armatura.cimenat
Novice
- Učlanjen(a)
- 25.08.2023.
- Pohvaljen
- 19
Ala igra fuZbal, ni Mesi mu nije ravan.
Ala igra fuZbal, ni Mesi mu nije ravan.
Nismo jer Ameri su prekinuli razmenu informacija sa nama dok je Vulin na čelu BIAA jesmo li mi to vec potpisali sa Amerima?
To nije istina. Kad se jednom učlaniš u NATO onda ti niko ništa ne može. Sutra si već u EU, prekosutra se smeješ švajcarcima.
Da. I samo da jos dodje kralj i postajemo kao Svedska.To nije istina. Kad se jednom učlaniš u NATO onda ti niko ništa ne može. Sutra si već u EU, prekosutra se smeješ švajcarcima.
Evropska unija je 2000 trebala da nas po ubrzanom postupku primi u savez. Što je malo apsurdno, ali je tako. Tih nekoliko godina do ubistva premijera su bile naša šansa. Posle toga sve gore i gore, da bi postavljanjem naivno preobraćene radikalske vlasti ogadila dobrom delu populacije ideje ulaska u EU.
Kako da nas prime kada je godinu pre toga bio rat na Kosovu, tj. Srbiji? Kako bi nas primili, sa Kosovom? Haha, dobar vic. Mi smo tek dolaskom DOS-a vlast dobili bezvizni režim putovanja. Tada ni do Bugarske nisi mogao bez vize. Ovde ljudi pričaju bajke o brzom prijemu 2000. godine. Mi smo bili na nuli, u čabru. Trebalo je krenuti ispočetka sve. Tada smo miljama bili daleko od EU.Evropska unija je 2000 trebala da nas po ubrzanom postupku primi u savez. Što je malo apsurdno, ali je tako. Tih nekoliko godina do ubistva premijera su bile naša šansa. Posle toga sve gore i gore, da bi postavljanjem naivno preobraćene radikalske vlasti ogadila dobrom delu populacije ideje ulaska u EU.
Kako da nas prime kada je godinu pre toga bio rat na Kosovu, tj. Srbiji? Kako bi nas primili, sa Kosovom? Haha, dobar vic. Mi smo tek dolaskom DOS-a vlast dobili bezvizni režim putovanja. Tada ni do Bugarske nisi mogao bez vize. Ovde ljudi pričaju bajke o brzom prijemu 2000. godine. Mi smo bili na nuli, u čabru. Trebalo je krenuti ispočetka sve. Tada smo miljama bili daleko od EU.
Украјина и Молдавија су тренутно у неупоредиво већем чабру него СРЈ, Македонија, БиХ, Албанија 2000. године. О највећем рату на територији Европе од 1945, епским размерама кршења људских права, отвореном нацистичком симболиком, енормном броју миграната и избеглица и стропоштајућем паду животног стандарда да не говорим. Процес пријема ове две бивше совјетске републике иде по убрзаном поступку, жмурећи на све принципе и услове који су четврт века постављани земљама Балкана (и очигледно још увек нису испуњени). Или смо слепи на очи или смо болесни у главу. Нема друге.