Šta je novo?

Hoteli Beograda

Skinuo sam sa street view-a jel to ovaj hotel:
1.jpg

Гага":1mf0amuz je napisao(la):
milos.tro":1mf0amuz je napisao(la):
Гага":1mf0amuz je napisao(la):
Још један нов хотел у Београду.

Возикајући данас бицикл, сасвим случајно сам открио ново изграћени хотел у Новом Београду. Како бих се склонио од летње кише, стадох испод настрешнице једне новосаграђене зграде у Земунској улици. И док сам чекао да престане киша, мало разгледах зграду кроз стакла у приземљу и приметих у унутршњости кроз стакло на улазу те зграде, да пише "рецепција" и да има оних малих преградица за кључеве соба.
Ова ново саграђена зграда се састоји из два дела, један део је хотел, а други део је стамбена зграда са локалима у приземљу, и она је окречена мало другачијом бојом, и нешто је нижа у односу на хотел.
Пошто није било никаквих других ознака на делу зграде хотела, а није било ни табле са рендером, питао сам једног човека који је био у једном од локала у стамбеном делу, и он ми потврди да је то хотел, да је грађевински завршен, и да треба још да се набави намештај за собе и ресторан и онда почиње са радом.
На жалост нисам га питао, то сам скроз заборавио, која је грађевинска фирма градила ову зграду, па бих онда тако сазнао више података.
Иначе овај хотел се налази одмах уз главни улаз "Индустрије машина и трактора", значи то би требало да буде Земунска број 24, пошто је ИМТ у броју 26. Ево и једне сличице, за сада.

Gago, jesi li mislio na ovaj hotel? Ja tu često prolazim,zgrada je završena pre jednu i po godinu i ništa se ne dešava.
Да на то сам мислио, а сликао сам 15. јула 2012. године. И средином децембра прошле године када сам прошао пешке поред хотела, апсолутно је све унутра исто и ништа није дирано.
А и ово што је Милисав написао је доказ да још дуго неће бити никавих активности у њему. Неко је изгледа "пукао" у овом послу.

Posle duze vremena otvoren B hotel u Beogradu (kapacitet 85 soba) :gobb:
http://www.booking.com/hotel/rs/b-hotel ... ight_room=

Рекох ја још 2012. и 2013. године (на исто овој подтеми), да ће се у свету наставити тренд нивоа људске глупости и опадања нивоа опште културе, градњом хотела и зграда по белом свету, где се са улице виде људи који у ВЦ-у хотелског ресторана „пишке и каке“.
Ето после Њујорка (хотел Стандард на Менхетну) и Лондана (зграда Шард) и у Берлину постоји један такав хотел. Додуше у овом хотел (25hours Hotel Bikini Berlina) је као наводно постављено погрешно стакло !!!

NAJBIZARNIJI HOTEL U BERLINU: Prolaznici gledaju goste dok su u WC!
Pretpostavlja se da je dizajner "25hours Hotel Bikini Berlina" jednostavno zaboravio da ne može da upotrebi isto staklo pri dizajnu restorana i pripadajućeg WC

NEMAČKA - Novi moderni hotel u Berlinu privukao je i više pažnje nego što je planirano jer svi prolaznici mogu da vide posetioce restoranskog toaleta, budući da ih od njih deli samo jedno veliko providno staklo.

http://www.kurir-info.rs/zabava/ludi-sv ... ak-1518933

http://www.hotelscombined.de/Hotel/25ho ... Berlin.htm

Отворен је хотел поред аутопута код наплатне рампе "Траншпед". Нисам ни знао да се ту гради хотел, а коликп се дуго гради мислио сам да нећу дочекати завршетак зграде..

Гага":185enqmv je napisao(la):
Рекох ја још 2012. и 2013. године (на исто овој подтеми), да ће се у свету наставити тренд нивоа људске глупости и опадања нивоа опште културе, градњом хотела и зграда по белом свету, где се са улице виде људи који у ВЦ-у хотелског ресторана „пишке и каке“.
Ето после Њујорка (хотел Стандард на Менхетну) и Лондана (зграда Шард) и у Берлину постоји један такав хотел. Додуше у овом хотел (25hours Hotel Bikini Berlina) је као наводно постављено погрешно стакло !!!

NAJBIZARNIJI HOTEL U BERLINU: Prolaznici gledaju goste dok su u WC!
Pretpostavlja se da je dizajner "25hours Hotel Bikini Berlina" jednostavno zaboravio da ne može da upotrebi isto staklo pri dizajnu restorana i pripadajućeg WC

NEMAČKA - Novi moderni hotel u Berlinu privukao je i više pažnje nego što je planirano jer svi prolaznici mogu da vide posetioce restoranskog toaleta, budući da ih od njih deli samo jedno veliko providno staklo.

http://www.kurir-info.rs/zabava/ludi-sv ... ak-1518933

http://www.hotelscombined.de/Hotel/25ho ... Berlin.htm

Imamo i mi nesto slično u Hotelu Jump Inn,postavljao sam to ranije
Zapala mi ova fotka kupatila hotela Jump Inn, ko obavlja nuzdu moze da prati desavanja na ulici i obrnuto
1448635043536b9822584f32.jpg

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=845433

Somi303":13418b6g je napisao(la):
Отворен је хотел поред аутопута код наплатне рампе "Траншпед". Нисам ни знао да се ту гради хотел, а коликп се дуго гради мислио сам да нећу дочекати завршетак зграде..

Jel to ova zgrada ?
1.jpg

Није
865b30e05474e7bd8de883be75e7ede4.jpg

Баш поред петље Траншпед
90e674ec036d7ac91fb06d54ab99638a.jpg

Баш су лепо средили, имају и фонтану испред. Прелепо :D

Ruzno spolja ali pristojno unutra

Luksuzno i komforno unutra,prijatno iznenadjenje
Restoran
restoran08-300x199.jpg

Dvokrevetna soba
deluxe-soba01-300x200.jpg

deluxe-soba03-300x200.jpg

да унутра је баш фино!
споља катастрофа. укључујући и натпис... не бих овде свратио... баш им је антиреклама целокупан екстеријер.. додуше како за кога. али фонт је стварно ужасан

Spolja kao da je izroni iz veselih 90 tih sa usmiknaom fasadom i poranim staklima , unutra ok

dobra lokacija, na autoputu blizu grada. super za kamiondzije

овде могу само директори милшпеда да одседну..

Mene je iznenadilo da je ovako visoka kategorija hotela pa makar i po nekim nasim merilima ali uz autoput

очигледно је да је овај хотел намењен транзитним путницима. не верујем да би ико ко циљано долази у Београд одсео чак тамо. једино ту могу да одседну и аутобуске туре за Београд, које онда имају рачун да тамо одседну јер им је бус паркиран испред хотела, па ће лако за/из града. али опет, такве туре иду у хотеле са 2 и 3*

Pa da lokacija je za hotele 2, 3 zvezdice a ne 4. i motele doduse ne znam da li se i kako oni kategorisu i sta se tamo od usluge podrazumeva u odnosu na hotele

Inace imam utisak da kod nas cesto hotelijeri se zalete sa zvezdicama bez potrebe kao mozda u ovom slucaju i previse se visoko postave u odnosu na poziciju pa cak i u odnosu na realno stanje hotela i usluge. Hotel sto se tice unutrasnjosti moze da prodje kao 4 zvezdice ali je u tom slucaju i investicija veca a pitanje povratka investicije u slucaju da su se previse visoko kategorisali.

Vrh