Šta je novo?

Hotel Jugoslavija [ Hotel ]

Сећам се рушења Савезног СУПа, није се нешто разликовало од овога.

757z468_Rusenje-Saveznog-MUP-a-Foto-Zoran-Anastasijevic.jpg

Poslednja izmena:
Били су прозори, а и намештај унутра, ако се добро сећам.

Сећам се рушења Импулс хола, хајде стакло којим је био обложен, него магацини испод њега, са све оним металним сталажама које нису извучене, све је то багерима разбуцано. Чак су радници још извлачили ствари из тих магацина, док је рушење изнад њих трајало.

Сећам се рушења Савезног СУПа, није се нешто разликовало од овога.

Pogledajte prilog 220537
Bas dobro sto si okacio ovu sliku. Vidi se da je nakon 8 godina napredak u ovoj sferi jednak 0, kako se rusilo pre 8 godina, tako se rusi sada, a verovatno ce tako i za narednih 8 godina. Dok druge zemlje kojima mi tezimo za ovo vreme napreduju brzo, mi tapkamo u mestu.

Били су прозори, а и намештај унутра, ако се добро сећам.

Сећам се рушења Импулс хола, хајде стакло којим је био обложен, него магацини испод њега, са све оним металним сталажама које нису извучене, све је то багерима разбуцано. Чак су радници још извлачили ствари из тих магацина, док је рушење изнад њих трајало.
Da i ko garantuje da zgrada mupa nije imala azbest

Mozda je i imala, ali posto proslost ne mozemo da menjamo bolje da fokus ipak ostane na trenutnoj situaciji i desavanjima :D

Opste je poznato da je broj malignih oboljenja pluca u porastu, sto i ne cudi u kakvom okruzenju zivimo.
Ali, posebno je neobicno sto je veliki broj mezotelioma, tumora pleure iliti plucne maramice. Znam slucaj gde je decko sa 30 preminuo od toga i bio je medju 17 ljudi u svetu koji boluju od te vrste mezotelioma, jedini u Srbiji. Nakon toga sam cuo jos par slucajeva.
Podseticu se tog dobrog decka, ne zamerite mi, tema je preteska.

Ovo postavlja brojna pitanja: Gde mi to zivimo? Zbog cega zivimo ovde? Da li se borimo dovoljno, i da li uopste borba ima smisla?
Rodjen sam u Beogradu, zivim ovde bas dugo, ali ne znam da li je to pametno uopste.

Nesto radimo dramaticno lose i to se oslikava na nase zdravlje. Da li je to azbest, da li olovo, ziva, da li spaljeni kablovi i plastika, mozda gume, a verovatno sve to zajedno.
Kradu se kablovi na prugama, skretnice, sta sve ne, sahtovi... Verovatno se ceka neka havarija vecih razmera da bi iko mrdnuo prstom.
Evo u mom kraju drugovi Romi pale kablove. Kako to resiti?

Da li se iko bori da se ista od navedenog smanji, regulise, sankcionise? NE. Niko. Ljudi koji su placeni za to nisu zainteresovani. Ne znam sta reci vise.

Poslednja izmena:
Opste je poznato da je broj malignih oboljenja pluca u porastu, sto i ne cudi u kakvom okruzenju zivimo.
Ali, posebno je neobicno sto je veliki broj mezotelioma, tumora pleure iliti plucne maramice. Znam slucaj gde je decko sa 30 preminuo od toga i bio je medju 17 ljudi u svetu koji boluju od te vrste mezotelioma, jedini u Srbiji. Nakon toga sam cuo jos par slucajeva.
Podseticu se tog dobrog decka, ne zamerite mi, tema je preteska.

Ovo postavlja brojna pitanja: Gde mi to zivimo? Zbog cega zivimo ovde? Da li se borimo dovoljno, i da li uopste borba ima smisla?
Rodjen sam u Beogradu, zivim ovde bas dugo, ali ne znam da li je to pametno uopste.

Nesto radimo dramaticno lose i to se oslikava na nase zdravlje. Da li je to azbest, da li olovo, ziva, da li spaljeni kablovi i plastika, mozda gume, a verovatno sve to zajedno.
Kradu se kablovi na prugama, skretnice, sta sve ne, sahtovi... Verovatno se ceka neka havarija vecih razmera da bi iko mrdnuo prstom.
Evo u mom kraju drugovi Romi pale kablove. Kako to resiti?

