Šta je novo?

Izbori 2024

Пишу убијено 5 Срба, али ко зна да ли је тачно

Screenshot_20230924_161224_X.jpg

Idemooo

Сад креће пропаганда, па ће ред подршке са запада и довођења.

Ne bi me iznenadilo da su ovo neki moroni povezani sa Vagnerovcima. Ako je to, teško se piše Vučiću i Srbiji. Ubeđen sam da Vučić nema veze sa ovim.

Jedino što sam siguran jeste da AV nije želeo ovo da se desi, puškaranje i ubijanje kosovskih policajaca.
Da li je upućen/poslao tu ekipu, verovatno, ali ne govorim o tome, nego o vatrenom obračunu. Na kraju dana biće da su neki srbi ubili uniformisane policajce koji vrše vlast dole, i Kurti good guy, a srbi goveda.

Postoji mogucnost da je Huljina ekipa organizoval predstavu za koju ce biti optuzena Rusija i Wagner.
Vec jednom je radjena slicna sarada u CG i to u saradnji sa NATO.
I onda cemo, kad HUljapobedi, da uvedemo konacno sankcije Rusiji.

SNS to su fasisti, radikali.
Nijedno delo nije suvise nemoralno sa njih, nijedna prevara nemoguca, nijedan zlocin nezamisliv.

Kada se gospoda sa Vracara, koja sa zenama idu na SNS izlozbe vina, jednom nadju u konclogoru, ili odredjeni za streljanje na nekom stadionu, pitace se zasto nisu ranije razmisljali, ali bice kasno.

Postali smo skromniji sto se teritorija tice, jbg
Ali zato eksperti za vina
Kvantitet je presao u kvalitet.
Sad pripadamo klasicnoj, zapadnoj kulturi, nasa SNS aristokratija povezuje se polako sa evropskim plemickim porodicama.
Nase SNS princeze ako Sandra Bozic ili Suzi oblace se sve skuplje.
Plemstvo zahteva odredjena znanja, naviike i rituale.
Poznavanje vina je samo jedna od vestina kojom se ekipa sa Ibarske magistrale trudi da ovlada.

Већ имају фотографије тела убијених, пише се да је 4 ухапшено, тако да некакав идентитет мора да имају, нису пали са Марса, видећемо ко су и шта су и о чему се овде уопште ради

Вучић је српски Пашињан, change my mind. Шиптари увелико оптужују Србе, западни амбасадори састали се са Куртијем, страни медији се расписали о инциденту, Брисел упућује саучешће Приштини а Београд по обичају ћути. Ћути и чека да све прође мимо Београда па кад се све заврши на нашу штету, онда ће председник да устане из кревета и да се накани пред камере у 20.00 увече да нешто каже пре него што оде на вечеру и на цирку. Питам се само да ли су стварно баш толико неспособни или то раде намерно.

Kako god bilo, bićemo označeni kao teroristička država, a Kosovo kao cvećke. Očekujte sve učestalije napade na Srbe tek sada. Niko se obazirati neće. Jedva dočekaše EU nacisti da mlate o ovome. Sada će prosečan stanovnik EU misliti da smo teroristi i nas treba bombardovati. Tako reaguje narod jer je prosečan čovek prost i glup. Svako se lako uhvati na medijski spin. Ponavljam, ovo je veliki minus za Srbiju i veliki blam.

Opusteno, objasnicemo im na x-u da je Vucic njihov covek i da ih mi sve mrzimo a ne on, pa nas nece opet bombardovati. Taker Karlson je uz nas!

Већ имају фотографије тела убијених, пише се да је 4 ухапшено, тако да некакав идентитет мора да имају, нису пали са Марса, видећемо ко су и шта су и о чему се овде уопште ради

Она фотографија је изгледа била лажна

6074BE7D-6A2B-4B4D-BCA8-9366633A2567.png

Vrh