Mudro zbori moj profesor sociologije.
Nikada mi neće biti jasno zašo se opozicija ne ujedini na lokalu, neće rupe na putevima i otvorene šahtove u nekom Vladičinom Hanu popraviti mišljenja da li je Zapad ili Istok bolji.
Profesor Fakulteta političkih nauka Miloš Bešić izjavio je danas da bi na predstojećim lokalnim izborima opozicija trebalo da nastupi u jednoj koloni.
www.danas.rs
Elem da, svakako u Decembru ko god i šta god bilo na listi glasajte!
Najgore je da ostanete apstinenti i da se ova noćna mora nastavi, meni se ne sviđa Ćuta npr. ali i ako je on na ujedinjenoj listi glasaću sigurno.
Ako se ispostavi i da su ovi prevaranti, nema veze, na sledećim izborima padaju, time ulazimo u kontinuitet i postajemo demokratsko društvo, a to je izuzetno potrebno u ovoj državi.
Nazadnjaci se više ne bore da glasate za njih, već žele da ostanete kod kuće i da izlaznost ostane niska, to njima pogoduje, a mi to ne smemo više da dozvolimo, dosta je bilo!
Na tom izbornom listiću postojaće još lista, pa glasajte ako hoćete i za "Rusku stranku" neka, samo glasajte to je najbitnije i to će im urušiti sistem, oni nisu spremni za to.
Ja sam već odvojio kintu za taj 17. Decembar, moram da pređem 500+ km ukuono da odem i da se vratim da bih glasao u svom gradu, ali nema veze, a ako vi ostanete kod kuće onda džaba prelazim toliki put i trošim novac, ako ja mogu da se toliko žrtvujem možete i VI!
Ili kako kaže ona poslovica"Najbolji trenutak da zasadite drvo je bilo pre xy godina, a drugi najbolji trenutak je sada!"
Trudim se da ne pratim pvu temu, ali želim da vam podignem moral, ne padajte pod apstinenciju to je luzerski.
Pozz