Hvala, odlicna emisija. Meni je ipak daleko zanimljiviji ovaj Kavcic koji prica o korupciji.Oву емисију сам тек скоро одгледао и ако је изашла пре месец дана. Мени је искрено она вратила поверење у опозицију и поправила мишљење о Ћути. Мислим да би сви требали да је одгледате, има ту одличне дискусије и веома лепо изречених ставова по многим питањима. Знам да траје преко 2 сата, али можете да је слушате као радио док нешто радите, и да убрзате брзину репродукције на 1.5 као што ја иначе ратим са свим емисијама на Ју тјубу. Волео бих посебно да @MC_ oдгледа ову емисију.
Čak i ja ekstremno sumnjičav na brak udbe i kremlja mislim da ovaj put možda nisu Rusi u pitanju.
Čak i ja ekstremno sumnjičav na brak udbe i kremlja mislim da ovaj put možda nisu Rusi u pitanju.
Pre neki dan nam je odobreno članstvo u ASEAN-u, asocijaciji zemalja jugoistočne Azije. Wtf?
ASEAN ima rešeno slobodno kretanje radne snage između zemalja članica.
Te zemlje su:
Bruneji,
Kambodža,
Indonezija,
Laos,
Malezija,
Mijanmar,
Filipini,
Singapur,
Tajland,
Vijetnam
i uskoro Srbija.
Mitrović je sa tvoje strane. Molim lepo, vidite sad šta ćete sa njim. Ja ne prihvatam ni pomen tog imena.Ругала се шерпа лонцу,
ти би са Жељком Митровићем и Мацом Дискрецијом у Задрузи да прославиш улазак у НАТО.
Mitrović je sa tvoje strane. Molim lepo, vidite sad šta ćete sa njim. Ja ne prihvatam ni pomen tog imena.
Ne ne to su sve tvoji. Vaša politika se vodi 30 godina.Да је само Митровић, него у крајњој линији и Вучић је са твоје стране.
Meni ovo liči da EU postaje kao USA (po njihovom naređenju) gde će biti raznih naroda a to upravo odgovara ovima što vladaju. Izdeljen narod je lakše kontrolisati.Verujem da će im zajednica biti bolja i uspešnija sa svakim novoprimljenim ilegalnim migrantom iz zemalja poput Somalije, Avganistana i Bangladeša. Pogotovu kada se svaki od njih dodatno nakači na njihove socijalne pomoći. A mnogi i na njihove žene i ćerke...
Al dobro. Svako ima pravo da bira svoj put i sudbinu, pa tako i EU ima pravo da bira svoj put. Pa makar je taj put odveo u propast.
Hehe. U Srbiji zaista postoje dve struje u politici, ali to su srpska i ruska.
Pa nije kao da su Somalija, Avganistan i Banglades kandidati za primanje u EU. Srbima kao individuama je svakako daleko lakse da dodju do EU nego gradjanima tih zemalja.Verujem da će im zajednica biti bolja i uspešnija sa svakim novoprimljenim ilegalnim migrantom iz zemalja poput Somalije, Avganistana i Bangladeša
Hehe. U Srbiji zaista postoje dve struje u politici, ali to su srpska i ruska.
Ne znam na koji DOS misliš, ono pre ubistva Đinđića ili ovo posle?
Hmmm, pa teško da postoji srpska struja u politici. Beki je u pravu, kod nas je ili ruska/istočna ili američka/zapadna struja. Nema nikoga da se bori za Srbiju, odnosno da svoj program bazira na Srbiji, nego svi idu ka približavanju EU, odnosno Rusiji, ka uvođenju EU/zapadnih vrednosti i smanjivanju ruskog uticaja i vrednosti, i obrnuto, itd. Nema nijedna politička stranka koja nije izričito protiv bilo koje strane, ili bar da su u fazonu "boli nas k za sve, mi smo za sebe".Hehe. U Srbiji zaista postoje dve struje u politici, ali to su srpska i ruska.
Zašto bi mera srpstva bila koliko si protiv? Valjda je cilj politike naći što bolje rešenje za sebe.Hmmm, pa teško da postoji srpska struja u politici. Beki je u pravu, kod nas je ili ruska/istočna ili američka/zapadna struja. Nema nikoga da se bori za Srbiju, odnosno da svoj program bazira na Srbiji, nego svi idu ka približavanju EU, odnosno Rusiji, ka uvođenju EU/zapadnih vrednosti i smanjivanju ruskog uticaja i vrednosti, i obrnuto, itd. Nema nijedna politička stranka koja nije izričito protiv bilo koje strane, ili bar da su u fazonu "boli nas k za sve, mi smo za sebe".
Ne bi ni bilo potrebe. To želimo zar ne?Taman da nam NATO pomogne kao što pomaže Ukrajini.