Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.090
Što bi ga ispitivao? Lik bez ikakve moći. Onda treba ispitivati svakog prolaznika na ulici.
Закуцаће и теби један дан СВР на врата, интернет све памти.
Što bi ga ispitivao? Lik bez ikakve moći. Onda treba ispitivati svakog prolaznika na ulici.
Ne možemo tako u Evropu.Закуцаће и теби један дан СВР на врата, интернет све памти.
Ne možemo tako u Evropu.
Kao da smo neki mali Rusi, koji živimo u nekoj maloj Rusiji.Пази се само кад ти неко понуди чај да пијеш.
Zato što su i ovi protesti ,,protiv nasilja'' možda iz iste kuhinje kao i konvoj srpsko američkog prijateljstva.Zanimljivo je da zeleno levu opoziciju sirotinja kojoj se HUlja obraca uopste ne zanima.
Takodje, zasto se ne seta do US ambasade? Tamo zive Zeksovi prijatelji koji ga podrzavaju.
Hitler, Staljin, Tito... Jel moguće takve profile ljudi pobediti na izborima? Nije se desilo. Cela država je SNS, od policije do sudstva. Treba glasati, ali se ne nadam pobedi. SNS i da izgubi, pobediće.M Aleksic smatra da treba ici na izbore.
U istoriji nije bilo primera da su fasisti pobedjeni na izborima.
Pa sto su ti ljudi onda ukidali izbore ako je bilo nemouce pobediti ih?Hitler, Staljin, Tito... Jel moguće takve profile ljudi pobediti na izborima? Nije se desilo. Cela država je SNS, od policije do sudstva. Treba glasati, ali se ne nadam pobedi. SNS i da izgubi, pobediće.
Da, zamisli pobedjivao je jer je bio jedini kandidat.Kod Staljina jr bilo izbora, ali gle cuda, uvek je pobedjivao. I kod Tita je bilo. Kod Hitlera nije bilo.
Vecinska Srbija i stranci koji upravljaju ne zele bilo kakve promene u Srbiji.
Osim Stanislave Pak niko nije dao ostavku. Nijedan sudija, akademik, vrhunski sportista itd nije javno rekao da treba smeniti vlast.
Znaci sad nije da nisu javni rekli vec sto nisu napustili SANU? Da su napustiki SANU bilo bi sto se nisu polili benzinom ispred skupstine itd.Da li su napustili sanu u znak protesta?
A Djokovic? A fudbaleri? A direktori bolnica i instituta?
A policija? Kako to da mema strajka prosvetnih radnika zbog dogadjaja koji su se ipak desili u jednoj skoli?
Mislim da je moja stvarnost ispravna, ja sam jos u maju predvideo krah protesta.