Šta je novo?

Hotel Jugoslavija [ Hotel ]

A tek je ovo jadno, kada lik ne zna sta da kaze, pa ukazuje na pravopis drugog lica, pritom sam praveci silne greske. Izgubio kompas skroz, ne znam sta mu treba da se raspravlja sa 1000 ljudi na dnevnom nivou i isteruje neku pravdu.
Evo linka do kompletne teme gde covek iznosi iskustva u radu sa azbestom tokom svoje tridesetogodisnje karijere.

Prilozi

• Screenshot 2024-11-21 at 14.10.21.png
    Screenshot 2024-11-21 at 14.10.21.png
    322,7 KB · Pregleda: 61
SPO je zapečatio svoju sudbinu kada je ušao u koaliciju sa Miloševićevim antihristima. Ne možeš da se zalažeš za Monarhiju, pa da uđeš u koaliciju sa crvenim antihristima iz SPS-a i JUL-a koji su protiv Boga i naroda. Mora da postoji neki minimum doslednosti. Tako i ovi ekolozi danas, malo PMI, malo mostovi i na kraju - ništa.

Politička degeneracija je počela od Miloševića i njegovih upravo. Ja zato i kažem da je ideologija bila uveliko mrtva, bez obzira na performanse koje je Pantograf naveo. SPS je u određenoj meri izvor političke performativnosti koju vidimo u SNSu danas, samo što SNS umesto socijalističkih performansa izvodi nacionalističke (potpuno u liniji sa njihovim korenom SRS).

Sta kazete na ovo?
Ja bih bas ovako nesto voleo da cujem od nadleznih institucija. Pa nije valjda doslo dotle da u institucijama nema niko strucniji od Dragana Milanovica, pa da on mora da se javlja, ili da se institucije losije organizuju od roditelja da unajme firmu da izvrse merenja.

Ako je ovo nas maksimum, onda u redu, da znamo...

Ja bih bas ovako nesto voleo da cujem od nadleznih institucija. Pa nije valjda doslo dotle da u institucijama nema niko strucniji od Dragana Milanovica, pa da on mora da se javlja, ili da se institucije losije organizuju od roditelja da unajme firmu da izvrse merenja.

Ako je ovo nas maksimum, onda u redu, da znamo...
To je (jos) jedna velika sramota za ovu drzavu, tu nema diskusije. Da se javno mnjenje plasi za zdravlje, a drzavne institucije ne zele ili ne smeju (?) da rade svoj posao...?

Дегенерција у стручном смислу те политичке опције је почела када су са чела те партије уклоњени професори Сима Марковић и Филип Филиповић а њихово место заузели нешколовани екстремисти жељни власти.

Al ceo ovaj cirkus nastaje jer nema institucija. Da se institucije oglase, ne bi bilo nagadjanja, prica, pozicije, opozicije, N1, aktivista... sve bi bilo na svom mestu.

Pa setimo se da se pre samo nekoliko dana Institut Batut hitno oglasio upozorenjem posle protesta u Novom Sadu, a takođe u Novom Sadu je pre mesec dva smenjen direktor Instituta za javno zdravlje, jer su objavljeni rezultati analize vode iz gradskog vodovoda, pa je na to mesto postavljena ćerka Jorgovanke Tabaković sa prvim zadatkom da zabrani javno objavljivanje budućih analiza vode. Sad očito ustanove zadužene za javno zdravlje nemaju šta da izjave, pošto su deo banditskog kartela.

1732197018022.png

A tek je ovo jadno, kada lik ne zna sta da kaze, pa ukazuje na pravopis drugog lica, pritom sam praveci silne greske. Izgubio kompas skroz, ne znam sta mu treba da se raspravlja sa 1000 ljudi na dnevnom nivou i isteruje neku pravdu.
Evo linka do kompletne teme gde covek iznosi iskustva u radu sa azbestom tokom svoje tridesetogodisnje karijere.

Ja lepo kažem - ispašće lik još i bot i nudiće mu sendvič.

One talasaste ploče koje je neko linkovao, mi smo se sa time kao klinci igrali. Lomili to i kao pravili noževe da se igramo kauboja i indijanaca. Verovatno su to bile azbestne ploče, sada kada se malo prisetim. Krunile su se kada ih lomiš. Prošlo je puno vremena od tada.

Inače, puno nepoštovanja u toj raspravi, kao daju mu link, pa mu napišu "Ako kojim slučajem znate engleski, izvolite...".

Baš jadno.

Poslednja izmena:
One talasaste ploče koje je neko linkovao, mi smo se sa time kao klinci igrali. Lomili to i kao pravili noževe da se igramo kauboja i indijanaca. Verovatno su to bile azbestne ploče, sada kada se malo prisetim. Krunile su se kada ih lomiš. Prošlo je puno vremena od tada.
to su bile azbestne ploce...

Комади лепо пуцају када се баце у логорску ватру..

Тај део ми потпуно није јасан. Ушли су у посед 1. септембра када су сви закупци напустили објекат. Зашто за 2 и по месеца нису ољуштили стакло и метал макар.

Тај део ми потпуно није јасан. Ушли су у посед 1. септембра када су сви закупци напустили објекат. Зашто за 2 и по месеца нису ољуштили стакло и метал макар.
Čekali su građevinsku dozvolu 😄

Na tabli piše da je dozvola izdata 14.11.

Radi se ko da im je zadnje …
Carltone - Ritz-u evo me stižem …🙃
Kakav penal jbt….mislim ovo sa nadstresnicom, a i mali Mona taman počeo da hvata zanat j…bi ga …šteta…talentovan…

Vrh