Medekobrada
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.01.2022.
- Pohvaljen
- 899
Sve sto je skupo dajem da seku profesionalci jer ako se nesto osteti ja moram platiti novu plocu. Cak i transport prepustim njima. Bolje platiti i mirno spavati
Jel ciljas na to da korito ima prepust, cak iako fulas za pola santimetra? Ukoliko fulas, stavis silikon da ga stvrdne, da se ne pomera korito u rupiNe mora bas biti hiruški precizno, jer ima oko 2cm prepusta.
Pa da, ali ipak treba imati mirnu ruku i dobru ubodnu testeru.Jel ciljas na to da korito ima prepust, cak iako fulas za pola santimetra? Ukoliko fulas, stavis silikon da ga stvrdne, da se ne pomera korito u rupi
Gde je najbolje uzimati pločasti materijal odnos cena/kvalitet. I koliko još izađe sečenje, kantovanje, rupe za okove i slično, ne mora precizno, procentualno.Tamo gde ja radim je meni ukljuceno u cenu materjala. Cena zavisi od ploce i obima rupe. U ovoj firmi ne seku usluzno tud materijal a druge neznam. Probaj u bilo kojoj firmi koja prodaje ploce. Oni uglavnom seku ili te upute na pravu adresu
Koji frizider je u pitanju? Uglavnom se utisne,mada sam kod nekh vidjao da je drzi unutrasnja oplata vrata. Zavrni gumu sa unutrasnje strane ka spolja da se nije slucajno sakrio neki sraf.Da li je neko menjao magnetnu gumu na frižideru? Otišla mi je stara, kupio sam novu i stiže mi za neki dan. Kako da namontiram zamensku gumu? Da li se samo utisne ili je potrebno još nešto uraditi?
kad stigne nova, staru kidaš dok ne provališ kako radiDa li se samo utisne ili je potrebno još nešto uraditi?