Šta je novo?

Izbori 2024

Мирослав Алексић: Делује ми да се Вучић уплашио
????

Zanimljivo je da zeleno levu opoziciju sirotinja kojoj se HUlja obraca uopste ne zanima.

Takodje, zasto se ne seta do US ambasade? Tamo zive Zeksovi prijatelji koji ga podrzavaju.
Zato što su i ovi protesti ,,protiv nasilja'' možda iz iste kuhinje kao i konvoj srpsko američkog prijateljstva.

M Aleksic smatra da treba ici na izbore.
U istoriji nije bilo primera da su fasisti pobedjeni na izborima.

M Aleksic smatra da treba ici na izbore.
U istoriji nije bilo primera da su fasisti pobedjeni na izborima.
Hitler, Staljin, Tito... Jel moguće takve profile ljudi pobediti na izborima? Nije se desilo. Cela država je SNS, od policije do sudstva. Treba glasati, ali se ne nadam pobedi. SNS i da izgubi, pobediće.

Hitler, Staljin, Tito... Jel moguće takve profile ljudi pobediti na izborima? Nije se desilo. Cela država je SNS, od policije do sudstva. Treba glasati, ali se ne nadam pobedi. SNS i da izgubi, pobediće.
Pa sto su ti ljudi onda ukidali izbore ako je bilo nemouce pobediti ih?

Kod Staljina jr bilo izbora, ali gle cuda, uvek je pobedjivao. I kod Tita je bilo. Kod Hitlera nije bilo.
Vecinska Srbija i stranci koji upravljaju ne zele bilo kakve promene u Srbiji.
Osim Stanislave Pak niko nije dao ostavku. Nijedan sudija, akademik, vrhunski sportista itd nije javno rekao da treba smeniti vlast.

Poslednja izmena:
Kod Staljina jr bilo izbora, ali gle cuda, uvek je pobedjivao. I kod Tita je bilo. Kod Hitlera nije bilo.
Vecinska Srbija i stranci koji upravljaju ne zele bilo kakve promene u Srbiji.
Osim Stanislave Pak niko nije dao ostavku. Nijedan sudija, akademik, vrhunski sportista itd nije javno rekao da treba smeniti vlast.
Da, zamisli pobedjivao je jer je bio jedini kandidat.

Sa koliko se samopouzdanja ovde pisu potpune izmisljotine kao proverene cinjenice, fascinantno.

Naravno, nemoj da te ova realnost sprecava u formiranju sopstvene

Da li su napustili sanu u znak protesta?
A Djokovic? A fudbaleri? A direktori bolnica i instituta?
A policija? Kako to da mema strajka prosvetnih radnika zbog dogadjaja koji su se ipak desili u jednoj skoli?
Mislim da je moja stvarnost ispravna, ja sam jos u maju predvideo krah protesta.

Poslednja izmena:
Da li su napustili sanu u znak protesta?
A Djokovic? A fudbaleri? A direktori bolnica i instituta?
A policija? Kako to da mema strajka prosvetnih radnika zbog dogadjaja koji su se ipak desili u jednoj skoli?
Mislim da je moja stvarnost ispravna, ja sam jos u maju predvideo krah protesta.
Znaci sad nije da nisu javni rekli vec sto nisu napustili SANU? Da su napustiki SANU bilo bi sto se nisu polili benzinom ispred skupstine itd.

Zasto bi se Djokovic bacio jos i politikom uz aktivnu karijeru?

Wow predvideo si da ce se protesti u jednom trenutku zavrsiti (sto inace i dalje nisu iako im najavljujete kraj… pa od tog Maja), mi smo inace svi mislili da ce trajati vecno.

Da, malo je Đoković uradio, mora on još. Najuspešniji predstavnik srba i Srbije, golden boy po svakom parametru, al nije to dovoljno mora on još.

Od onog klošara sa pijačnih margina se ne očekuje ništa, može da bazdi na baltikušu, može da uzme 20e za glas, može da ne zna da čita i piše, njega neka, nije on kriv, kriv je Đoković, slepac igra finale US opena umesto da žvaće "pregled štampe" na balkan infu, tad bi bio pravi srbin.

Djokovic snosi ogromnu krivicu. Kada bi progovorio tokom neke od konferencija za stampu i rekao "srecan sam zbog pobede, zao mi je sto moji sunarodnici u Srbiji trpe pod fasistickom diktaturom..."
Ali fgamilija Djokovic je u dilu sa fasistima/radikalima.

Postoji jednostavan, skoro trivijalan nacin da se srusi vlast SNS-a. Huljinim gazdama u Ambasadi treba legitimitet. Bojkotom izbora SNS gubi legitimitet. Neka uzivaju u jednostranackoj skupstini, neka hulje sa zapada doalze u gose kod njih, ali svi znaju da je to onda Severna Koreja. Gazde to ne bi mogle dugo da trpe.

Uz ovo, totalni bojkot svih kafica i restorana na Savskoj promenad i bojkot svih trznih centara srusio bi fasiste za 2 meseca.
Ne bi vise bilo prihoda za njihove klijente.

Ali to je nemoguce. Srbin hoce u TC. Opozicionari bi da zasednu u neku Bfd, opstinu i da kradu.

Gde su ostavke profesira na medicinskom i pravnom fakultetu?
Gde su ostavke visokih oficira?
Gde je anatema SPC?

Nema nicega.

Tako je, menjanje profesora i oficira SNS podobnim ce srusiti Vucica i zaustaviti propadanje drzave definitivno.

Fakat je da nezadovoljstva nema osim u paralelnom svetu N1. Jedino nezadovoljstvo je ono koje je placeno i kontrolisano od strane Ambasade u cilju kontrolisanja Hulje.

Zato što glas Đokovića vredi, ljudi mu veruju. Isto važi i za ostale uspešne sportiste. SNS i Vučić ne može dobiti bitku sa sportistima. Zato je on saučesnik u zlodelima ovog režima.

Vrh