MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.080
Ne kapiram? Rođen sam u Beogradu i zivim u Beogradu"Loši ljudi i pasija govna" Zione isto koliko i u mestu odakle si. Isto koliko i tvoj prvi komšija i levo i desno od tvoje kuće, tamo gde si rođen.
E onda možemo da se složimo.
Pošalji mi link portala sa kojih se ti informišeš, a da pokrivaju sve oblasti koje nekome mogu da budu potrebne - Beograd, društvo, ekonomija, servisne informacije... Hvala.Benderu, zašto čitaš kako je u Americi, ili svetu, da je svuda loše i da su svi u kanalu? Zašto opterećuješ svoj mozak tako nečim? Bavi se vedrijim stvarima, čitaj neku dobru knjigu, gledaj kvalitetne filmove ili dokumentarce u slobodno vreme... ima toliko lepih stvari kojima čovek može da se bavi, a ne da sebi kvari raspoloženje bez potrebe.
Da, od sunca i 25 stepeni u Beogradu na 29. oktobar ću da platim račune, izvedem svoju lepšu polovinu negde, odem na letovanje i jednog dana odgajam dete...Ovakav lep dan danas, sunčano, toplo, ljudi šetaju, sve vri, Beograd lep... ovde kukate kako je sve crno.. Ja sam u Beogradu svaki drugi dan.. i da nije gužve u saobraćaju, ne bi mi ništa smetalo.. svaki kraj nudi nešto zanimljivo, meni je lepo i samo kad se kolima popnem uz Francusku i provozam se do Terazija i Slavije... Lepi ljudi, lepe zgrade, dobri kafići, gledaš okolo... Gde nalazite samo tolike negativnosti, ja baš nemam takva iskustva sa Beograđanima i Beogradom..
Ovakav lep dan danas, sunčano, toplo, ljudi šetaju, sve vri, Beograd lep
Rado bih pročitao šta imaš reći za šetnju jer baš u zadnje vreme upoznajem BG detaljnije.A i o šetnji kroz Beograd bih mogao da napišem par reči, pošto sam ovde ono... preko 30 jbnih godina, i znam ga uzduž i popreko... Ali znam da bi bilo uzaludno pa neću ni da gubim vreme...
Bezveze grad, Frankfurt na Majni.Možda grešim, možda je došao iz Frankfurta i opravdano zapao u depresiju.
Mi nemamo kršten trotoar u samom centru grada, noge da polomimo ispred Autobuske stanice, fasade se raspadaju u celom gradu, gradski prevoz preskup (nama je 120 dinara karta za 1 vožnju lokalom-mi nemamo mogućnost da se za 60 din vozimo 90 minuta i menjamo buseve)... je l' to mene treba da gurne u depresiju? Jesam li ja o tome ovde ikada pisao?
Ma ne mogu više da slušam konstantnu kuknjavu, svima sve smeta, sve je crno, propašćemo svi itd... Ja sam lično odgovoran za sebe i ja lično i niko drugi ne može meni da kreira život... Kad se to shvati i kad se preuzme odgovornost, sve će biti drugačije....Znam ženu, odgajila i iškolovala dvoje dece čisteći stanove.. nije imala vremena da bude depresivna i da razmišlja o stanju u Americi i kako će skoro smak sveta.Zaboravio si da je za to sve Beograd dežurni krivac
Lepo je stranka Zajedno za Vojvodinu Vojvođani predložila da trećina budžeta ide za Vojvodinu, trećina za Srbiju, a trećina lokalnim samoupravama... To bi u grubim crtama odgovaralo doprinosu BDP po regionima i eto novog asfalta i niže cene karte, kod vas u Banatu, Vokse