Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Neko je stavio link ka PDF fajlovima GSP-a na sajtu Sekretarijata za saobracaj. Ja sam na brzinu pogledao, ali nisam nista nasao tamo, tako da vidi da li možeš da iskopaš na forumu...
Odlična tema. Kako ovo do sad nisam video? Odmah sam postavio baner ka ovoj temi na svoj sajt.
Za početak, jako neprofesionalno je što se na okretnici u Surčinu ne postavlja red vožnje za 904. Evo predloga kako bi mogao da izgleda, a da ne odstupa od zvaničnog formata, ali da ipak ima razlike, jer ga nije postavila direkcija.
red vožnje 904 Surčin Obrenovac
Podsećanja radi,
već sam jednom postavljao red vožnje za 904, u potpuno originalnom formatu, ali ove godine nisam ažurirao:
Gradska Gerila traži nove članove
Konkurs je otvoren od 1. februara do 1. marta 2015. godine
Gradska Gerila traži mlade ljude između 20 i 25 godina koji imaju interesovanja i nove ideje i koji bi učestvovali na radionicama i osmišljavanju aktivnosti vezanih za težišta interesovanja ovog udruženja.
Konkurs je otvoren od 1. februara do 1. marta , a prijavni formular možete naći na sajtu Gradske Gerile cityguerilla.org/konkurs
Gradska Gerila se karakteriše kao kreativna laboratorija i interdisciplinarna platforma, koja se oslanja na osnovne koncepte Goethe-Gerile – umrežavanje mladih ljudi različitih profila koji su okupljeni oko zajedničke ideje i cilja o podizanju svesti o pravu građana na grad.
Gradska Gerila svoje aktivnosti tokom 2015. godine realizuje pod pokroviteljstvom Goethe-Instituta.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.