Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 49.903
Pa ironično, ja mislim da ti je veći argument (protiv Srbije) Šarić nego Šapić. XD
Imaju i oni svoje Šapiće.
Beograd dao Šapića, a Sverdlovsk (Jekaterinburg) - Jeljcina.Пардон, хтео сам да напишем Шапић aли телефон исправио у Шарић
Тако ми функционише, исправља само речи док се пишу.Kako misliš što? Pa ispravio bi ti i ovaj prazan prostor između reči i znaka interpunkcije.
I uz to puše cigarete, jedu meso, voze automobile kada idu do sela oko Jadra umesto da idu GSPom (© by Vučić), koriste najlonske kese kad bacaju đubre u kontejner (ovo je najgore od svega) i ne peru veš noću u nižoj tarifi nego sve po danu. Mislim stvarno, užas... Takvi ljudi ne mogu i ne smeju da budu ekolozi.Ovi prvi šaraju i ruže grad, a kao borili bi se za ekologiju, red, čistoću...
То је нешто попут кампање Милош Француз, Мица Лажљивица.Данас: Ухапшена Биљана Стојковић и још четворо чланова и чланица странке „Заједно“ – због исписивања графита „стоп насиљу“ на тротоару испред Скупштине Србије
Filigranski rad Sluzbe: dati pubulicitet najglupljm i najnesposobnijem protivniku.
U stvari kad bolje razmislim, opoziciju u Srbiji prosto treba ukinuti. Uvesti jednopartijski sistem i doživotnu vladavinu i to je to. Dosta bre više s tom demoNkratijom i slobodom izbora. Za nas je samo vladavina čvrstom rukom po uzoru na Putinovu Rusiju. Strogo, ali pravično i etično, i za opšte dobro.
Samo da citiram ovo da ostane ubeleženo.Na zalost za st.ku koja ovde zivi najbolja je cvrsta ruka. Mozda ne za Beograd, ali 50 km od Beograda svakako.
Samo da citiram ovo da ostane ubeleženo.
To je zato sto smo po prirodi drukare/cinkarosi.Treba podsetiti da je i Gestapo imao znacajne uspehe u dovodjenju grada u red. Ljudi su masovno prijavljivali jedni druge.
Srecni i skromni? Mi?Napulj po svojoj uzavreloj krvi veoma podseca na Srbiju.
Srecni i skromni, s malo para.
Milano je vec Zagreb ili Ljubljana za nas.
Северна МакедонијаTo su Srbija, Crna Gora, Makedonija i Bosna.
Хахаха, само водите рачуна да се то не протумачи као нечија пропаганда да вас не ухапсе.Tako i ja kada prolazim pored biralista na dan izbora.