Šta je novo?

Izbori 2024

Miki Aleksic iz NPSa je nosilac liste "Srbije Protiv Nasilja". Tako da za ljude koji se jeze na pomen Djilasa i Marinike imacete razlog vise da izadjete i da glasate za Srbiju Protiv Nasilja. Moj savet i centar-desno orijentisanim glasacima, glasajte za ovu koaliciju i na republickim i na gradskim izborima....Srpski desni politicki spektar je prepun klovnova, nedoraslih tinejdzera, i SNS-kolaboranata. Ako nista drugo, glasajte za Srbiju Protiv Nasilja iz prostog razloga da ce biti lakse posle da ih smenite u odnosu na ovu trenutnu bagru. Sto kaze nama svima drag Bender Rodriguez, "Oligopol > Monopol", i to je cinjenica.

Poslednja izmena:
Moj savet i centar-desno orijentisanim glasacima, glasajte za ovu koaliciju i na republickim i na gradskim izborima....
Тај сам! Зашто не бих гласао за неку од десних листа? Евроскептици изричито против француско-немачког споразума.
Беки ако ти је политичка логика "додворавање најгорим народним масама" увек ћеш завришити са неком итерацијом Милошевића / Дачића / Вучића / Томе и сличних. Јер широке народне масе и не знају за боље, чак и то неувођење санкција Русији није став вођен размишљањем шта је најбоље по земљу већ чистим терањем ината. Ја не желим да ми "рушимо Вучића" довођењем новог Вучића нити ће то ишта да промени. Најмањи проблем да га заменимо Обрадовићем који ће се понашати идентично након пар ћушки од стране ЕУ

Циљ треба првенствено да буде грађење здраве политичке опције која ће јачати како ови буду слабили и гурати земљу напред. Која ће радити оно што каже а не лагати зарад рејтинга а радити супротно. Ако су људи довољно глупи да не гласају за бољу власт у Београду због тога што је кандидат за градоначелника рекао да би требало увести државне санкције Русији као што је она нама деведесетих а због инвазије на суверену земљу и анексије њених територија онда ће људи просто испаштати због лошије власти јер су тако хтели. Са сваком новом зградом која се обруши или парчетом фасаде које падне на дете ће бар бити спокојни да Вучић није изричито најавио да ће увести санкције за сада.
Све потписујем изузев подебљане реченице.

Беки ако ти је политичка логика "додворавање најгорим народним масама" увек ћеш завришити са неком итерацијом Милошевића / Дачића / Вучића / Томе и сличних. Јер широке народне масе и не знају за боље, чак и то неувођење санкција Русији није став вођен размишљањем шта је најбоље по земљу већ чистим терањем ината. Ја не желим да ми "рушимо Вучића" довођењем новог Вучића нити ће то ишта да промени. Најмањи проблем да га заменимо Обрадовићем који ће се понашати идентично након пар ћушки од стране ЕУ

Циљ треба првенствено да буде грађење здраве политичке опције која ће јачати како ови буду слабили и гурати земљу напред. Која ће радити оно што каже а не лагати зарад рејтинга а радити супротно. Ако су људи довољно глупи да не гласају за бољу власт у Београду због тога што је кандидат за градоначелника рекао да би требало увести државне санкције Русији као што је она нама деведесетих а због инвазије на суверену земљу и анексије њених територија онда ће људи просто испаштати због лошије власти јер су тако хтели. Са сваком новом зградом која се обруши или парчетом фасаде које падне на дете ће бар бити спокојни да Вучић није изричито најавио да ће увести санкције за сада.
Naravno da nije logika da se dodvoravamo. Valjda se svi slazemo da postoje ljudi za koje bi svi rekli - bravo, to je to, to nam treba.

Nije to dodvaravanje nego trazenje pravog kandidata za sire biracko telo jer je ovo jedna velika koalicija.

Da ide svako za sebe, odlicno, ovaj Obradovic privlaci Djilasovce, Dobrica privlaci ove svoje itd.

Mora se naci pravo i adekvatno resenje za ovoliku koaliciju, a ne samo roknuti klasican Djilasovac.

Plus, kako to Obradovic garantuje da nece padati fasade? Nisu padale za vreme njegovog gazde kao gradonacelnika? Daj, molim te.

Sankcije Rusiji jednostavno ne spominjes, narocito kao kandidat za gradonacelnika.

Nemoj me, molim te, svi znamo da se trebao uloziti trud da se nadje pravi kandidat, ovo je bedno i pre svega lenjost i bahatost - evo, ide ovaj nas zato sto smo mi najjaci i mi tako kazemo.

Ja mu ne zameram sankcije Rusiji i ne vidim povezanost i sto je bitno sta gradonacelnik misli, ali znam da mnogi hoce i da ce ga SNS satrati sad u kampanji sa tim.

Dakle, los kandidat, objektivno. Sto se tice sansi za pobedu.

