Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 47.734
Pa nije ovo ništa novo, ovo su uradili i sa roditeljima iz Ribnikara. Prvo su nahuškali onu jednu histeričnu Milanku Negić, suprugu onog što je gostovao u Utisku nedelje, da kaže kako Kesić seje seme razdora među narodom. A posle su navukli i savete roditelja da kokodaču protiv Anketnog odbora što se usudio da traži temeljniju istragu i da traže njegovo ukidanje. Jer svi znamo da će SNS režim i sudstvo isterati pravdu i učiniti sve u interesu naroda, te šta će nam kakvi odbori, kontrole, nadzori... Mi ovde ne volimo te demokratske gluposti.ako je ovo istina onda....bolje da ne kažem, uhapsiće i mene i Igora ako kažem šta mislim i šta bih hteo.
Pogledajte prilog 169118
I onomad sa Krušikom su isto uradili, platili i pritisli (istovremeno) nekolicinu da kažu kako je sve kul, da niko nije kriv (sem njih samih) i da sistem nije zakazao. Isto tako, kad je ljosnuo helikopter, mislim da su našli nekog nesrećnika da kaže kako država nije kriva. Sa rudnicima beše isto, sa EPSom, biće isto i sa Hajdukovim gde se ovih dana vodi pravi oružani sukob i nikom ništa...
Za svo to vreme MUP pravi parade a Zagorka Drolovac ispija kafe, vozi bicikl i krije se iza žbunja dok je cela nacija traži.
Odavno je ovo mala Balkanska Severna Koreja.
Jedino tužnije od toga je kada na istoj ovoj temi neki kukaju i prde po ljudima koji odlaze odavde. Sram da ih bude zaista, što nisu svi postali programeri i što ne zarađuju po 3 soma evra. Pa onda moraju da traže sebi drugi dom sa svojim zanimanjima i veštinama jer u Srbiji vajde nema...
Ali biće bolje za dve godine jer nas je MMF pohvalio. To će sve rešiti. Samo malo strpljenja, evo, prosperitet i preporod su tu iza ćoška.
Poslednja izmena: