Šta je novo?

Izbori 2024

A sa ovima sto obozavaju Putina bi smo se usrecili samo tako. Da im Vucko ekspresno podeli drzavljanstva i da ne oadne ni u. Eogradu sledecih 10 godina.

Da stvarno, ne donose nikakvu vrednost sem sto su najtraze ina radna snaga u svetu oko koje se sve zemlje otimaju.

Ova tema nekad kao da je reklama za Vucica, kad citam kakve imbecilnosti ljudi pisu shvatim da moze jos dosta gore od ovoga.

Како да ти верујемо било шта кад се овде представљаш као врхунски ИТ стручњак чији животни стил припада у топ 2% високе класе у Србији,
а купујеш стан у фавели без игде ичега 10 метара од једне од најгорих циган мала у БГ.

а купујеш стан у фавели без игде ичега 10 метара од једне од најгорих циган мала у БГ.
Kad si već pomenuo favelu. Jel ima neko od svih vas ideju kako naterati državu da se pozabavi romskom manjinom i izvuče ih iz siromaštva i bede? To što oni proživljavaju je katastrofa i krivica svih.

Da.

Kako humanitarni? Ja sam čuo da je špijunski. Sa tendencijom pretvaranja u vojnu bazu u budućnosti. Stavljajući nas u situaciju proxy ratišta nasuprot okruženju, što bi za posledicu moglo da ima zatvaranje zemlje u stilu Severne Koreje. Valjda se neće ostvariti.

Zar nam nisu donirali nešto što su već rashodovali, ali eto Srba da plate revitalizaciju otpada. Zar to nije bilo plaćanje za podršku Vučiću lično?

Kako to? Zar nije komercijalni ugovor? Btw. jel tu nešto preplaćeno bilo? A rokovi? Ako je komercijalni ugovor onda im hvala isto kao i bankomatu kad mi izbaci pare.
Хуманитарни је, тј. спасилачки, врше обуку ватрогасаца. Били су пре пар недеља у Новом Саду на вежби добровољних ватрогасаца у центру.

Добро су дошли авиони да се премости до Рафала. Одрађују посао.

Kako nisam? Rat? Držanje Srbije u kosovskom problemu trajno da bi na kraju pokušali da zamene Kosovo za Krim.

Ko je ubio premijera?
Ту пандору КиМ-Крим је НАТО отворио.

Премијера је убио бивши НАТО војник.

Како да ти верујемо било шта кад се овде представљаш као врхунски ИТ стручњак чији животни стил припада у топ 2% високе класе у Србији,
Steta za tebe sto ljubomora ne dize IQ.

Хуманитарни је, тј. спасилачки, врше обуку ватрогасаца. Били су пре пар недеља у Новом Саду на вежби добровољних ватрогасаца у центру.
U kojoj spasilačkoj akciji su učestvovali?

Jesu učestvovali su 2014 godine i to debelo naplatili.
Po letu helikoptera su naplaćivali po 80.000$/€
Imaju fakture na netu

Svaki let i "pomoć" naplate.
Veoma "humanitarno" od "braće"

I to je pošteno. Samo čist račun. Vozdra.

Ово наплаћивање је за летња дежурства али то је последица политичких игара са наше стране.

Ово наплаћивање је за летња дежурства али то је последица политичких игара са наше стране.
Vrlo "humanitarno".

Kad si već pomenuo favelu. Jel ima neko od svih vas ideju kako naterati državu da se pozabavi romskom manjinom i izvuče ih iz siromaštva i bede? To što oni proživljavaju je katastrofa i krivica svih.

Једино на силу, то јест спровођењем закона, зато што они сами неће, тешко је променити начин живота који траје генерацијама и вековима,
већ је било покушаја да им се доделе чак и станови, али они ту направе хаос и наставе по старом, највећи проблем су адвокати ангажовани од разних НВО и ЕУ фондова који на било какав покушај спровођења закона реагују и прете држави која је плашљива и устукне,

али то се наравно не односи на све, упознао сам доста Рома који су се уклопили у друштво и воде живот нормалних грађана који поштују законе државе у којој живе, чија деца се школују, студирају, раде итд.

Једино на силу, то јест спровођењем закона, зато што они сами неће, већ је било покушаја да им се доделе чак и станови, али они ту направе хаос и наставе по старом, највећи проблем су адвокати ангажовани од разних НВО и ЕУ фондова који на било какав покушај спровођења закона реагују и прете држави која је плашљива и устукне,

али то се наравно не односи на све, упознао сам доста Рома који су се уклопили у друштво и воде живот нормалних грађана који поштују законе државе у којој живе, чија деца се школују, студирају, раде итд.
Kako se ti Romi uklope kad odu iz Srbije u Nemačku ili Švajcarsku i to bez sile?

Цео колектив са теме Цене некретнина је љубоморан на твој избор локације.
Ne znam za kolektiv ali ti ocigledno jesi, cim mi tako pratis struku, stil zivotani kupovine. I satro prozivas sto lagano kupujem stan koji kosta ko 20 tvojih godisnjih plata lol.

Nešto svežije što se tiče špijunskog...pardon humanitarnog centra u Nišu

У иностранство иду они који су се прво уклопили овде, не иду они из черге испод моста.
Duboko netačno.

Ne znam za kolektiv ali ti ocigledno jesi, cim mi tako pratis struku, stil zivotani kupovine. I satro prozivas sto lagano kupujem stan koji kosta ko 20 tvojih godisnjih plata lol.

Добро, браво за тебе, љубоморан сам, сад можеш да одахнеш и да убеђујеш сам себе да ниси погрешио локацију.

Kako se ti Romi uklope kad odu iz Srbije u Nemačku ili Švajcarsku i to bez sile?
Ти што оду обично су и овде уклопљени.
Ови код нас су као они што праве свињац и по Румунији, Словачкој, Бугарској.
Саркози је такве збрињавао булдожером

Duboko netačno.

Овај текст не значи ништа, имаш на пример читаво насеље у Земуну од окретнице 15-ице, Војни пут и околина живе цигани и већина генерацијама ради у Градској чистоћи и слично, њихова деца живе нормално, школују се, доста их је по иностранству, често долазе ту из Немачке и праве разна весеља по том крају,

док они из оне провалије у Дефкетовом будућем комшилуку тешко да ће да оду на рад у иностранство, питање је да ли и било каква документа имају.

Добро, браво за тебе, љубоморан сам, сад можеш да одахнеш и да убеђујеш сам себе да ниси погрешио локацију.
Ako se i pogresilo, promenice se. Neki imamo opcije, drugi samo impotentno sikcu.

Овај текст не значи ништа, имаш на пример читаво насеље у Земуну од окретнице 15-ице, Војни пут и околина живе цигани и већина генерацијама ради у Градској чистоћи и слично, њихова деца живе нормално, школују се, доста их је по иностранству, често долазе ту из Немачке и праве разна весеља по том крају,

док они из оне провалије у Дефкетовом будућем комшилуку тешко да ће да оду на рад у иностранство, питање је да ли и било каква документа имају.
Netačno opet. Daj im stan i hiljadu evra mesečno, uklopiće se kao i u Nemačkoj.

Vrh