Au! Ja sam u soku ! :o Pozitivnom naravno ! :kk:
100% podrzavam akciju i zelim da se priljucim, jer sam vec duze vreme ozlojedjen :rant: na GSP i njihovu bahatost oko intervala polazaka.
Prosle nedelje sam zvao GSP i zalio se na liniju 55, gde vozaci redovno preskacu termine polazaka, i ljudi cekaju bus po 35-40 min, sto je suludo ! A navodno u redu voznje pise da su intervali u proseku 10-12 min, sto je potpuno nerealno ! Nije to samo slucaj sa linijom 55, vec i sa mnogim drugim linijama po citavom gradu, jer ti njihovi tzv. polasci su totalmo nerealni i netacni.
Prosle godine, pouzdano mi je vozac privatnog autobusa na liniji 55, rekao ( zalio se ) kako ovi "drzavnici" namerno eskiviraju polaske i preskacu intervale, sto u prevodu znaci da recimo krenu potpuno prazni sa perifernog terminusa u Zelezniku, i ukljuce se tek kod Sajma, gde tek onda primaju prve putnike. Ista stvar je i obrnuto od Cvetkove pijace ka Zelezniku.
Da stvar bude jos gora, odem ja pre neki dan na salter GSP-a kod Cvetka, da mi daju tacan red polazaka iz Zeleznika ka gradu.
Prvi odogovor g-dje koja radi na salteru je bio - mrzi me da pisem :o ,( za stampac i racunar naravno nikada nije ni cula ) ja reko e pa pisaces pa makar zvao Slavena.
Gleda ona mene i onako mrzovoljno krene da pise, ali vec kod 08:15 je opet mrzelo...ja reko dobro...ajde daj meni ja cu da pisem, a odgovor je bio - jeste...ja da ti dam raspored pa da mi zbrises sa njim niz ulicu! - sta reci vise :lol:
E!
Tako da sto se mene tice imate pokrivene linije 55,58,88
I jos jednom JovanovM, BRAVO za ideje i akciju ! Dizajn je super, kao i slogan !
PS :Ti panoi su nazalost od strane huligana vecinom izlomljeni, a neki Bogami i popaljeni :notok: , trebali su da budu na svim stanicama koda prolaze vozila donacije Japana. Ljudi postavili, huligani polupali, i na kraju su sklonjeni jer su onako osakaceni i u gomili ostrog stakla bili opasni po okolinu. Na kraju vracene su dobre stare zelene sipke iz 70tih...