ahhahahMožda su podržali razbijanje Jugoslavije jer misle da smo mali Rusi?
Mogu. Da se naprednjaci posle međusobno pojure ulicama.Nego. Da li mozete da zamislite neki dogadjaj koji bi mogao dovesti do smene rezima u Srbiji.
Posle svih onih afera, ja ne mogu.
oni su slozni. Majska ubistva su dovele do ostavke samo jednog clana - Stanislave Pak.Mogu. Da se naprednjaci posle međusobno pojure ulicama.
Će vidimo.oni su slozni. Majska ubistva su dovele do ostavke samo jednog clana - Stanislave Pak.
Takvo jedinstvo ni Staljin ni Hitler nisu imali.
U SNS nema disidenata jer ne postoji ideologija.
SNS odslikava dominantan mentalitet u Srbiji.
Одличан текст, посебно овај део:
Sva nemačka politika prema Srbiji sažeta u tekstu.
- Srbija je centar zla i remetilački faktor
- Albanci se borili za slobodu u preševskoj dolini
- Albanci su ugroženi
Nemačka broj 1 neprijatelj Srbije. Nikada oni neće oprostiti 27. mart...
Nije. Ovo treba dizati na najviši nivo, kad bismo imali državuRadomir Janačković, čija je povratnička kuća zapaljena u mestu Novo Selo Mađunsko kod Vučitrna, kazao je za Kosovo onlajn da, dok su gledali kako im ponovo kuća gori, policajci Albanci koji su bili na licu mesta su im se podsmevali.
"Komšija koji je živeo u blizini nas ostavio je seno, pozvala nas je policija, i imali smo šta da vidimo, kuća je izgorela, dok smo mi gledali sve to, policajci su nam se podsmevali. Nisu hteli da pričaju na srpskom, ali moj otac malo zna Albanski. Moj otac je star, ima dijabetes, isekli su mu deo stopola, da doživljava ovo po treći put ovako nešto, je preterano. Ne znam kome smeta krov, kada je već sve odneto, ako nekome treba krov, neka skine, a ne da pali, pa da nas zovu da gledamo kako nam kuća gori", objašanjava Janačković.
@goran123 да ли је ово мир који НАТО снаге гарантују Србима који пристану на владавину из Приштине?
Nedostatak novca i podrške SAD-a. To im je kraj.Nego. Da li mozete da zamislite neki dogadjaj koji bi mogao dovesti do smene rezima u Srbiji.
Posle svih onih afera, ja ne mogu.
Liberali kažu da je to ok. Oni podržavaju Kosovo i kažu da je pravna država.Nije. Ovo treba dizati na najviši nivo, kad bismo imali državu
Ko kaže da je ok paliti kuće? Link?Liberali kažu da je to ok. Oni podržavaju Kosovo i kažu da je pravna država.
Ne kaže niko pošto se neće ni oglasiti ta "elita". Oni samo čekaju da pljunu po Srbima i da veličaju druge narode. Gde su Mirjana Karanović, Srđan Dragojević i ostali? Verovatno imaju pametnija posla i čekaju neki ispad Srba.Ko kaže da je ok paliti kuće? Link?
Ne znam ko su ti. Na kojoj su funkciji, niti znam ikoga da je za njih glasao.Ne kaže niko pošto se neće ni oglasiti ta "elita". Oni samo čekaju da pljunu po Srbima i da veličaju druge narode. Gde su Mirjana Karanović, Srđan Dragojević i ostali? Verovatno imaju pametnija posla i čekaju neki ispad Srba.
Neće ni EU ZSO. Da žele, pritisli bi Albance i završili posao. Čini mi se da je igra kako zeznuti Srbiju.Ne znam ko su ti. Na kojoj su funkciji, niti znam ikoga da je za njih glasao.
Evo na primer što se ovakvih stvari tiče ja bih prekinuo pregovore dok se ne reše ovi slučajevi, što ovaj naš neće nikad uraditi.
Sad radi TO sa ZSO, umesto da je insistirao pre 10 godina. Ali je puštao tu temu dok su njega puštali da radi ovde šta hoće, pa je sad kad je dogorelo izvukao ZSO kartu. Pokvarena manipulacija. Državu nemamo.
Moras da ides na neki dodatni kurs za botove.Ko kaže da je ok paliti kuće? Link?
Tako je.Neće ni EU ZSO. Da žele, pritisli bi Albance i završili posao. Čini mi se da je igra kako zeznuti Srbiju.