Šta je novo?

IKEA Srbija i AVA shopping park

Ako, pravo da ti kažem, meni je najukosniji od svega navedenog. Kad smem sebi da ga dozvolim, tj. 😁

Walter i Richard Gyros pola pola 🤣

Jos se ne zna kada ce Bauhaus poceti da gradi svoj objekat, a to ce biti krajnja faza 7

Od svih zakupaca on ce biti i najzanimljiviji, ostalo sve imamo po drugim trznim centrima i retail parkovima...

20220422_111504.jpg

Evo još oglasa za posao :)

Napapijri

Sinsay

s.Oliver

Trenutni spisak zakupaca:

JYSK
GALERIJA PODOVA
SPORT VISION
NIKE
N FASHION
PUMA
LACOSTE
LC WAIKIKI
SINSAY
NAPAPIJRI
S OLIVER

KFC
LIDL

Poslednja izmena:
Rekli su na prolece '22, sve je moguce, imaju jos mesec dana do 19og

To piše na outletu u SC Banjica, samo nije jasno da li se sele tamo ili samo pozivaju da se poseti novi outlet a ovaj na Banjici ostaje.
Posle treninga sam svratio bio prosle nedjelje i rekli su mi da su popusti jer se u subotu zatvara radnja, e sad ne znam jesu li je zatvorili ili ce neku drugu subotu.

Ne znam samo koja je ciljna grupa ovde. U gradu svi imaju blize trznjake i radnje iz istih koje ce i ovde biti zastupljene.

Ajde jedna grupa su ljudi u tranzitu BG-Niš. Ikea je opstala na toj lokaciji jer je jedna jedina u Srbiji.

Ne znam samo koja je ciljna grupa ovde. U gradu svi imaju blize trznjake i radnje iz istih koje ce i ovde biti zastupljene.

Ajde jedna grupa su ljudi u tranzitu BG-Niš. Ikea je opstala na toj lokaciji jer je jedna jedina u Srbiji.

napisao sam pre par nedelja ovo:
Ceo taj južni potez Beograda i Avalskog venca nema ni jedan jedini kršteni tržni centar. Biće više nego dovoljno klijentele iz Boleča, Vinče, Leštana, Zuca, Vrčina itd.

U krugu kružnog toka ima TC i za izvoz a van toga ko da si zašao u pustinju.

Nije samo stvar u okolini, Ikea uvek ima mušterije, tako da će ona privući mušterije i za TC, odakle god da dolaze.

Vrh