U Srbiji je tako. Ovde ne postoji civilizacija.Ako mislis na one zene sto su placene (i preceno im otkazom) koje su dosle da tapsu i "podrzavaju" Jutku ispred sudnice onda si skroz pukao, tj poceo si da verujes u to sto pises.
Nema Jutka obozavaoce, mislim u realnom svetu, ne u tom mracnom imaginarijumu koji konstantno siris na forumu. Nije svet tako mracan kao sto mislis, i generalno nije narod takav kakav ti opisujes. Da jeste, civilizacija ne bi postojala.
Наравно да их има, али то је статистичка грешка. Њихови гласачи су у фазону: „Да, он краде, али крали би и други. Он је бар нешто 'дао' народу” То + да њихово место има нешто по чему видно одскаче од свог окружења. Ово би се најбоље превазишло разграничавањем локалне и државне политике, о чему је на форуму било доста речи.Evo i ja verujem da Butka ima svoje iskrene obožavaoce. Možda sam i ja pukao, ko zna.
Uoči se razlika kada je neko prisutan na nekom takvom skupu jer je prisiljen, a kada zato što ima pravi Štokholmski sindrom prema svom tlačitelju.
Isti fenomeni se mogu videti i u Žagubici, Jagodini, Grockoj i drugim mestima.
Imate na netu snimke svih tih sramnih događaja i ljudi pa pogledajte i sami. Od ovih navedenih mesta, svi su bili iskreni obožavaoci.
Може и штокхолмски. Правопис препоручује стокхолмски, али је и други облик у реду.*Stokholmski
Bukvalno na sva pitanja odgovor je da.U Srbiji je tako. Ovde ne postoji civilizacija.
Stvari koje se ovde desavaju nigde se ne desavaju.
Da li negde postoji ovakva skupstina sa majmunima koji urlaju?
Da li negde roditelji mogu da ucenjuju nastavnike i direktore skola?
Da li negde predsednik caska sa ljudima koji po njegovoj sopstvenoj prici "melju ljude u cevape"?
I da li se igde desavao ovo i jos mnogo toga, a da je samo manjina nezadovoljna?
Razmislite. Na sva gornja pitanja, odgovor je "ne".
Odgovaras izmisljotinama kao Orlic ili Ana.Bukvalno na sva pitanja odgovor je da.
Na ovoj planeti to se zove realnost.Odgovaras izmisljotinama
dobro si to primetio, mali detalj koji u ocima Svetog Zapada, nicim ne kvari njihovu multikultralnost i wokisticku progresivnostИ наравно ни мулти-култу-хипи Косова Репубљик нема ћирилицу у употреби.
Bukvalno na sva pitanja odgovor je da.
Eventualno je trece pitanje u nesto manje specificnoj formi, ali da.
Na kojoj planeti ti zivis?
A istina je da jedino u Srbiji ljudi urlaju u skupstini? Da jedino u Srbiji roditelji pritiskaju nastavnike i direktore skola? Da jedino u Srbiji politicari imaju veze sa kriminalom?Uvek me obraduju jasni n enpokolebljivi ideoloski stavovi i pozrtvovanost u ispunjavanju zadataka Centrale, spremnost da se istina zanemari, kao kod vase Ane.
Ана Брнабић: Јовањица није афера, не постоји ниједна страна служба која истражује Јовањицу. Каква је Крушик афера? Наводи о аферама Беливук, Телеком, Савамала и све друге су такође лажи
У остале 194 државе* Ако полазите од тога да има 195 држава, вероватно имате на уму 193 чланице УН и 2 посматрача (Ватикан и Палестина).A istina je da jedino u Srbiji ljudi urlaju u skupstini? Da jedino u Srbiji roditelji pritiskaju nastavnike i direktore skola? Da jedino u Srbiji politicari imaju veze sa kriminalom?
U ostalih 194 drzave sveta toga nema? I svako ko tvrdi drugacije ispunjava zadatke Centrale?
Jer u Centrali je sada prvi prioritet obaranje sumanutih tvrdnji koje je dovoljno opovrgnuti tako sto odes na youtube i ukucas "<ime_zemlje> parliament chaos".