Pa i u toj Švajcarskoj imaš sporadično reklama po vozilima, bar koliko ja znam. Nisu potpuno zabranjene, al jesu regulisane šta gde i kako može da se lepi. Nisam za radikalne mere, pogotovo kod, činjenica, trivajalnih stvari, ako se već trebaju rešavati one mnogo složenije. Znači mogle su se zabraniti preko prozora, i regulisati gde mogu da se lepe, a povući ih iz samih vozila, jer opet moram da ponovim da one suštinski nisu zabranjene. Na kraju bilo je vozila, poput Katica na primer, gde su reklame čak bile i poželjne. Lepo je što kao hoće da uvedu red, al to se apsolutno radilo po sistemu skidaj to, jer ja tako kažem da treba. Daćemo im ekrane od 40 inča unutar vozila, pa da može još i više reklama da se prikazuje. Znaš i sam koliko je gorućih problema u javnom prevozu ovog našeg grada, a oni se dohvatili reklama, jer to je i njima samima najveća reklama. A za to da i po samom gradu kače razne reklame u povelikoj količini, svakako da mogu da se složim sa tobom. Malo šta je kod nas regulisano, a da se pritom i to regulisano poštuje u potpunosti. Ja sam samo za to da se mnogo više bavimo suštinom, i da probleme rešavamo od onih većih ka manjim, a ne obrnuto. Do većih nikad i nećemo stići kako se stvari odvijaju već godinama.