Šta je novo?

Izbori 2024

Kaže Jeremić, Aleksić je imao punu slobodu da nastupa u parlamentu kako sam misli da treba.

Wow. Koji demokrata ovaj Jeremić!

Mora da se menja izborni zakon. Ovo ne valja ništa, niti se čemu možemo nadati.
I još ga pita voditeljka da li bi podržao da Kina kopa litijum. A odgovor, te to vam je hipotetičko pitanje, te pričamo šta bi bilo kad bi bilo.

Ukratko, nije odgovorio mali.

presiden.jpg

A kojim povodom sada, jel se zna? Koji je sada zvanični izgovor?
Verovatno ovo:

I ovo:

Prpa, kreće lupanje šamara.

Иде бод на домаћем терену. Ово служи да испадне пред нашом рајом као мета, напада га запад а он само брани наш народ и не да Газиводе.

Ови трећеразредни инстаграм-твитер политичарчићи са шалу на страну фризурицама и кратким брадицама нису битни играчи, отприлике су ту у рангу СНС ботова по твитеру по утицају.

Битно је шта каже господин Хил, шта каже господин Ескобар и господин Бајден. Њима је Вучић ок. ЕУ се у делима по њима равна.

Ovo pismo. Steže se obruč oko male Rusije. Neki smo upozoravali. Neki su jedva čekali.

Нема ништа од мале Русије, ово је само кување жабе за радикалске бабе и деде који гласају за СНС да се свари наш евроатлански пут. ДЈ Жекс са парадом америчких застава је мека сила, ова плашења су тврда сила. Господи Хил и Вучић испијају неко добро вино са Едијем Рамом.

Неко дизање прашине да се замајава народ нпр. да се скрену мисли са поскупљења свих намирница.

Нема ништа од мале Русије, ово је само кување жабе за радикалске бабе и деде који гласају за СНС да се свари наш евроатлански пут. ДЈ Жекс са парадом америчких застава је мека сила, ова плашења су тврда сила. Господи Хил и Вучић испијају неко добро вино са Едијем Рамом.
Pričaš kao da je evro-atlantski put nešto loše za Srbiju.

Izuzetan prilog Željka Veljkovića iz večerašnjeg dnevnika Nove S o našem otkriću o sukobu interesa Gradskog urbaniste Grada Beograda Marka Stojčića

Ja sma o tome citao u Tabloidu pre par godina.
Medjutim, ipak vas podrzavam, jer ipak cinite barem nesto.
Stavite na sajt neki ziro racun da vam se mogu uplatiti donacije.

U uslovima cenzure preporucujem vam da stampate letke o ovome ili da pisete grafite.

Znate li za slucaj tajkuna koji ej na mufte dobio celu zbradu u Kr. Natalije, pored skole "Nikola Tesla"?

Ја се још једном извињавам свима којима је преко главе мог скупљања изјава Марка Стојчића. Али, мислим да је пригодан тренутак да се запитамо следеће;

Ако неки ћата, коме је прави посао да се бламира пред камерама, тако што нема појма (АМА ИЧ) о свом формалном послу, да се не би бламирали разни други заменици, те на тај начин "заради" 6 станова - шта мислите колико станова "зараде" ти који су иза и изнад њега?????

10.09.2019. Gospodin Marko Stojčić: Obnova Savskog trga biće obavljena u četiri faze, obustave saobraćaja neće biti. Otvaranje na Sretenje 2020.

27.10.2019. Gospodin Marko Stojčić: ...okvirno, do kraja maja.

13.03.2020. Gospodin Marko Stojčić: Savski trg biće završen do Vidovdana.

15.04.2020. Gospodin Marko Stojčić: Kompletno završen Savski trg biće do kraja jula.

04.06.2020. Gospodin Marko Stojčić: ...do 25. septembra. U toku leta će, pre završetka trga, biti gotov saobraćajni pravac od Nemanjine ka Savskoj.

17.07.2020. Gospodin Marko Stojčić: Završetak rekonstrukcije Savskog trga za četiri meseca.

26.01.2021. Gospodin Marko Stojčić: Završen Savski Trg.

28.05.2021. Gospodin Marko Stojčić: Završetak dela saobraćajnice i tramvajskog koridora koji će konačno biti prohodan u toku leta.

