On sledeće izbore dobija sa 70%Иде рејтинг
On sledeće izbore dobija sa 70%Иде рејтинг
Популарно "Начертаније".Prosvetli me u vezi detalja tog plana.
Kakav si ti lik.. Valjam se..Nista vernost, voleti i postovati istu zenu, biti odan i veran, bez svrljanja, najveca moguca cast i iskusenje. Prevariti je lako, osobina lakomih i slabih.
Samo strasti, svakih par dana nova ljubavnica ili avantura, trosenje love na provod i vina/sampanjce, samo da su muda prazna, ako je zena neraspolozena naci ce se ljubavnica, prostitutka koja ga odlicno radi s obe ruke i jos guta municiju. Savrseno! Sve kontra od porodicnih vrednosti, tradicionalizma, svetosavlja... mislim da se mnogi savrseno uklapaju tu, a nisu Dosljak, Dzigi, Delija i slicni.
Cak ni bezazlenu i nemocnu SZO nam nece dati. U pravu su.Нађи једног Албанца који би дао СЗО, а камоли хтео да се реинтегрише у Србију, осим Дритана.
Svidja ti se romantika u kojoj dominira erotikaKakav si ti lik.. Valjam se..
Kad odeš na njihove portale, pročitaj komentare. Uzmi recimo Index.hr. Videćeš ogromnu količinu mržnje, stereotipa i nacizma u komentarima. To su komentari tipa - svi Srbi su loši, mora da je Srbin ubio, Smrdija, Smrdi, krivoslavci, žene im se daju na Jadranu, nemaju šta da jedu, Cigani, genocidaši itd.Gde ce Albanci stici, raseljavaju se i nestaju brze od nas. Pri tom, daleko su oni od nekih tvrdokornih muslimana, oni i na Bosnjake gledaju kao na verske fanatike.
Mnogo se mitova ovde pripisuje nasim ‘neprijateljima’. Hrvati ne daju na svoje, Albanci su slozni, Bosnjaci ginu za ‘njihovu stvar’, samo Srbe bas briga za Srpstvo i previse su liberalni i popustljivi.
A onda odes na njihove portale i forume i vidis da oni tako isto pricaju o Srbima.
Procitao sam mnogo komentara i kod njih i kod nas, i ne vidim preteranu razliku u procentu stereotipa i mrznje. Samo su nase oci osetljivije kada smo mi tema a ne vidimo kad su drugi tema kod nas.Kad odeš na njihove portale, pročitaj komentare. Uzmi recimo Index.hr. Videćeš ogromnu količinu mržnje, stereotipa i nacizma u komentarima. To su komentari tipa - svi Srbi su loši, mora da je Srbin ubio, Smrdija, Smrdi, krivoslavci, žene im se daju na Jadranu, nemaju šta da jedu, Cigani, genocidaši itd.
To ti je još levičarski portal, onda možeš misliti kakvi su drugi. Najčitanije vesti su one koje Srbe pominju u negativnom kontekstu. Onda se kompleksaši istresaju i zadovoljavaju.
Čudno za jednu članicu EU da ne cenzuriše takve komentare nego pušta da se raspiruje mržnja. Mislio sam da kada uđeš u EU da postaješ Nemac. Kad ono ti i dalje Balkanac.Procitao sam mnogo komentara i kod njih i kod nas, i ne vidim preteranu razliku u procentu stereotipa i mrznje. Samo su nase oci osetljivije kada smo mi tema a ne vidimo kad su drugi tema kod nas.
Mislim da treba da prosiris horizonte, idi na forum.hr.Procitao sam mnogo komentara i kod njih i kod nas, i ne vidim preteranu razliku u procentu stereotipa i mrznje. Samo su nase oci osetljivije kada smo mi tema a ne vidimo kad su drugi tema kod nas.
Ilija Garasanin, pisac "Narcetanija", rodjen je u Arandjelovcu, poreklom iz Bjelopavica CG.Популарно "Начертаније".
Кнез Адам Јежи Чарториски, рођен 1770. у Варшави, био руски шеф диполоматије па вођа пољске емиграције, послао Илији Гарашанину Франтишека Фрању Заха (тада смо га звали Чехом, а сада, ваљда, Словаком) да му нацрта Начертаније.Ilija Garasanin, pisac "Narcetanija", rodjen je u Arandjelovcu, poreklom iz Bjelopavica CG.
Иначе, дешавања на северу Космета су јуче скоро па ударна вест глобално. У режимским медијима већ су прешли на друге теме, буквално су више извештавали о јачем пљуску пре два дана.
На послу јуче нико ни реч, само један пријатељ ме је питао да ли имам неки проверен инфо. Из мог нерепрезентативног узорка могу да закључим да људе просто заболе и да је та тема већ одстрањена из свести. Слично је било и за олују. Принцип је тај да се одређени процес толико огади просечном човеку и да га сваки дан подсећа на то колико смо јадни, бедни и немоћни и онда је врло лако пустити да природа човека одради остало који ће подсвесно желети да ту непријатност избаци из организма. Мислим да је дошло време за признање.
И сигуран сам да ће Косово закуцати на врата сваког од нас, ако већ није. Као и што су бомбе на крају пале и овде кад смо дали и предали све што је тражено у дејтонском и ердутском споразуму.
Хајмо сад да одиграмо исто, сценарио ће неком магијом бити другачији.
Znaci EU bi trebala da se bavi cenzurom medija?Čudno za jednu članicu EU da ne cenzuriše takve komentare nego pušta da se raspiruje mržnja. Mislio sam da kada uđeš u EU da postaješ Nemac. Kad ono ti i dalje Balkanac.
Interesantno, pre nekoliko godina sam bas bio aktivan tamo, bilo je nas nekoliko Srba koji smo se prepucavali sa teskim nacionalistima/ustasama, a bilo je i dosta umerenih Hrvata koji su nas gotivili, neke sam cak i upoznao uzivo. Jedan mi se javi svaki put kada dolazi na sajam knjiga ovde, covek je bivsi branitelj koji se danas gadi cele 'Tudjman svetac' price.Mislim da treba da prosiris horizonte, idi na forum.hr.
Кнез Адам Јежи Чарториски, рођен 1770. у Варшави, био руски шеф диполоматије па вођа пољске емиграције, послао Илији Гарашанину Франтишека Фрању Заха (тада смо га звали Чехом, а сада, ваљда, Словаком) да му нацрта Начертаније.
Најзваничнија могућа историја, има опширно код С. Ћоровића ("Историја српског народа"), био човек ректор Београдског универзитета.
(Него смо ми то, по свом обичају, "сажели", тј. избацили из помињања.)
Hvala na podsetniku, general Zah sto ima ulicu u uciteljskom naselju, povise ka Zvezdari. I pored koje cesto prolazim kolima.Кнез Адам Јежи Чарториски, рођен 1770. у Варшави, био руски шеф диполоматије па вођа пољске емиграције, послао Илији Гарашанину Франтишека Фрању Заха