Ja uopšte ne živim u Bg, nego u Pa, na izbore sam do sada uvek izlazio, ali nisam naivan i znam kako svet funkcioniše. Ovo o čemu pričam je poznata stvar. Ljudi, Ameri u Francuskoj pred izbore eliminišu svakoga ko im nije po volji, izbunare mu neku aferu poput Štros Kanovih sobarica i na vlast dodju pijuni poput Olanda ili Makrona. A šta mislite da se ovde tek radi. U ovih 200 godina se u Srbiji nijedna dinastija ili vlast nije promenila bez stranog uticaja. Neće ni u budućnosti. Ljudi, Tadić je svoju karijeru završio kad je bilo ono paljenje barikada na Jarinju, kad mu je došla Merkel i rekla-nisi u stanju da rešiš Kosovo, ima ko će. Par godina pre 2012. kreće medijsko pranje Vučića, gostuje kod Marinkoviće, pleše u onoj emisiji sa zvezdama itd itd i polako kreće njegov uspon. Zar mislite da je normalno da neko pre deset godina skida table sa Djindjicevim imenom, a sad je kao Evropejac i gradi mu spomenik? Ne, dobio je pare, video je da sa radikalskom politikom nikad neće doći na vlast, a samo o tome misli celog života, njemu je politika i vlast smisao postojanja. Zato se preobukao u Evropljanina i radi to što radi. Pa nekad je u Skupštinu donosio robijaško odelo za Dinkića, a sad mu je on glavni za arapske poslove. Mrzeo MMF, a sad im ne izlazi iz pozadine, itd, itd. Kad obavi to što ima-ili će dobiti pare da obezbedi i svoje praunuke i npr. dobiti neko mesto u briselskoj administraciji i otići odavde, ili će završiti u zatvoru kao Sanader. Nemojte misliti da strane službe o Vučiću nemaju podebele dosijee koji će izaći na svetlo dana ako zatreba..Ja sam inače kivan na narod, na ovih 50% što ne izadju, pa zar je moguće da im je dobro i da bar ne žele da probaju nešto da promene. Da je narod prosvećeniji, drugačija bi se pesma pevala i ne bi se moglo tako lako manipulisati. Ali kad bolje razmislim, u celom svetu je tako. Svi vladari su samo šahovske figure, a poteze vuče veliki brat.