Da li se iko bori da se ista od navedenog smanji, regulise, sankcionise? NE. Niko. Ljudi koji su placeni za to nisu zainteresovani. Ne znam sta reci vise.
Ово је вест од пре пет година. Да ли се зна шта се десило са овим момком? Је ли преживео? Мали савет: кад си на тим званичним веб страницама, обавезно користи блокатор реклама, и блокирај све вишеслојне филтере. Покушавао сам да читам тај чланак, и нисам могао јер је било превише празнине за огласе, што је учинило да буде сужен и нечитљив. Иначе, што се система у држави тиче, слажем се са тобом. Бахатост и незаинтересованост ће нам доћи главе једног дана. Прошло је три недеље од катастрофе у Новом Саду, и још увек нико није поднео оставку. У свакој уређеној држави, Шпанији на пример, избио би грађански рат. Спалили би Скупштину и Парламент, а овде размењују фотеље. Не знам докле ће ово више да траје, али ово мора да се заврши једном за свагда.

Натраг на тему о несрећном хотелу Југославија. Надлежни још увек ћуте, што значи да је истина да има азбеста у згради.

Ne znam da li ste primetili, ali i ova zgrada je bombardovana. Skoro sve bombardovane zgrade su srušene i na njihovim mestima su izgrađeni objekti u vlasništvu stranaca (zapada). Zanimljivo kako patriJote odobravaju rušenje istih iako ih ruše naši "neprijatelji". Oni više mrze pomen Jugoslavije nego ceo NATO savez. Prelako su ljudi pali na priču radikala, onih istih koji su počeli karijere sa petokrakom.

Prelako su ljudi pali na priču radikala, onih istih koji su počeli karijere sa petokrakom.
Радикали су били највећа грешка која није смела да се деси, али се десила, и зато испаштамо.

Такође проблематична мржња према радикалима која je већа него према Павелићу. Заиста упитни психијатријски случајеви. У складу са темом везано за хотел Југославија.

Gledajuci NVO, Opoziciju, i takozvane aktiviste, lazi koje se serviraju o svemu, od toga da je rusenje nelegalno, da ima azbesta, do toga da ne smemo od njih da srusimo most koji je na trulim drvenim gredama, da ne valja metro, ne valja pruga, ne valjaju putevi, beograd na vodi, obilaznica oko Beograda, most vinca pancevo, klinicki centar, mostovi u Novom Sadu itd itd
Shvatio sam da ovoj drzavi treba vise Vucica i vise SNS-a, oni su im penicilin, tako da sam odlucio da na sledecim izborima glasam za SNS i da gledam kako ih gaze jos 4 godine

Ово је вест од пре пет година. Да ли се зна шта се десило са овим момком? Је ли преживео? Мали савет: кад си на тим званичним веб страницама, обавезно користи блокатор реклама, и блокирај све вишеслојне филтере. Покушавао сам да читам тај чланак, и нисам могао јер је било превише празнине за огласе, што је учинило да буде сужен и нечитљив. Иначе, што се система у држави тиче, слажем се са тобом. Бахатост и незаинтересованост ће нам доћи главе једног дана. OkПрошло је три недеље од катастрофе у Новом Саду, и још увек нико није поднео оставку. У свакој уређеној држави, Шпанији на пример, избио би грађански рат. Спалили би Скупштину и Парламент, а овде размењују фотеље. Не знам докле ће ово више да траје, али ово мора да се заврши једном за свагда.

Натраг на тему о несрећном хотелу Југославија. Надлежни још увек ћуте, што значи да је истина да има азбеста у згради.

Hajde se ti lepo sam sa sobom smiri, udahni duboko i lepo se vrati na temu. Znaci dosao si do zakljucka da ima azbesta na osnovu toga sto se niko od nadleznih nije oglasio u medijima.

Meni je zanimljivija prica osobe od koje je sve to poteklo u vezi azbesta i kako umanjuje svoju prvobitnu procenu i to ne za malo, vec drasticno.

Vrh