Šta je novo?

GSP Gerila

Gdje se nalazi mapa tramvajskih linija koju je neko napravio sa foruma mislio sam da je ostampam o svom trosku na samo ljepljivom papiru i da istu zaljepim u par vozila da vidim kako bi reagovali ovi iz gsp.Da li bi je skidali itd .Sta mislite mapa je po meni sasvim ok i da bi mnogima koristila :gobb:

Procita li ko moj predlog iz predhodnog posta
:gobb:

Hvala dali se slazete sa mojom idejom :kk:

Da li da ostavim potpis foruma ili da stampam bez toga neznam kakvi sve kretena ima u gsp pa de nebue problema. :kafa:

cek koju ces da stampas tacno jel onu stevinu staru tramvajsku ili?

ako je ta stara skini znak bb-a (da nas ne cimaju a i nije vise taj znak a ni adresa) a stavi onaj sto je pravljen nedavno gerila gorila :D bice dovoljno

takodje nadam se da je ta karta za tramvaje i dalje azurna tj da nema nekih promena

Ajde sačekajte malo da napravim bolju kartu tram mreže!

Dogovoreno sacekacu primjetio sam imas par grescica u nazivu stajalista npr mite ruzica sve ostalo je ok mozda bi jedino boju za liniju 2 tj krug dvojke trebalo da bude crvena zbog upecatljivosti .Jedva cekam :kk:

Potrajaće malo pošto radim u hi-res kako bi moglo i na velikim posterima da se štampa ;)

evo čisto prev kako će se razvijati dalji layout

t0697b.gif

Bravo stevo!To bi bilo fenomenalno da stoji na cekalistima i u vozilima da ljudi znaju gde idu.Nema dana da me neko ne pita gde se silazi za gradsku bolnicu :)

Stevo, jedan predlog (ne znam ni sam kako bi izgledalo), ali probaj da nazivi stanica idu naizmenično sa leve i desne strane kako bi se stvorio malo veći prostor između njih i kako bi bilo preglednije za čitanje. Ovo super izgleda.

Stevo svaka cast vrijedi sacekati .Ja sam planirao da stampam to na A4 formatu i da lijepim u tramvajima na staklu koje djeli vozacki prostor od putnickog obavezno stavi potpis gsp gerila da vidimo kakve ce reakcije izazvati.Ja cu navest ovdje u koja vozila sam zalijepio mrezu linija prvo ce biti na udaru katice od 401do420 i gosine uparene posto su one sigurno svaki dan u saobracaju.Sve ideje kritike su dobro dosle :kafa:

trenutni update

2bpkt5.gif

ima još jako dosta da se radi, uglavnom biće u vektorskom formatu tako da može da se štampa na svim veličinama :)

Super Stevo fino napreduje hoce li krug 2 biti crveni radi upecatljivosti pliz :gobb: cim bude gotovo krece stampanje pa ljepljenje sve je organizovano. :kk:

Oceli karta linja biti do nove godine pliz ;)

ŠTA JE BRE OVO?! :shok:
Tek sada videh ovaj topic... SVAKA ČAST! :kk:

Da li mi verujete da ja godinama planiram da GSP-u uradim besplatno vektorske karte?!

Samo mala zamerka oko reči "gerila" jer je dvosmislena i najčešće se shvata negativno jer označava naoružane čete seljaka (u Španiji) ali i mali rat što nam u suštini odgovara... Kažem "nam" jer se pridružujem gerili! ;)

:gobb:

Da se javim ja kao pokretač teme... ideja gerila je od naziva "gerila marketing", i povezana je sa marketinškim metodama koje koriste razne "neoficijalne" grupe. Apsolutno ne asocira na ove ideje... zato je i početni logo bila gorila. Iz zezanja :) Može i tekila, ako hoćete... :)

I čisto da napomenem (nadam se da me nećeš pogrešno shvatiti), ali nije gerila, već gerilja na španskom. :D

Od šp. guerilla... Whatever...

Šta mislite o "GSP reformisti"?! :rolleyes:

previše očigledno zvuči, ovako će se ljudi više zainteresovati šta je, pa će morati da švrljaju o čemu se zapravo radi :D

Stevo sta se desava nema te na forumu a ni karte ja bih da lijepim :kafa:

E, zaboravih na ovu temu...

Archangel":3gs186iw je napisao(la):
previše očigledno zvuči, ovako će se ljudi više zainteresovati šta je, pa će morati da švrljaju o čemu se zapravo radi :D
Možda ali "gerila" je malo... Ne znam, ipak se mi bavimo "štreberskim" stvarima, fini smo i razumni, skloni verbalnim konfliktima, a ne fizčkim i da nazivamo sebe "gerilom"... Možda ako dobijemo podršku od navijača?! :lool:

Ideja vam je odlicna.Samo gurajte.
Pronasao sam vas slucajno pre neki mesec kada sam poceo da pravim besplatni program za Android telefone sa slicnom namenom (Gpsg)
Da li je neko od vas uspeo da dodje do nekog reda voznje u apirnom ili elektronskom obliku?
Mislim da bi bilo jako korisno ljudima da ubacim nesto tako u program a ne znam da li se to moze naci i gde.
Ako neko poseduje podatke ili ideju nek javi.
Mada koliko ga postuju mozda bolje i da ga ne stavljam...

Vrh