Marijaft85
Имам ја, стара гарда, споро ради ал' без грешке. Једно купатило је урадио као да је плстични хирург. Тврдим да ко није имао одличну оцену из ликовног не може бити добар мајстор макар када су овакви занати у питању. Нпр. верујем да је Гашић био лош, зато се и одметнуо у политику
Други мајстор, млад и искусан (?!) ставио ми је у кухињи плочице преко старих. Нове су много веће и како је на полеђину плочица стављао у сваки угао подебљи слој лепка, неколико плочица, иако солидног квалитета, су пукле. Други мајстор ми је рекао да је могао и пад ексера да је полупа ако је пао на критични део. Сада морам све лупати и поново поставити нове али на кошуљицу. Додуше, можда се сама бацим на посао само да набавим машину за сечење керамике и оно чудо за нивелацију, заборавих како се зове.
Додатак: више никада мајстора по препоруци пријатеља. Таквог не смеш надгледати јер ће ти замерити, а ако не надгледаш можеш очекивати свашта. Као што се зграда не зида без надзорног органа, тако се ни радови у стану не обављају без надгледања. Па, ко се љути, шта ћу му ја. Платим и имам право да буде онако како сам рекла, дакле по договору и обављени посао и цена и при том отпада ев. замерање са оним ко ми је мајстора препоручио, што није ретко. Још ако жена надгледа... одмах постаје џангризава а заправо мајстор гледа само да отаља