Ovo je tema.Svim penzionerima po 20 hiljada krajem novembra, početkom decembra = izbori u 15ak dana nakon toga, budući da se zakazuju nedeljom, to je 10, 17, ili 24. Verujem da će biti 17.12.
Ovo je tema.Svim penzionerima po 20 hiljada krajem novembra, početkom decembra = izbori u 15ak dana nakon toga, budući da se zakazuju nedeljom, to je 10, 17, ili 24. Verujem da će biti 17.12.
Lagana pobeda SNS-a. Kupiće penzionere, sprema se i lova za mlade. Meni smešno što iz korpe vadi najnekvalitetnije prozvode koji postoje. To ne bih dao psu, a kamoli koristio. To je pokazatelj da mu je pao rejting, ali će pobediti kao i svaki put. Uvak ista fora sa siromašnim narodom.Svim penzionerima po 20 hiljada krajem novembra, početkom decembra = izbori u 15ak dana nakon toga, budući da se zakazuju nedeljom, to je 10, 17, ili 24. Verujem da će biti 17.12.
Zaboravljaš da u Srbiji ima više od 2 miliona ljudi koji najviše od škole imaju osnovnu. Oni imaju životinjske instinkte, samo im daj malo hrane i oni zadovoljni. Previše tupav narod, siromašan duhom. Nemoj zaboraviti i na "Titove pionire" koji su tako navikli ceo život. Pusti državu poglavici i on će nam deliti. Mi smo ionako nesposobni i da mislimo, a kamoli da kritički razmišljamo.Заболе ме за амбасадора Хила - и не, његова држава се тако не понаша: узмеш пара колко ти треба, па делиш по својој вољи и потреби "коме треба" - застрашујуће је да нас овај држи на нивоу мале деце која чекају да им бака и дека нешто купе за полазак у школу.
И не, нису други то радили. И да - из писанија форумаша по разним темама, типа "Наплата карата у градском саобраћају", види се зашто тај јад и чемер овде има плодно тле.
(тито је крао, ал` је давао и народу - `бо нас све он).
Želim sistem, a ne poglavicu. To se nikada ovde neće promeniti.Заболе ме за амбасадора Хила - и не, његова држава се тако не понаша: узмеш пара колко ти треба, па делиш по својој вољи и потреби поданичићима "којима треба" - застрашујуће је да нас овај држи на нивоу мале деце која чекају да им бака и дека нешто купе за полазак у школу.
И не, нису други баш тако то радили. И да - из писанија форумаша по разним темама, типа "Наплата карата у градском саобраћају", види се зашто тај јад и чемер овде има плодно тле.
(Што рекли наши мударокењци: "Тито је крао, ал` је давао и народу" - `бо нас све он).
Vučić je kritikovao Tadića zbog toga. Sada je dobio amneziju.И Слоба је делио паре пред прве изборе 1990.
Па да, и тај без потпуне основне школе сад има пензију нпр. 19.000 динара... и председник му "дарује" 20.000 одједном. И он онда гласа за председника.Zaboravljaš da u Srbiji ima više od 2 miliona ljudi koji najviše od škole imaju osnovnu. Oni imaju životinjske instinkte, samo im daj malo hrane i oni zadovoljni. Previše tupav narod, siromašan duhom. Nemoj zaboraviti i na "Titove pionire" koji su tako navikli ceo život. Pusti državu poglavici i on će nam deliti. Mi smo ionako nesposobni i da mislimo, a kamoli da kritički razmišljamo.
Da može to da razume, ne bi ni imao penziju 19 hiljada. Prosto je, da bi došla na vlast opozicija umesto istine, treba da krene da laže, vara, obećava, nudi, farba, kao što političari inače i rade.Уместо да је од почетка године имао 21.000, а не 19.000.
nista se nece promeniti, na njihovo mesto uskocice odmah drugi kolonizatori i zzapadnog blokaRusiju i Kinu možemo lako da eliminišemo i skinemo sa grbače ulaskom u NATO.
u nasem MUPu sedi lik iz MI6, dok vojsku kontrolise US ARmy. U Vladi su ljudi iz CIANapisao sam već mnogo puta. Ukratko penetracija ruskih službi u državnu politiku Srbije je široka i duboka. Taj uticaj o kome pričaš nije autentično naš već ruski već 30 godina. Mi smo balkanski proxy ratnici za račun Rusije. Rusija je ovde zagazila u trenutku svog raspada i ne možemo da je se otresemo.
Pa što bre taj MI6 lik iz MUP maltretira onog Ukrajinca svaki put na granici?u nasem MUPu sedi lik iz MI6, dok vojsku kontrolise US ARmy. U Vladi su ljudi iz CIA
ruski ljudi su skoncentrisani na interese GASPROM-a i uticaj im je ogranicen
pa to je bez znacaja. To je HUljan fora da odglumi Putinofiliju zbog glasaca.Pa što bre taj MI6 lik iz MUP maltretira onog Ukrajinca svaki put na granici?
Znači Hulja kontroliše MI6, a ne obrnuto. Svaka čast iskreno.pa to je bez znacaja. To je HUljan fora da odglumi Putinofiliju zbog glasaca.
Za Hulju ce glasati i putinofili i evroatlantisti.
Za svakog ima po nesto kod njega.
Па јбм му чворка, што си онда узео па ухапсио, упропастио и уњакео ту тему!!!???Ovo je tema.
Nisam kunem seПа јбм му чворка, што си онда узео па ухапсио, упропастио и уњакео ту тему!!!???
Pa što bre taj MI6 lik iz MUP maltretira onog Ukrajinca svaki put na granici?
A jel ima taj MI6 i u nekoj drugoj zemlji da sedi u Vladi ili samo kod nas?Само представа, увек га пусте на крају.
A jel ima taj MI6 i u nekoj drugoj zemlji da sedi u Vladi ili samo kod nas?
Što bi ga ispitivao? Lik bez ikakve moći. Onda treba ispitivati svakog prolaznika na ulici.Кад тог Украјинца ухапсимо и испоручимо у Лубјанку на испитивање онда да кажеш да смо бар колико толико нормална држава.