[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=820154#p820154:25l4wppr je napisao(la):Mali Princ » Čet Feb 04, 2021 10:21 am[/url]":25l4wppr]Nek stave Pupina i Teslu na Savski trg tj. u zgradu zel. stanice, taman tamo da privuku turiste, ne verujem da strance mnogo interesuje srednjovekovna Srbija i loza Nemanjica. Hram ce svakako obici jer je to glavna znamenitost, tamo mogu da vide podosta sto se tice istorije i starijih vremena, a sa druge strane na savskom trgu (u zgradi stanice) taman mogu da vide neku noviju istoriju, tesline tehnologije, itd... Ionako se nalazi u BG na vodi, iza su visoke zgrade, moderna prica, nekako se vise uklapa da dodju tu i tesla pupin... Verovatno bi i madi turisti iz inostranstva radije dosli da vide teslu nego nemanjice. (Nemam nista protiv Nemanjica samo razmisljam iz turistickog ugla) Naravno moze da bude deo i za Nemanjice tu (za nase gradjane), ali po meni bezveze je da budu samo oni. Pisem zbrda zdola u zurbi sam, nadam se da je razumljivo sta sam hteo da kazem.
U principu u pravu si, samo ce sad cuvari vere i pravoslavlja sa foruma da se ostrve na tebe.