Ето, доказао сам да се слабо зна о конкретним патњама људи доле у широј популацији. Сви мисле да је само прича око глупих таблица и докумената. Eво конкретног случаја:
https://www.kosovo-online.com/vesti...ka-da-ih-komsije-albanci-tu-ne-zele-12-9-2023
Ma da, slabo se zna o patnjama dole zato što neko u Beogradu ne zna taksativno da nabroji svaki incident koji se desi na Kosovu u toku jedne godine, a fala bogu pa zahvaljujući idiotima i mafijašima i sa njihove i sa naše strane, dešavaju se jednom nedeljno.
Ok, zapalili kuću čoveku na Kosovu. Dobro. I?
Pa palili su kuće i ovde nadomak Beograda, u Grockoj. Zapališe kuću novinaru što je izveštavao o zlodelima Partije i jedne seljačine i kriminalčine iz komšiluka. I, jel se razglabalo tada toliko o tome na forumu i među turbo Srbima? I jel se očekivalo od svih da znaju za to? I jel su se izvodili zaključci da ko ne zna za to, ne zna kako je u Srbiji pod Partijom?
Da ne pričam o tome da koliko se vi kunuli da tamo svaki čovek (koji nije u mafiji i Partiji) živi užasno, toliko i ja znam par - ne mnogo, ali par - koji su mi sami rekli da žive ok. I opet, da nemaju problem sa faking šiptarima koliko imaju problem sa mafijom i partijama, što srpskim, što kosovskim. Ali dakle sa običnim ljudima nemaju problem, bilo koje narodnosti.
Па ништа, али добро је бити у току.
Pa evo u toku sam. Šta još hoćete od mene/nas?
Doduše ovo pitanje ne postavljam toliko tebi, jer iako jesi jako posvećen Kosovu, bar nisi kao neki turbo (lažni) Srbi ovde koji svoj narod dele na srbo-ćirilo-pravoslavno fanatike poput njih (jedno 5%) i ''ostale'' konvertite, izdajnike i otpadnike koje treba pobiti i spaliti (jedno 95% preostalog naroda, po njima). Ono fazon,
toliko volim svoj narod i identitet, da bih proterao i pobio 95% naroda... i onda bi šatro gradio novu Nebesku Srbiju sa 50.000 Srba, na teritoriji od 78.000 km2... Izolovanu od spoljnog sveta, koja bi živela od sunca i ljubavi...
Pritom ti ja napišem da je ovo sve ili dogovor ili neka šema koja se malo otela kontroli, jer su tamo
sve poglavice uvezane i u talu... i ne, ti opet nastavljaš sa pričama kako je strašno šta nam radi zapad, kako ljudi sad ne seku vene i ne hitaju ka KZB, i šta ti ja znam...
Наравно да не, али овде сада причамо о њима.
Pošteno. Samo, jel pričate nekada i o nekim ne baš lepim činjenicama vezanim za Srbiju i Srbe na Kosovu... ili ćemo da budemo kao oni sa Krepija što se svake večeri sastaju da ''izveštavaju o aktuelnostima'' i ''analiziraju situaciju'' a u realnosti niko od njih niti izveštava, niti kaže svoje mišljenje, već samo ponavljaju unapred naučene pamflete i recitacije?