako je., nema radosti u Beogradu a svi se trpaju u njega. Mogu samo da zamislim kako je po manjim mestima. Mozda grešim, ali ljudi po zapadnoj evropi i mojoj ljubljenoj americi deluju daleko pozitivnije i srećnije. Mogao bi knjigu o tome napisati
U Holandiji ljudi nisu tako kvarni.Tebi je i u Hilandiji bilo odvratno. Da li ti je ikad negde bilo dobro?
U Beogradu je bio veci izbor uvoznih cokolada u Bg te 93. nego 88.U pravu si, mene cepa skleroza, bio je mnogo bolji izbor od onog što sam zapamtio.
U Holandiji ljudi nisu tako kvarni.