dove » 17 Feb 2019 08:18 pm[/url]":3kfmaup4]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=602737#p602737:3kfmaup4 je napisao(la):
CASTELBIANCO » 17 Feb 2019 05:39 pm[/url]":3kfmaup4]Sta si ti ? Neki anarhista, pentoksalac? Gledaj svoja posla kao pripadnik manjine ako vec uzivas sva prava koja ti ustav i zakoni garantuju. Ostavi vecinski deo stanovniatva (citaj pripadnike pravoslavne vere) da grade po svom nahodjenju i verskom osecaju svoje sakralne objekte.
Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk
Tako je,, jedem malu decu. Kakve manjine? Sta, rekao sam jeres na forumu o arhitekturi o arhitektonskom resenju jednog objekta. Ovde covek ne moze da iznese svoje misljenje da ga neko ne poklopi. Ne vidim zasto se pripadnici pravoslavne vere nalaze uvredjeni a da cak nisam pomenuo ni veru, ni verski objekat (crkvu ili hram), vec gradjevinu. Ne bi mi smetalo da je gradjevina izgradjena u nesto modernijem stilu, ili suprotno, strogo arhaicnom ( moravski stil). Da ne pominjem fasadu od belog mermera I gabarit objekta. Ovako je ispalo neskladno u odnosu na bilo sta u okolini, objekat je u koliziji sa samim sobom, jedan anahronizam svoje vrste. Suvise sterilno. Na stranicama ove teme su prikazane mnoge skice iz doba pre nego sto je hram nastao I kakav je evenstualno mogao da bude, po meni je izabrano najgore resenje. Ako mene pitas, nemam nista protiv da se na tom mestu nalazisakralni objekat. Valjda ce enterijer popraviti utisak.