Гага":1mf0amuz je napisao(la):Да на то сам мислио, а сликао сам 15. јула 2012. године. И средином децембра прошле године када сам прошао пешке поред хотела, апсолутно је све унутра исто и ништа није дирано.milos.tro":1mf0amuz je napisao(la):Гага":1mf0amuz je napisao(la):Још један нов хотел у Београду.
Возикајући данас бицикл, сасвим случајно сам открио ново изграћени хотел у Новом Београду. Како бих се склонио од летње кише, стадох испод настрешнице једне новосаграђене зграде у Земунској улици. И док сам чекао да престане киша, мало разгледах зграду кроз стакла у приземљу и приметих у унутршњости кроз стакло на улазу те зграде, да пише "рецепција" и да има оних малих преградица за кључеве соба.
Ова ново саграђена зграда се састоји из два дела, један део је хотел, а други део је стамбена зграда са локалима у приземљу, и она је окречена мало другачијом бојом, и нешто је нижа у односу на хотел.
Пошто није било никаквих других ознака на делу зграде хотела, а није било ни табле са рендером, питао сам једног човека који је био у једном од локала у стамбеном делу, и он ми потврди да је то хотел, да је грађевински завршен, и да треба још да се набави намештај за собе и ресторан и онда почиње са радом.
На жалост нисам га питао, то сам скроз заборавио, која је грађевинска фирма градила ову зграду, па бих онда тако сазнао више података.
Иначе овај хотел се налази одмах уз главни улаз "Индустрије машина и трактора", значи то би требало да буде Земунска број 24, пошто је ИМТ у броју 26. Ево и једне сличице, за сада.
Gago, jesi li mislio na ovaj hotel? Ja tu često prolazim,zgrada je završena pre jednu i po godinu i ništa se ne dešava.
А и ово што је Милисав написао је доказ да још дуго неће бити никавих активности у њему. Неко је изгледа "пукао" у овом послу.
Гага":185enqmv je napisao(la):Рекох ја још 2012. и 2013. године (на исто овој подтеми), да ће се у свету наставити тренд нивоа људске глупости и опадања нивоа опште културе, градњом хотела и зграда по белом свету, где се са улице виде људи који у ВЦ-у хотелског ресторана „пишке и каке“.
Ето после Њујорка (хотел Стандард на Менхетну) и Лондана (зграда Шард) и у Берлину постоји један такав хотел. Додуше у овом хотел (25hours Hotel Bikini Berlina) је као наводно постављено погрешно стакло !!!
NAJBIZARNIJI HOTEL U BERLINU: Prolaznici gledaju goste dok su u WC!
Pretpostavlja se da je dizajner "25hours Hotel Bikini Berlina" jednostavno zaboravio da ne može da upotrebi isto staklo pri dizajnu restorana i pripadajućeg WC
NEMAČKA - Novi moderni hotel u Berlinu privukao je i više pažnje nego što je planirano jer svi prolaznici mogu da vide posetioce restoranskog toaleta, budući da ih od njih deli samo jedno veliko providno staklo.
http://www.kurir-info.rs/zabava/ludi-sv ... ak-1518933
http://www.hotelscombined.de/Hotel/25ho ... Berlin.htm
Somi303":13418b6g je napisao(la):Отворен је хотел поред аутопута код наплатне рампе "Траншпед". Нисам ни знао да се ту гради хотел, а коликп се дуго гради мислио сам да нећу дочекати завршетак зграде..