Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.246
док је просечна зарада без пореза и доприноса (нето) износила 86.220 динара.
I minimalac u Beogradu je 60.000 a prosek je 150.000 i ostale SNS bajke...
док је просечна зарада без пореза и доприноса (нето) износила 86.220 динара.
Ja lično sam spreman na bilo koju žrtvu, samo da Rusiji omogućimo da zavalja Kosovo za Krim. Šta god.Još će za ekstremizam proglasiti tekstove o našoj istoriji,Svetiteljima...
To da si za svoje interese spreman na bilo šta si dokazao na strani 1077 pokazavši odnos prema žrtvama terora iz 2004. godine.Ja lično sam spreman na bilo koju žrtvu, samo da Rusiji omogućimo da zavalja Kosovo za Krim. Šta god.
Mislim da ti ne shvataš moje postove. Bez ljutnje. Ipak je internet u pitanju, dešava se.To da si za svoje interese spreman na bilo šta si dokazao na strani 1077 pokazavši odnos prema žrtvama terora iz 2004. godine.
Što nam govori da u ovoj priči nema ničega realnog, već samo novinarskog zakenjavanja.Od početka godine, 43 Rusa je dobilo srpske pasoše.
Ово је требало раније да се догоди. Штета што је Ћута уопште улазио у коалицију са Зеленовићем.
Па 43-ци хоће, а кад би их било 43.000, то би био проблем. Такође, 430 није проблем, а за 4.300 је питање добре воље.Kako god, zar neko stvarno misli da će EU da dozvoli Rusima da sa našim pasošima, bez vize, ulaze u EU?
Rusi su za njih pretnja po nacionalnu bezbednost i jednostavno ih neće u EU. Zašto bi EU dozvolila Srbiji da tim istim Rusima, na mala vrata, omogućava bezvizni ulazak u EU i time ugrožava njihovu bezbednost? Šta tu nije jasno? Nije sve u u brojevima već postoji i princip koji sam naveo.Па 43-ци хоће, а кад би их било 43.000, то би био проблем. Такође, 430 није проблем, а за 4.300 је питање добре воље.
Све је у бројевима.
Cuta nije sposoban ni fejsbuk stranicu da sacuva, a hoce da vodi drzavu.