Jos jednom komentarisem tvoj tekst. Drago mi je da je jos neko primetio taj prelomni trenutak.
Oni zaista sada mogu SVE.
Sada znaju da ce 95% gradjana da prihvati bas sve. Narpd voli Zeksa, US embassy, Ratka Mladica, Hulju... sve voli. recite sta treba da se voli i volece narod.
Ne zanimaju ih mrtva deca kad su tudja, cak ih cini srecnim.
Samo zestoka ekonomska kriza ili III sv rat moze da nas izvuce iz ovoga.
Ne bih išao tako daleko, normalan čovek je bio u teškom šoku, ja bukvalno i danas nekad odem na spavanje i pomislim na roditelje te dece i uveren sam da sam daleeeeko od jedinog, znam.
Kao što mislim da svi treba da navijamo da stane ovaj rat i da ne ginu slovenska braća i jedna i druga (a ispunjenje toga je bukvalno jednako porazu ovih struktura koje ne podnosim). Ako sam zbog toga radikal, ma preponosan sam (a i ne pratim baš, ali gotivan mi je bio radikal Šarović kad se sprdao na kontramitingu).
Ipak, to ne menja činjenicu da nas gledaju kao zemlju trećeg sveta, što i jesmo. Potrošan, uzan korumpiran krug ljudi sa svojom piramidom poslušnika dok se završava sve što treba. Bijafra bukvalno, samo što im ovde ne treba nafta npr, nego formalizovanje, politička sigurnost i da zaokruže ono što su već uzeli. Tačno je da je za većinu ovde baš na ovom forumu, u stvari najbolje da ostane AV, samo što nije fensi jbg, nervira. Zamisli dođu ludaci kao ja? Mi politički aktivni samo u smislu redovnog izlaska na izbore i u nekoj šetnjici tamo. A levitiramo tu oko ludog Radulea
, Dragaša, Jovanovića, a ta baza raste, pa se pojavi još neki ekonomski intelektualac sa opasnim suverenim idejama, ma idi bre, sutra bi nas bombardovali kao što će Niger za neki dan, nisu svesni koliko su srećni sa AV.
Naravno da će proći sve, evo ja bih sutra da sam na njegovom mestu krenuo da se sprdam i ponižavam ovaj narod koji to zaslužuje, npr progurao bih zakon da do kraja avgusta momci mogu da žene samo babetine ili tako nešto, misliš da ne bi prošao? Najozbiljniji sam. U stvari ne bilo kakvu babetinu, nego iz stranke, zna se prioritet! Onako slasno bih to progurao, ne bih se baš go skinuo u skupštini, možda u
Turbo gaće, ali eto čisto da pokažem šta mislim o sposobnosti opozicije.
@Kailan
Ma slažem se generalno, nego ono nije tebi upućeno, nego je Goranče imao neke hrabre doskočice koje je obrisao.