Ako ti je 1000e mnogo, tesko da ces naci bilo kakvog majstora da se drnda sa tobom u danasnje vreme. Mene moj lera za zidanje vikendice vec duze vreme.Prosirio bih ulaz u garazu, ima li neko bravara, zidara, sta mi sve treba da vidimo koliko bi ispalo i kako? Nije moja pa ne bih previse ulagao inace bih sve porusio i stavio rolo vrata al to je 1000e..
Trebalo je firmu da nazove, recimo.. "Bez Rusnaca nema udarca".. Zvale bi ga sigurno, očajne domaćice..
Bolje ti je da kupiš manja kola...Prosirio bih ulaz u garazu, ima li neko bravara, zidara, sta mi sve treba da vidimo koliko bi ispalo i kako? Nije moja pa ne bih previse ulagao inace bih sve porusio i stavio rolo vrata al to je 1000e..
Jel imaš neke senzitivne podatke na njemu?Da li neko ima majstora za laptop da preporuči?
Trebalo je da ih oteraš u tri lepe.. Ali ako si ti tako dobar majstor i umeš sve to da uradiš, ne brini, nema zime za tebe Imaću te u vidu kada budem radio renoviranje!Iako je naziv iskustvo sa majstorima evo i majstorskog iskustva sa musterijom. Musterija mi se obratila sa zahtevom da im projektujem i napravim kuhinju od 2 duzna metra za koju im je neko trazio 2000 evra. Odmah iz iskustva sam rekao da ce kuhinja izaci manje od 1000 evra sa mojim rukama. Ondmah su pristali ali da konstruisem tako da stane standardna ugradna rerna,ravna ploca sa 4 ringle,sudomasina ,kombinovani frizider visina 1.5 metara i da imaju veliku sudoperu i radnu povrsinu od 60 cm i jos mikrotalasnu. To je naravno nemoguca misija i trikovima sam uspeo da smestim sve uz usku grejnu plocu i sudomasinu od 45cm. Onda sam ih tri dana vodao da biraju materijal i kad su kao odlucili predao krojnu listu i sve je izaslo 79.000 u mdfu. E onda su trazili da ugradim negde jos i fioke i zicani korpus. Kad smo i to ugurali onda su pristali ali da uradim za tri dana jer treba da izdaju stan. I tu nije kraj. Da ja platim materijal i oni ce dati pare na kraju. Stan je inace na 11 spratu i materijal ne moze u mini lift i mora peske. Uz sve moje ustupke na kraju su me izvredjali i odbili da im radim . Rekose da je mnogo zaraditi 16.000 din za tri dana. Bas sam tuzan
Sto ih nisi pitao da urade sami kad su tako pametniIako je naziv iskustvo sa majstorima evo i majstorskog iskustva sa musterijom. Musterija mi se obratila sa zahtevom da im projektujem i napravim kuhinju od 2 duzna metra za koju im je neko trazio 2000 evra. Odmah iz iskustva sam rekao da ce kuhinja izaci manje od 1000 evra sa mojim rukama. Ondmah su pristali ali da konstruisem tako da stane standardna ugradna rerna,ravna ploca sa 4 ringle,sudomasina ,kombinovani frizider visina 1.5 metara i da imaju veliku sudoperu i radnu povrsinu od 60 cm i jos mikrotalasnu. To je naravno nemoguca misija i trikovima sam uspeo da smestim sve uz usku grejnu plocu i sudomasinu od 45cm. Onda sam ih tri dana vodao da biraju materijal i kad su kao odlucili predao krojnu listu i sve je izaslo 79.000 u mdfu. E onda su trazili da ugradim negde jos i fioke i zicani korpus. Kad smo i to ugurali onda su pristali ali da uradim za tri dana jer treba da izdaju stan. I tu nije kraj. Da ja platim materijal i oni ce dati pare na kraju. Stan je inace na 11 spratu i materijal ne moze u mini lift i mora peske. Uz sve moje ustupke na kraju su me izvredjali i odbili da im radim . Rekose da je mnogo zaraditi 16.000 din za tri dana. Bas sam tuzan