dragisha » Čet Nov 12, 2020 6:23 pm[/url]":3mppw0sq]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=792113#p792113:3mppw0sq je napisao(la):
Kailan » Sre Nov 11, 2020 12:25 pm[/url]":3mppw0sq]Нећу да формирам мишљење док све не буде готово али по сликама бих рекао да ово већ превазилази ионако натегнуту границу укуса
Ништа не би фалило да је под обичне беле боје како би све остало дошло да изражаја, сада испада да дословно неће бити површине у целом храму која није накићена и шарена до безумља, осећам као да би почела да ме боли глава после 5 минута стајања у храму. Мислим да нисам видео ниједан храм ниједне религије да оволико иде у крајност, чак и индијски храмови имају бар неку меру.
Коначно слободно и критичко мишљење а не ботовско одушевљење и претеривање.
Мени се такође нажалост многе ствари не свиђају, после прошлонедељног обиласка радова али рекао сам нећу људима да кварим угођај и рушим снешка, само посматрам и читам коментаре. Што би рекао покојни З.Ђ " Срби никад не пропусте прилику, да пропусте прилику" Привет.
П.С. каже човек у коментарима о Храму на твитеру, да није нигде видео толико руског, шаренила, претеривања и кичераја него у Храму Христа Спаситеља у Москви.
.