po planu bi trebalo da bude, serovalo je se nesto po forumu plan regulacije za blok 64 koliko se secamHoce li biti neke ustanove ili samo stambeno-poslovni objekti? Mislim da znam odgovor, ali da proverim.
po planu bi trebalo da bude, serovalo je se nesto po forumu plan regulacije za blok 64 koliko se secamHoce li biti neke ustanove ili samo stambeno-poslovni objekti? Mislim da znam odgovor, ali da proverim.
po planu bi trebalo da bude, serovalo je se nesto po forumu plan regulacije za blok 64 koliko se secam
Kako to mislite da ubace novu ulicu kroz svoje privatno zemljišta, to su neizgrađeni kvadrati, to je otimanje pare iz džepa sirotog investitora.Ако изоставе спајање Ђорђа Станојевића са Европском и Јапанском онда је овај пројекат погубан по НБГ.
Po ko zna koji put, IMT nije predvidjen planom, FOM jeste i na njegovom mestuse planira produzeta Djordja Stanojevica.Kako to mislite da ubace novu ulicu kroz svoje privatno zemljišta, to su neizgrađeni kvadrati, to je otimanje pare iz džepa sirotog investitora.
Jesmo li videli plan, i u njemu tog spajanja bulevara NEMA. Pogledajte ilustracije na 13toj i 14toj strani teme, oktobar 21.
Samo nek se gradi!
Po ko zna koji put da spomenem(o), da su to ulice koje su predviđene da se izgrade u nekoj kasnijoj fazi.
Jel postoji plan povezivanja ulica za plac IMT-a? Verujem da to moze uskoro da krene da se resava pa me zanima jel se zna kako ce to izgledati? Djordja Stanojevica bi mogla da se spoji sa Tosinim bunarom u punom profilu i slicno...Ово проширење са спајањем Европске и Ђорђа Станојевића, Владимира Поповића и Николе Тесле, проширењем Тошиног бунара ка Земуну и изградњом пуне детелине на петљи Змај би морали да буду инфраструктурни пројекти бр. 1 на Новом Београду.
Улица Ђорђа Станојевића не може да се продужи до Тошиног бунара из разлога што је она зграда "аеродромског града" изграђена на траси те улице. Такође и техничка зграда Мобтела/теленора/Јелте(Јетела) је на траси.Jel postoji plan povezivanja ulica za plac IMT-a? Verujem da to moze uskoro da krene da se resava pa me zanima jel se zna kako ce to izgledati? Djordja Stanojevica bi mogla da se spoji sa Tosinim bunarom u punom profilu i slicno...
Da li je izvodljivo zaobici zgradu airport city-ja sa leve strane na ustrb placa IMT i spojiti je sa Tosinim bunarom?Улица Ђорђа Станојевића не може да се продужи до Тошиног бунара из разлога што је она зграда "аеродромског града" изграђена на траси те улице. Такође и техничка зграда Мобтела/теленора/Јелте(Јетела) је на траси.
@Игорееее, пребаци ова три задња поста (Дошљак, Крљавсон и мој) у подтему о ИМТ-у, пошто се не односи на ову постојећу подтему.
Не можеDa li je izvodljivo zaobici zgradu airport city-ja sa leve strane na ustrb placa IMT i spojiti je sa Tosinim bunarom?
Ne mora da ide pravolinijski bitno je da bude u punom profilu
На снимку се види да је почело рушење кровова од хала ИМТ-а, а у халама бивше ливнице мајстори већ увелико демонтирају машине које су се налазиле у тим халама.
Pogledajte prilog 161059Pogledajte prilog 161060