laki72 » 25 Apr 2016 07:00 pm[/url]":3e7cpvuz]Spustite lopticu na zemlju.
Izbori su prosli i realan pobednik je Aleksandar Vucic!
Moze to nekome da se svidja, ili ne svidja (moj slucaj), ali to je volja vecine.
Manite se i price kako je to vecina od polovine biraca (odnosno pola od izaslih na izbore), ali i oni koji nisu izasli tim svojim gestom salju jasnu poruku, a uostalom nisu ovo prvi izbori u kojima je izlaznost niska.
Vladali su mnogi uz takvu, pa i manju vecinu.
Kao sto sam i pretpostavio (a i napisao u jednom od prethodnih postova), DS dugogodisnja opcija gradjanske srbije dozivljava svoj dalji debakl, a nastave li ovako kao do sada stavljam 100€ da na sledecim izborima nece preci ni cenzus.
DJB i Radulovic su pokupili vise razocaranih DS glasaca, nego sto su uspeli animirati pristalice SNS-a.
Otuda i pad Demokratske stranke.
Dveri i DSS?
Sasvim logican i ocekivan rezultat.
I meni iskreno drag. Ne zato sto moja vidjenja imaju previse zajednickog sa ovom politickom grupacijom, vec zato sto smatram da u parlamentu ipak mora da postoji i neka umerena nacionalna opcija. Smatram da ce u koaliciji sa Sandom (ako se ta koalicija odrzi i u postzbornom periodu) i Dveri za nijansu "omeksati" neke od svojih stavova.
CBC, i Radikali...
Pa eto nama malo kletvi, malo pretnji, mnogo prozivanja...
Mozemo ocekivati da rejting gledanosti skupstinskih prenosa znacajno poraste, a neki drugi realiti programi budu potisnuti sa naslovnih strana tabloidnih medija

Mozda ni to nije lose

Ako nista drugo, dovesce do veceg odziva glasaca na nekim buducim izborima.
Sledece godine ce biti interesantna situacija jer slede predsednicki izbori, a kandidata ni za jednu opciju ni od korova.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk