Šta je novo?

Gradski izbori 2018.

Kakvih sad srpskih razloga aman izbori su u Bgu ne u zanzibaru nece niko Bg odnjeti iz Srb
Teme su gradske nisu nacjonalne problem u srba sto ne mogu da razdvoje lokal od republike sto je velika greska
Sta smeta ti logo a logo drugih stranaka je ok na mjestu Bicemo i ovdje kad se prebroje glasovi
Kladim se da dobar dio nije ni uscito programe ponude stranaka za beograd

problem u srba sto ne mogu da razdvoje lokal od republike sto je velika greska
Ja ne bih rekao da je to problem srba nego srpskih političara.
Kao što smo ustanovili, ovde ne vladaju isntitucije nego poglavice.

A to da su ovi izbori prenaduvani, s tim se slažem. Kao da biramo predsednika planete Zemlje a ne nekog će samo da bude drugo lice umesto Malog.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521442#p521442:2c0onlq6 je napisao(la):
djordje*******g » 02 Mar 2018 10:09 pm[/url]":2c0onlq6]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521430#p521430:2c0onlq6 je napisao(la):
spatiotecte » 02 Mar 2018 10:25 pm[/url]":2c0onlq6]Ma videcete na kraju da ce NDVBGD biti ispod cenzusa i sve ce to biti baceni glasovi.
Glasanjem za NDVBGD se dovodi SNS u jos jacu poziciju.
Kad cujem da 45 000 glasova nije nista dodje mi da se slatko nasmejem. To je ogroman broj ljudi za male liste.
Mnogi u Beogradu nisu ni culi za NDVBGD.

Dakle stvar je vise nego jasna.
Ima 4-5 partija koje mogu da menjaju nesto
Glasanje za bilo koju od ovih 20 ostalih jaca broj 1.

Zato kod nas i ne postoji opozicija, zato sto je u paramparcad sa puno malih lista koje ne mogu nista da menjaju.

Bas me cudi da bas ti lamentiras na sudbom opozicije na ovim izborima. :sesir:

Ja sam apolitican, ponavljam to po stoti put.
Samo iznosim cinjenice da ako se vec zeli postici neki rezultat, treba malo ukljuciti mozak i razmisliti sta prouzrokuje glas jednoj od manjih listi.
Dakle to sto pisem vazi isto toliko za NDVBGD nego za Zavetnice, Zelenu listu ili bilo koju drugu manju listu.

De spat nmojne se sad pravdas znamo da ne podnosis dobricu izadji i glasaj
Zavjetnica rusi grci zeleni imaju svi manje sanse od romske liste

Beogradski izbori su bitni jer kada se promeni vlast u Beogradu, sledi promena vlasti i u Republici. Nema šanse da se promeni vlast u Republici ako se ne promeni u Beogradu.

Astro da i to se pokazalo donekle tacno ali moze i obrnutim redom da ide bitno da se sto cesce vrte nikom 2 mandata zaredom makar bio novi branko pesic na kvadrat

Pobeda opozicije bi ucinila uslugu i Vucicu, mada on to ne zeli.
To bi dalo vetra u ledja opoziciji i malo relaksiralo stvari, bilo bi novca za medije iz budzeta grada, bilo bi vise slobode i vise ventila.
Ovako bojim se da se bes i jed skupljaju i negde ce da pukne. To je recimo bilo vidljivo na onim RTS debatama, sve opozicione liste su kiptile od besa zbog uredjivacke politike RTS-a, sasvim opravdano moram reci.
Prosto ta energija se vec oseca okolo nas, ne bi valjalo da pocne da se materijalizuje.

Obrni okreni, oni već imaju vlast na nivou cele zemlje. Ovo je samo (pokušaj) učvršćavanja na još par opština. A svi znamo da je opozicija u rasulu, i da će proći još nekoliko godina dok skupe dovoljno moći (a bogami i sloge...) da nešto promene.

Zato je meni malo čudno otkud toliko pompe oko nečega što se bukvalno svodi na to da li ćemo gledati Vesića pored Malog ili Vesića pored one Irene, kako li se već zove...

Da me neko ne shvati pogrešno, svakako mislim da treba izaći i glasati. Samo kažem da me čudi otkud tolika frka. Imajući sve nabrojano u vidu, plus to da su nama izbori (bilo gradski bilo republički, isto mu dođe) postali godišnja aktivnost.

Koga biste pre za gradonacelnika, pa i za predsednicu, Vucica ili Kseniju?

(i jedne i druge finansira Soros, a i ostale, tako da u to ne moramo da ulazimo)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521475#p521475:t9lcgdxb je napisao(la):
direktor » 02 Mar 2018 11:14 pm[/url]":t9lcgdxb]De spat nmojne se sad pravdas znamo da ne podnosis dobricu izadji i glasaj
Zavjetnica rusi grci zeleni imaju svi manje sanse od romske liste

Pa ne volim NDVBGD jer od pocetka smatram da nisu iskreni, ali to ne menja moj stav da nisam politicki opredeljen.

Pa Beobuild je na zalost postao ozbiljan poligon za lobiranje NDVBGD i vidim da su uspeli da napune glave raznim forumasima i stvore kolektivnu histeriju oko njihovog "dobrotvornog" zalaganja za ovaj grad, pa mora da postoji neki balans i da im neko drma kavez za uzvrat.

