S
stex_pb
Guest
Novi FAPovi za Autokodeks i GSP beograd.
Nisam autor fotografija.
Nisam autor fotografija.
Druga fotka kako to da su poređani kao na parkingu a ne linijski jedan iza drugogNovi FAPovi za Autokodeks i GSP beograd.
Nisam autor fotografija.
Pogledajte prilog 202100Pogledajte prilog 202101
Koliko znam ovo bi trebalo da su nesuđeni autobusi Transprodukta. 2012/13 Transprodukt je naručio nekoliko komada, ali je u toku proizvodnje naprasno odustao od kupovine. Kasnije su nedovršeni autobusi stajali na lageru, da bi 2 komada kupio Janjušević, završio ih i prodao Rembastransu iz Resavice. Mislim da je o tim nedovršenim FAP-ovima bila priča negde na autobusi.net.Poslednja serija FAP buseva sa prohromskim blatobranima. Nikad isporučeni ni završeni. Očekivala se nova porudžbina Autokodeksa koja se nije dogodila i 10ak karoserija dočekalo je gašenje pogona autobusa 2015. Ove godine odlučilo se da odu u rashod jer nije bilo finansijske opravdanosti da se iste završe. Ostala je sirova karoserija bez komponenti.
Zijače iz Atine su donirane 2005. godine.Donirano nešto iz Grčke oko 2000 godine. Zijače su mnogo pre toga u saobraćaju
Ubih se sad razmišljajući, gazi mi vreme sećanje. Ako neko ima sliku, prepoznaću ko ih je remontovao, ako su iz vremena kad su nestale reklame remontera.@branik ko je radio remont tih vozila,16,48 i ne mogu da se setim koji bese su odradjeni onako kako treba,sve do detalja?