Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nakon godina dominacija konzervativnog austrijskog Cineplexxa, sa CineStarom se vraća taj šašavo-kičasti izgled multipleksa koji je u Beograd svojevremeno došao sa Tuckwoodom Bioskop, bar na fotkama, deluje izuzetno udobno
Vrhunski dizajn
Mada mi sve sale deluju male, tj. nijedna nije velika kao najvece sale u Cineplexx-u
Uvek sam bio pobornik velikih sala, male sale znaci malo platno, kao da gledas u ovecoj sobi, nije to to. A i cujes ljude glasnije kako suskaju i pricaju u malim salama jer ste zbijeni
Ovi profesionalni fotoaparati i editovanje uvek prave slike koje stvaraju iluziju da prostor izgleda bolje i ostrije nego sto ga oko moze videti. Izgleda dobro na slikama, ali ne znam kako u stvarnosti deluje.
Синоћ премошћена Радничка улица, од почетка новембра моћи ће се ићи пасарелом. До застоја у градњи је дошло због кашњења челичних конструкција из Луксембурга, корона је .....
Чланак из Новости.
ПАСАРЕЛОМ ВЕЋ ОД ОКТОБРА? Овог викенда премошћава се Радничка улица на Чукарици у склопу радова на изградњи пешачког прелаза С. Б. МИЛОШЕВИЋ субота, 12. 09. 2020. у 13:45 РАДНИЧКА улица, код Тржног центра "Ада мол", биће премошћена током викенда.
Челичну конструкцију преко ове саобраћајнице монтираће инжењери компаније Bauwesen, у склопу радова на пасарели. Већ следећег викенда, требало би да се премости и део са Паштровићевом.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.