MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.081
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=744881#p744881:3ortnby9 je napisao(la):Earthmoving » Čet Jun 04, 2020 10:08 pm[/url]":3ortnby9]MC druze jel ti znas da ja imam 1.000.000 clanova? Mislim, jel mi verujes ako ti to kazem? Pa zasto onda verujes tim informacijama da SNS ima tolko clanova, to je sve u sastavu propagande da bi ljudi prihvatili namestanje rezultata, tipa "eto, imaju 700.000 clanova pa je logicno da su dobili tolko glasova". Pa jos kad sa druge strane ti zasviraju mediji, Agenicije za istrazivanje, Zavod za Statistiku, Merkleini posmatraci, neki ljudi zaista poveruju u laz. Evo ja kazem da SNS nema 100.000 clanova, sve preko toga su bajke Baron Minhauzen. Ljudi, nemoj se pecate na lazi, SNS nema vise od 10-15% podrske. Izlaznost moze biti maximalno 75-80% sve drugo sto vam kazu znajte da vas lazu.
Podrska SNS je svakako ogromna.
Ljudi ne razumeju d abiti clan SNS-a znaci da imas drustvenu prohodnost, da si ispred ostalih i da ti je to omoguceno bez mnogo truda. Zparavo, oni se trude, obezbedjuju sigurne glasove, outuju na daleke mitinge, zrtvuju se pomalo, ali to nije sistematski napor, kakav je potreban za studiranje ili nauku il vodjenje nekog ozbiljnog posla. To je dake socijalni perpetum mobile i to je ono sto prosecnog Srbina ushicuje.