Sto se mene tice, i sto se njegovog kvaliteta tice, ko je ovaj lik uopste? Da sednem u kola sa njim, jel zna da me odveze od Slavije do Banjiice? Kakav je ovo kandidat, kakve on veze ima sa Beogradom? Pa bolje sto puta Dobrica onda.

Sta je on to uradio, kakva je povezanost njega i Beograda? Ja ovo vidim na isti nacin kao sto Vucic tipa postavlja Gasica za ministra, ti si moj covek, nema veze sto ti veze sa tim poslom nemas.

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Miki Aleksic iz NPSa je nosilac liste "Srbije Protiv Nasilja". Tako da za ljude koji se jeze na pomen Djilasa i Marinike imacete razlog vise da izadjete i da glasate za Srbiju Protiv Nasilja. Moj savet i centar-desno orijentisanim glasacima, glasajte za ovu koaliciju i na republickim i na gradskim izborima....Srpski desni politicki spektar je prepun klovnova, nedoraslih tinejdzera, i SNS-kolaboranata. Ako nista drugo, glasajte za Srbiju Protiv Nasilja iz prostog razloga da ce biti lakse posle da ih smenite u odnosu na ovu trenutnu bagru. Sto kaze nama svima drag Bender Rodriguez, "Oligopol > Monopol", i to je cinjenica.
Aleksic je dobar izbor, ne racunajuci eventualne vanstranacke licnosti najsiru prihvatljivost ima od aktivnih vodja te koalicije.
Generalno deluje da njega grumuju za premijersko/predsednicko mesto u poslednje vreme.

U Beogradu samo stranka ili kandidat koji se zalaže za uvođenje reda u komunalne poslove, istinsko poboljšanje javnog prevoza, kvalitetno urbano planiranje, koji se ne ubacuje u koalicije sa drugim strankama i koji nije povezan ni sa onim ni sa ovim može da ima ozbiljne šanse za pobedu, isto je i na državnom nivou. Opozicija trenutno ima samo plan da sruši Vučića, to im je jedini izborni cilj, uz još par planova sprovođenja globalističkih agendi i to je to... dovoljno da izgube tako da shvate da nisu opcija na biračkom spisku...

U Beogradu samo stranka ili kandidat koji se zalaže za uvođenje reda u komunalne poslove, istinsko poboljšanje javnog prevoza, kvalitetno urbano planiranje, koji se ne ubacuje u koalicije sa drugim strankama i koji nije povezan ni sa onim ni sa ovim može da ima ozbiljne šanse za pobedu, isto je i na državnom nivou
Ako je pobeda 3.5% glasova onda da.

Човек је растурио странку чији је био потпредседник зато што одређеним интересним круговима не одговара страначки став о тзв ФРА-НЕМ плану. Зар се коалиција није окупила око борбе против насиља на првом месту? Нека хвала.

NIje li sumnjivo da je KOalicija protiv nasilja zaboravila na svoje zahteve sa protesta i sada su vazni samo izbori.

Iznenadjujuce ozbiljan pristup proevropske opozicije. Nepopularne njuske su se sklonile u senku, liste vode nesto novija lica, pregovori su prosli bez nekog javnog prepucavanja sto je do sada bila redovna pojava.

Da desnica nije skup morona i sluzbinih ljudi vec bih slavio, ovako cenim da bg ima dobre sanse da padne a da ce na drzavnom nivou Ivica biti kingmaker, sto je opet solidna muka za Vucica.

Iznenadjujuce ozbiljan pristup proevropske opozicije. Nepopularne njuske su se sklonile u senku, liste vode nesto novija lica, pregovori su prosli bez nekog javnog prepucavanja sto je do sada bila redovna pojava.

Ne sto su voleli, nego sto su morali.
Ko ce glasati za Lazovica retarda, covek nema skolu-nit drzavni nit privatni faks? Na stranu cimanje oko mikro stvari u Beogradu.
Da su ostale stare iskompromitovane njuske, svako bi nasao razlog da ne glasa. Rekao bi "a to je ono go.vno lopovsko".
Prilicno dobar potez.
Sad jos i program da vidimo.

Ko ce glasati za Lazovica retarda, covek nema skolu-nit drzavni nit privatni faks? Na stranu cimanje oko mikro stvari u Beogradu.
Da su ostale stare iskompromitovane njuske, svako bi nasao razlog da ne glasa. Rekao bi "a to je ono go.vno lopovsko".
Prilicno dobar potez.
Realno morali su jos pre 5 godina al evo tek sad se zaista i dogadja :)

Iznenadjujuce ozbiljan pristup proevropske opozicije.
Mislim da ih je "neko" uštrojio po tom pitanju i da se sami nikad ne bi organizovali.
Ali videćemo...ko prvi čestita pro-EU opoziciji na dobrom rezultatu (ako ga bude) znaćemo i ko ih je postrojio.
Mada to već i ovako znamo :)

1698427780014.png

Dobrica i Obradovic tesko da su igde popularni... osim u uskom krugu beogradskih evrofanatika.
Jos jedan covek koji je uvek glasao mi kaze da ove godine nece, ali on recimo zbog Aleksica nece da glasa, smatra da Aleksic nije smeo u krucijalnom trenutku da resava svoje razmirice sa Vukom Jeremicem.

