Vučić i Brnabić se u utorak uveče obraćaju javnosti
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić obratiće se javnosti u utorak u 18 časova.
n1info.rs
I još ga pita voditeljka da li bi podržao da Kina kopa litijum. A odgovor, te to vam je hipotetičko pitanje, te pričamo šta bi bilo kad bi bilo.Kaže Jeremić, Aleksić je imao punu slobodu da nastupa u parlamentu kako sam misli da treba.
Wow. Koji demokrata ovaj Jeremić!
Mora da se menja izborni zakon. Ovo ne valja ništa, niti se čemu možemo nadati.
A kojim povodom sada, jel se zna? Koji je sada zvanični izgovor?Vučić i Brnabić se u utorak uveče obraćaju javnosti
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić obratiće se javnosti u utorak u 18 časova.n1info.rs
Verovatno ovo:A kojim povodom sada, jel se zna? Koji je sada zvanični izgovor?
Mozda je to samo neka tvoja licna teskoba?Ovo pismo. Steže se obruč oko male Rusije. Neki smo upozoravali. Neki su jedva čekali.
Sigurno nesto epohalno i vazno.A kojim povodom sada, jel se zna? Koji je sada zvanični izgovor?
Mozda ima smisla uci u njegovu stranku?Aleksićev jedini minus je bio taj što je u Jeremićevoj stranci. Sad je i taj minus obrisao. Super
Pričaš kao da je evro-atlantski put nešto loše za Srbiju.Нема ништа од мале Русије, ово је само кување жабе за радикалске бабе и деде који гласају за СНС да се свари наш евроатлански пут. ДЈ Жекс са парадом америчких застава је мека сила, ова плашења су тврда сила. Господи Хил и Вучић испијају неко добро вино са Едијем Рамом.
Izuzetan prilog Željka Veljkovića iz večerašnjeg dnevnika Nove S o našem otkriću o sukobu interesa Gradskog urbaniste Grada Beograda Marka Stojčića
Па зар није?Pričaš kao da je evro-atlantski put nešto loše za Srbiju.
Možda ali mi nismo političari na RTS-u.Горане, нећу да спорим твоју аргументацију, са великим делом се и слажем али мислим да је потпуно погрешно у овом тренутку наметати ту тему. Заправо мислим да то тренутно одговара Вучићу да додатно разбије опозицију. Чињеница је да смо били бомбардовани од стране НАТО-а и да већина народа са гнушањем гледа према том пакту, и свако инсистирање на приступу у НАТО лоше утиче на рејтинг, осим ако некој странци није циљ да освоји гласове неколико процената грађана става сличног твом и ту стане.
Слажем се да је тако негативан став према НАТО лош за нашу позицију. Мој савет ти је да ако већ желиш да агитујеш за улазак у НАТО кренеш ситним корацима а не одмах у главу. По мени први корак треба да буде нешто типа, јесте нас НАТО бомбардовао и заложио се за наше непријатеље али прошло је већ више од 20 година а није баш да и сами не сносимо никакву кривицу; можда не можемо у савез али не морамо бити ни непријатељи и слично. А после ако се мало промени наратив, видети шта нам је боље и часније учинити.
Лично нисам љубитељ НАТО, али не могу да кажем да не постоји сценаријо у ком се не би противо уласку у исти, поготово ако наш опстанак зависи од тога.
Zato više i ne pričam o tome. Ne ulazim u dublje diskusije, jer već je sve napisano. Ko hoće nek lista.OK, али превише се већ развукло и вртите се у круг, почели људи да беже са теме
Pa sad. Ti problemi mogu samo drastično da se uvećavaju kako stepen izolacije zemlje bude rastao. Zar ne?Овом беспотребном причом о НАТО и као неким пацкама са запада само скрећемо тему са битних проблема а то су корупција, раст цена и нефункционисање државног апарата.