Nakon godina dominacija konzervativnog austrijskog Cineplexxa, sa CineStarom se vraća taj šašavo-kičasti izgled multipleksa koji je u Beograd svojevremeno došao sa Tuckwoodom Bioskop, bar na fotkama, deluje izuzetno udobno
Vrhunski dizajn
Mada mi sve sale deluju male, tj. nijedna nije velika kao najvece sale u Cineplexx-u
Uvek sam bio pobornik velikih sala, male sale znaci malo platno, kao da gledas u ovecoj sobi, nije to to. A i cujes ljude glasnije kako suskaju i pricaju u malim salama jer ste zbijeni
Ovi profesionalni fotoaparati i editovanje uvek prave slike koje stvaraju iluziju da prostor izgleda bolje i ostrije nego sto ga oko moze videti. Izgleda dobro na slikama, ali ne znam kako u stvarnosti deluje.
Синоћ премошћена Радничка улица, од почетка новембра моћи ће се ићи пасарелом. До застоја у градњи је дошло због кашњења челичних конструкција из Луксембурга, корона је .....
Чланак из Новости.
ПАСАРЕЛОМ ВЕЋ ОД ОКТОБРА? Овог викенда премошћава се Радничка улица на Чукарици у склопу радова на изградњи пешачког прелаза С. Б. МИЛОШЕВИЋ субота, 12. 09. 2020. у 13:45 РАДНИЧКА улица, код Тржног центра "Ада мол", биће премошћена током викенда.
Челичну конструкцију преко ове саобраћајнице монтираће инжењери компаније Bauwesen, у склопу радова на пасарели. Већ следећег викенда, требало би да се премости и део са Паштровићевом.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.