[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=566737#p566737:1suqird3 je napisao(la):
Pasarela » Уто Сеп 11, 2018 10:24 pm[/url]":1suqird3]Ja sam jos 96 to pitanje postavio jednom visokom svestenom licu i dobio odgovor da podele na pravoslavni i katolicki nema,
Види, наша црква је у јако лошем стању, за монаштво не могу да кажем ту још и има правих Хришћана, православаца.. али свештенство нам је криминално, али буквално смо ми сви овде анђели са неба за многе од њих, то је страшно, можете да ми верујете а и не морате, неке ВЛАДИКЕ су умешане осим у секс скандале и у трговину наркотицима ! и то Хероином! , нека то буде чаршијска гласина али требамо обратити пажњу апсолутно..
Сад замисли да си једном од њих пришао и питао га нешто везано за симболе и каноне.. човече ти си буквално разговарао са демоном у мантији.
На жалост тога је све више.
О римокатолицима не желим да трошим речи, постоје сведочанства на Ју Тјубу колико хоћете од поштених фратара који јавно говоре да у служби не можеш да напредујеш ако ниси педер или педофил или то одобраваш.. Комплетан Ватикан је морбидно место 1/1 чист сатанизам.