Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.493
Nova.rs u epizodi Srbija mora da stane, ali samo ako Djilas i Jeremic organizuju.
Mislim da je to bas dobro.Učiniće sebi kontra efekat i štetu, zato što se ljudi sada vraćaju sa letovanja a već su izmrcvareni i nervozni zbog maltretiranja na granicama.
СЕОС је могао да пар дана унапред најави блокаду Газеле а не дан пре блокаде и сигурно би било много више људи на блокади Газеле, а и ко им крив кад организују блокаду истовремено док траје протест у центру града.Sa podelom tokom danasnjih protesta jasno je da levo-urbana ekipa koja vodi proteste (Zelenovic/Djilas/Cuta/Marinika) zeli smao da se uglavi u neku beogradsku opstinu. Hrle na izbore i ne saradjuju sa ekipom iz unutrasnjosti.
Taman posla, mi smo domacini, uvek ima domace slanine i sira i luka, ne bi nikada ostala gladnaSrbuj makar slamu jela!
Озбиљно ме забрињава што је јуче на протесту било мање људи него прошли и претпрошли пут. Опозиција ће у септембру тражити да власт омогући услове за ванредне парламентарне изборе и да се они одрже до краја године, јер власт неће да испуни захтеве протеста. До одређеног датума ће наставити овако да шетају, а онда ће почети са блокадама ( срео сам се с Микијем Алексићем једном приликом па ми је рекао) . Занима ме како су замислили да организују све то ако настави да им овако опада број људи. Требало је отпочети видове грађанске непослушности и блокаде у јуну, а не чекати неколико месеци, али то не значи да су протести готови. Докле год је пар десетина хиљада људи на улици нечему се можемо надати.
I ovo je razlog zašto od afere aflatoksin preporučujem svima samo uvozno EU mleko.