nisam prvi to pomenuo ovde, al ne mogu da nađem stavkoji mu seočigledno implicitno pripisuje.То није битно за Београд.
A ko glasa?То није битно за Београд.
Не бих се сложио са првим делом. Као што је СНС приватна странка Александра Вучића, тако је и ССП приватна странка Драгана Ђиласа, а овај Обрадовић класични опортуниста-апартчик који жели да се окити титулом градоначелника Београда. Та странка, као и СНС, нема никакву идеологију (ако изумемо празно лупање мантри "Европа нема алтернативу"), а камо ли нешто што се може класификовати као лева политичка идеологија.Било би боље да су изабрали некога са центра, он ми је исувише улево да би покрио цео спектар „Србија против насиља”. Увек ће се котирати као продужена рука Драгана Ђиласа, што и није нешто што могу да порекнем.
Народна странка и Доста је било тренутно изгледају као највећи кандидати за расипање гласова. Својевремено најјачи опозициони фактори, а сада је велико питање могу ли и заједно да пређу тропостотни цензус. Било би им паметније да се неком приклоне, у сваком случају, немају много простора за извољевање.
okej, sad već postaješ Crveni Kmer, razumem bes, svi smo besni zbog radikalske strahovlade, al malo se izduvaj.na stranu sankcije prema rf.
lik je ocito streber.
u nekoj idealnoj situaciji bi mozda odgovarao nekom gradu, ali u ovoj spetickoj jami treba neko kao Velja Ilic ili Palma ili barem Cuta.
Neki "narodni kandidat", a ne urbana esencija.
Pa Srbiju protiv nasilja cine i Cuta i Aleksic i njihove stranke/pokreti, sto ti je vec dovoljno da kazes da nije velika vecina.Велика већина политичара из листе "Србија против насиља" се свакако залаже за санкције Русији, тако да би скоро сваком потенцијалном кандидату могли да лупе ту етикету. Једино не би могли да лупе ту етикету Штимцу, Николи Јовановићу или Милоју Павловићу, али чињеница је да Ђилас има највише пара и да је по већини истраживања његова странка тренутно најпопуларнија опозициона странка, па онда лако може да уцењује и форсира своје кандидате.
Значи, имају паре . Идеологија није битна.ССП има јачу партијску инфраструктуру. У суштини је она права наследница ДС. ЗЛФ и НДМБГД нема одборе ни у свим општинама, то знам проверено.
Овај Обрадовић је ипак професор и културнији човек од свих СНС првака у Београду.
Значи, имају паре . Идеологија није битна.
Много унивезитетских професора је прошалтало српском политиком у последњих 20 година, и искуства су већински негативна.
Искрено, боље Ђилас него Вучић, са свим својим манама.Prvi i glavni argument svih apstinenata je da nece da biraju izmedju Kurte i Murte, odnosno Djilasa i Vucica, i onda im to ponudis. Pa jbt.
Ни једног ни другог.Ево сад ми кажи, да си нпр. власник фабрике или фирме, да ли би за управника поставио професора или активисту?
Ali taj izbor ne postoji, razumes li? To nije izbor, taj izbor znaci pobedu Vucica. Kad to pitanje postavis Srbiji, izabrace Vucica.Искрено, боље Ђилас него Вучић, са свим својим манама.
Па јел Ђилас кандидат за градоначелника?Prvi i glavni argument svih apstinenata je da nece da biraju izmedju Kurte i Murte, odnosno Djilasa i Vucica, i onda im to ponudis. Pa jbt.
To sam ja, a nisam desnicar. I jos gomila ljudi.Они који подједнако мрзе Ђиласа и Вучића свакако неће гласати за листу на којој је Ђиласова странка, већ за неку десничарску странку.