Uopste nije bitno da li su za EU, Nato ili Rusiju, za nezavisno Kosovo ili u sastavu Srbije, sve su to nebitne teme u ovom trenutku, i zabole me za njih.
Najbitnije je da dodje neko ko ce uvesti red u sudstvo, skolstvo, postovanje zakona, medije, pohapsiti bagru koja je pravila afere u proteklom periodu.
I onda nakon godinu-dve da napravi normalne izbore gde ce ove gore teme imati neki smisao.
Ako i oni krenu da se kur*e i pocnu da uzurpiraju poluge vlasti, onda i njih rusiti.

Prilicno dobar potez.
Nemam ni ja faks, poštenije mi je da imam IV stepen stručne spreme. Iz tog razloga ne mogu da radim visokokvalifikovan posao u državnoj službi kojem je to uslov, ali zato radim u stranoj kompaniji gde cene moje znanje i rad. Bitna je suština, a ne forma. U našoj državi vladaju iluzije koje su nastale u doba socijalizma i koje su mutirale nesrećnih 90tih i protraćenih 2000tih.

Šta recimo od škole ima Kurc koji je bio kancelar Austrije? Samo srednju školu i to nije predstavljalo problem da bude izabran za premijera Austrije.

Nije sramota priznati da nemaš fakultet, sramota je kupiti diplomu na privatnom fakultetu i doktorat na državnom/privatnom.

Vidimo se na izborima 17.12. Verujem da će koalicija Srbija protiv nasilja imati odličan rezulatat.

Uopste nije bitno da li su za EU, Nato ili Rusiju, za nezavisno Kosovo ili u sastavu Srbije, sve su to nebitne teme u ovom trenutku, i zabole me za njih.
Najbitnije je da dodje neko ko ce uvesti red u sudstvo, skolstvo, postovanje zakona, medije, pohapsiti bagru koja je pravila afere u proteklom periodu.
I onda nakon godinu-dve da napravi normalne izbore gde ce ove gore teme imati neki smisao.
Ako i oni krenu da se kur*e i pocnu da uzurpiraju poluge vlasti, onda i njih rusiti.
to je dobro razmisljanje, ali ja ne vidim tog "nekog"

ne možeš ni da vidiš kad je radikalština uzurpirala kompletan medijski prostor.
mislim da bi trebalo da se pojavi nova organizacija, ni desna ni Ambasadorova.
Preduslov za to je ono sto kazes.
Oslobadjanje medija je osnovni prioritet.
To sto opozicija pristaje na izbore bez slobodnih medija govori da slobodni mediji za njih nisu ni vazni.
Opozicija u stvari ne zeli demokratiju, to su ljudi istog mentalnog sklopa ka Hulja.
Jednom sam uzivo bio na 2 m od Jeremica i mogu da kazem da je to would be Hulja.

Вучић у „Националном дневнику“ ТВ Пинк: Изборе ћу расписати у среду, или четвртак. Име листе са којом ће СНС изаћи на изборе биће „Александар Вучић – Србија не сме да стане“. То је одговор онима који су желели да она стане

Nije problem Lazovica sto nema faks nego sto izgleda kao neko ko nema faks jer jos uvek pohadja isti 🤣

Šta recimo od škole ima Kurc koji je bio kancelar Austrije? Samo srednju školu i to nije predstavljalo problem da bude izabran za premijera Austrije.

Nije sramota priznati da nemaš fakultet, sramota je kupiti diplomu na privatnom fakultetu i doktorat na državnom/privatnom.
Da ovaj Ku*rcu vredi, bio bi i dalje premijer. Nije dovoljno biti sminker i raditi samo na marketingu. Tanko.

Lazovic je tanak u mnogim stvarima, nema ljutnje, komso.
Obradovic i Lazovic su ko nebo i zemlja.

U podebljanom delu teksta se slazem s tobom. Ja sam moju diplomu zasluzio, nisam je kupio za pare kao neki i nisam isao na SinMiDuduk ili MegaBleju.
@Beki sta pohadja Lazovic? :)

Dobrica i Obradovic tesko da su igde popularni... osim u uskom krugu beogradskih evrofanatika.
Jos jedan covek koji je uvek glasao mi kaze da ove godine nece, ali on recimo zbog Aleksica nece da glasa, smatra da Aleksic nije smeo u krucijalnom trenutku da resava svoje razmirice sa Vukom Jeremicem.
Онда је проблем у њему, не у Алексићу. Између Алексића и Јеремића појавило се унутарстраначко ривалство јер се Јеремић плашио да му Алексић не преузме странку. И боље је што су се разишли, јер да се нису разишли самим тим би се више бавили један другим него деловањем против власти.

Vrh