Ne treba zaboraviti da NDVBGD proizilazi iz "Ministarstva prostora" (koje nije nikakvi drzavni organ vec fiktivni skup umetnika) koja je nelegalno prisvajala prazne i napustene prostore u njihovu korist (navodno kao brinuli su o sudbini tih lokacija), dakle sto bi se reklo, bili su obicni skvoteri.
Vidim u njihovom promotivnom spotu da su ostali dosledni svojim zvrljanjima u tim zapustnim zgradama kao izraz njihove "umetnosti" jer su ipak ostali verni njihovim korenima, skvoterskim.

Na zalost mnogi ljudi to ne znaju, ali dobro, ima nas koji mogu da ih procitaju u startu.

Vidimo se na izborima u nedelju, NDVBGD prelazi cenzus. Živi bila pa videli.
Neverovatno je koliko ljudi me je cimalo da me pita da li NDVBGD prelazi cenzus, kao da će doprineti nekoj promeni ako svoj glas daju nekom izlizanom tipa DS ili PSŽ-u sa Đilasom na čelu.

imam jedno pitanje
prijatelju je stigao poziv za glasanje za cetiri osobe koje ne zive tu, koje su sanse da je neko muljanje u pitanju i sta moze da uradi tim povodom?
hvala unapred

p.s. +1 vucko

vucko":1fybzi36 je napisao(la):
Vidimo se na izborima u nedelju, NDVBGD prelazi cenzus. Živi bila pa videli.

Videćete se u nedelju samo sa onima koji izađu na izbore. :wink:

No, bojim se da će i ovoga puta presuditi upravo oni koji na izbore ne izlaze. :mrgreen:

Milioni ljudi u Srbiji ne izlaze na takve "izbore", jer su odavno svesni činjenice da je sve to zajedno jedan veliki skup retardinjosa, koji čitavu ovu predstavu nazvanu "izbori" shvataju jedino kao šansu i sredstvo za uhlebljenje i parazitiranje, i sve to na račun ovog jadnog naroda.

Ali, stranačka retardirana stada nisu u stanju da vide dalje od svojih njuški, tako da ih baš zabole za narodne brige... :evil:

Dalje tolerisanje ovog govnarluka od političke scene će nam se svima sve više obijati o glavu, a već smo jako puno vremena izgubili...

@arapski investitor
U pitanju je masovna prijava ljudi koji ne zive u Beogradu na bg adrese kako bi dobili pravo glasa na ovim izborima.
Dosta je lako utvrditi ove mahinacije ukoliko bi bio omogucen pristup podatcima o broju prijavljenih u poslednjih 6 meseci u odnosu na isti period prosle godine ili u odnosu na prvih 6 meseci prosle godine. Svakako za ocekivati je da ce se ti ljudi odjaviti nakon izbora i prijaviti ponovo u svojim mestima prebivalista gde zaista borave tako da bi i kasnija odjava mogla biti predmet uporednog pregleda.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x6tg7399uX4[/youtube]

da evo upravo sam odgledao djilasovu konferenciju na ovu temu

prirodna selekcija na nivou nacija, ne zasluzujemo drzavnost, a uskoro je vise necemo ni imati

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521457#p521457:2iuzcdhi je napisao(la):
dragan » 02 Mar 2018 10:33 pm[/url]":2iuzcdhi]Trebalo bi glasati za "svoje", bez obzira kolike su im šanse.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521464#p521464:2iuzcdhi je napisao(la):
tragac » 02 Mar 2018 10:54 pm[/url]":2iuzcdhi]...jer bi tako "tvoji" pobedili...
Mnogo ti je čudna ta "logika", ako nećeš da glasaš za "svoje"
za koga onda hoćeš da glasaš? . . ako budeš uopšte i glasao.

Izbori i služe da se vidi koliku ko ima podršku kod birača, pa je
valda normalno da glasaš za "svoje", a ne za neke druge, treće,..

Znaci tebi spatio smeta sto oni na jedan nacin ukazuju na zapustene i napustene javne objekte recimo sad ovaj vojni hotel na Dorcolu .
Koji je vojska tako dobro cuvala da su im sitne sjecikese pocistlie sve radijatore instalacije .
Pritom se objekat namjesta tajkunu za sitnu lovu kao ne perspektivan objekat da tu napravi stanove ili sta vec.
Dok na drugoj strani drzava iznajmljuje zgrade od privatnika ili decenijama prica kako nema dovoljno prostora za skloniste za odrasle u kumodraskoj ulici .
Ovdje joj stoji zgrada raspadnuta prazna .
Ja bi reko da je to pogresna politika drzave i da opozicija treba na to da ukazuje na sve nacine . :vops:

Vučić će pasti kad neka spoljna sila pocepa SNS kupujući deo njegovih poslanika. Na izborima u ovakvim okolnostima teško. Naravno da ću glasati ali ništa mi ovde ne miriše na dobro.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521544#p521544:228m9gqy je napisao(la):
dragan » 03 Mar 2018 08:16 am[/url]":228m9gqy]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521457#p521457:228m9gqy je napisao(la):
dragan » 02 Mar 2018 10:33 pm[/url]":228m9gqy]Trebalo bi glasati za "svoje", bez obzira kolike su im šanse.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521464#p521464:228m9gqy je napisao(la):
tragac » 02 Mar 2018 10:54 pm[/url]":228m9gqy]...jer bi tako "tvoji" pobedili...
Mnogo ti je čudna ta "logika", ako nećeš da glasaš za "svoje"
za koga onda hoćeš da glasaš? . . ako budeš uopšte i glasao.

Izbori i služe da se vidi koliku ko ima podršku kod birača, pa je
valda normalno da glasaš za "svoje", a ne za neke druge, treće,..
Glasao bih za Kinesku komunističku partiju, al oni se ne kandiduju na našim izborima, a kod kuće su ukinuli izbore. Tako da jbg moram da improvizujem...

Vrh