17.11.2021. Gospodin Marko Stojčić: Do kraja novembra biće pušten tramvajski saobraćaj, a za još desetak dana i automobilski, na preostalom delu ka Savskoj ulici.

27.12.2021. Gospodin Marko Stojčić: …(tramvajski) saobraćaj će biti uspostavljen za nekoliko dana, odnosno do 31. Decembra. Potom će uslediti i radovi na ostatku Trga, Taj manji deo brzo će biti završen.

01.03.2022. Gospodin Marko Stojčić: Saobraćaj će biti pušten od sutra.

@goran123, нећу да спорим твоју аргументацију, са великим делом се и слажем али мислим да је потпуно погрешно у овом тренутку наметати ту тему. Заправо мислим да то тренутно одговара Вучићу да додатно разбије опозицију. Чињеница је да смо били бомбардовани од стране НАТО-а и да већина народа са гнушањем гледа према том пакту, и свако инсистирање на приступу у НАТО лоше утиче на рејтинг, осим ако некој странци није циљ да освоји гласове неколико процената грађана става сличног твом и ту стане.

Слажем се да је тако негативан став према НАТО лош за нашу позицију. Мој савет ти је да ако већ желиш да агитујеш за улазак у НАТО кренеш ситним корацима а не одмах у главу. По мени први корак треба да буде нешто типа, јесте нас НАТО бомбардовао и заложио се за наше непријатеље али прошло је већ више од 20 година а није баш да и сами не сносимо никакву кривицу; можда не можемо у савез али не морамо бити ни непријатељи и слично. А после ако се мало промени наратив, видети шта нам је боље и часније учинити.

Лично нисам љубитељ НАТО, али не могу да кажем да не постоји сценаријо у ком се не би противо уласку у исти, поготово ако наш опстанак зависи од тога.

Горане, нећу да спорим твоју аргументацију, са великим делом се и слажем али мислим да је потпуно погрешно у овом тренутку наметати ту тему. Заправо мислим да то тренутно одговара Вучићу да додатно разбије опозицију. Чињеница је да смо били бомбардовани од стране НАТО-а и да већина народа са гнушањем гледа према том пакту, и свако инсистирање на приступу у НАТО лоше утиче на рејтинг, осим ако некој странци није циљ да освоји гласове неколико процената грађана става сличног твом и ту стане.

Слажем се да је тако негативан став према НАТО лош за нашу позицију. Мој савет ти је да ако већ желиш да агитујеш за улазак у НАТО кренеш ситним корацима а не одмах у главу. По мени први корак треба да буде нешто типа, јесте нас НАТО бомбардовао и заложио се за наше непријатеље али прошло је већ више од 20 година а није баш да и сами не сносимо никакву кривицу; можда не можемо у савез али не морамо бити ни непријатељи и слично. А после ако се мало промени наратив, видети шта нам је боље и часније учинити.

Лично нисам љубитељ НАТО, али не могу да кажем да не постоји сценаријо у ком се не би противо уласку у исти, поготово ако наш опстанак зависи од тога.
Možda ali mi nismo političari na RTS-u.

Pričamo na forumu onako kako jeste.

OK, али превише се већ развукло и вртите се у круг, почели људи да беже са теме :)

OK, али превише се већ развукло и вртите се у круг, почели људи да беже са теме :)
Zato više i ne pričam o tome. Ne ulazim u dublje diskusije, jer već je sve napisano. Ko hoće nek lista.

Samo ukazujem na povremene indikatore našeg pravca kad tako iskoče.

Овом беспотребном причом о НАТО и као неким пацкама са запада само скрећемо тему са битних проблема а то су корупција, раст цена и нефункционисање државног апарата.

Овом беспотребном причом о НАТО и као неким пацкама са запада само скрећемо тему са битних проблема а то су корупција, раст цена и нефункционисање државног апарата.
Pa sad. Ti problemi mogu samo drastično da se uvećavaju kako stepen izolacije zemlje bude rastao. Zar ne?

Неће бити изолације државе. Та идеолошка представа постоји само за замајавање народа, једнако као и емисија на Хепију.

Vrh