Šta je novo?

Gradski izbori 2018.

cesid ispalio za istrazivanje?

da li je bilo ko objavio bilo kakvo istrazivanje koje je bar iole verodostojno?

Morao sam da udjem u ovo g***o da vidim kako se poštuje izborna tišina

yGorQxw.png

vucko":afbvzhyr je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521125#p521125 je napisao(la):
окидач » 01 Mar 2018 08:55 pm[/url]":afbvzhyr]Пошто видим да овде има доста постова који оправдавају ове из НДБГД, имам потребу да кажем да је то класична Отпор прича, довољно је да видите њихове изјаве пуне патетике и ниво безобразлука.
Што се тиче избора, Вучић је у праву када каже да су направили у опозицији грешку што су ово поставили као камен темељац за његово рушење(мада је питање колико су ту имали избора), јер ће већина људи ово схватити као 1996.(чак је и Ђилас то изјавио на балкан инфу), а без обзира колико то многи нису свесни, не може Вучић да постане икада толико омражен као жути.
СНС-41%
Ђилас-15%
Шапић-8%
СПС-6%
Двери-ДЈБ-6%
ДС-5%
СРС-око 5%, можда падну испод
НДБГД-3%
Бели-3%
Биће занимљиво шта ће се десити када Вучић избаци свој предлог за Косово, ако баш крене у фул издајник мод, остаће огроман број бирача које не покрива ниједна опција, питање је да ли ће остати при Вучићу или из беса отићи ка "грађанским" партијама(јер националних правих нема), а још занимљивије ако СНС-у евентуално буду требали радикали за власт у граду, шта ће урадити тада Шешељ.
У принципу, 5. марта ће СНС(мало тесније) и даље бити на власти, "грађани" ће једно месец дана причати о неким крађама и о одузимању гласа пензионерима, а онда ће се вратити у свој балон и надати се успеху на председничким/парламентарним(до ког можда и дође, зависно од поступака Вучића). Није ни то смак света, само нек не изграде метро(по оном плану) и неће то бити толика катастрофа.
Kako te nije sramota? Kakva crna Otpor priča??? Kakav interes ima zapad da sruši kada vlast čini sve da izvrši zahteve koje su joj dostavljeni? Spoljnopolitički sve radi što treba, a i pride od nas pravi jeftine robove koji će da se kolju da bi radili za 200 evra u fabrici stranog investitora da bi motali kablove. O kakvom bezobrazluku govoriš?

NDBGD je nada, materijalizacije želje da postoji neko van sistema ko može da nešto promeni ili makar da drma kavez političarskoj bandi dok sklapa dilove. Ako im je greh što nemaju 20 namazanih pravnika kao ostale mejnstrim liste nek im bude.

Inače, posmatrač sam na izborima i rečeno nam je da će teškko u Beogradu biti bugarskog voza, ali zato varijanta sa licima koja su ubačena iz drugih mesta u Srbiji u birački spisak je najsigurnijia jer ne možemo znati ko je kada upisan u spisak, a svako ko je u spisku ima puno pravo da glasa.

Oko biračkog spiska.
Ubačenima se ne može ništa ali možeš napraviti statistiku. Ako budeš hteo uzmi određen sat (ili više ako možeš ili sa nekim iz odbora da podeliš) prebroj one lične karte koje su izdane od drugih policijskih uprava a ne od PU Beograd.

Isprati npr. 200 glasača i ako je broj veći od 5 to izlazi van statistike koja je regularna što se promene prebivališta tiče.
Što veći uzorak odrediš bićeš sigurniji u rezultat.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521210#p521210:3i309hnm je napisao(la):
arapski investitor » Пет Мар 02, 2018 12:39 am[/url]":3i309hnm]cesid ispalio za istrazivanje?

da li je bilo ko objavio bilo kakvo istrazivanje koje je bar iole verodostojno?

Ни на једним изборима нисам видео мање истраживања од стране агенција које претендују да буду професиналне. Имамо само пар истраживања које не знамо ни ко је извео ни методе...

Tisina se ne odnosi na internet tj nije regulisano.

Koliko je psihicki oboleo fasista Vucic, govori to da je Bosko Obradovic juce pravio cirkus ispred Hepija (ne ulazim u to
da li je zaista pozvan ili ne u emisiju) i sve prenosio live na fb-u. Onda ovaj kompletni id*** kaze kako su bili ispred “neki sa kapuljacama” koji su odmah pobegli kad su videli njega da dolazi kolima.
Sve bi to bilo super da Bosko nije snimao live dolazak automobila i zatvaranje kapije, a psiho je posle emisije napravio krug oko Hepija i neki njegov poltron je snimio ulazak kola gde se niko
ne vidi na snimku (jer je napravljen sat-dva kasnije) i gde kao sto je i Vucic rekao kapija ostaje otvorena jer se on nikog ne boji?!?!

"Tisina se ne odnosi na internet tj nije regulisano"

Pa, kako je po twiterima i fejsbucima, tako i ovde.

Predsednik Gradske izborne komisije (GIK) Zoran Lukić :
"Beograđani biraju 110 odbornika Skupštine grada na 1.185 biračkih mesta
što je za dva biračka mesta više nego na predsedničkim i dva više ", . .
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... mesta.html

Teorijski, ne mora, ali ja ću poštovati. Mislim da je dobro da malo mozak odleži :D

Naravno da tema nece biti zakljucana ;)

Nema šta da se zaključava, ovo je forum.

Šta je, stranačke botine bi da malo pauziraju i ovde. :D

Umorili se od agitacija, pa bi sada malo da sendvičare i da se međusobno dogovore do nedelje šta i kako da isfingiraju i kako da podele plen...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521300#p521300:3ra3300f je napisao(la):
Igor » 02 Mar 2018 12:21 pm[/url]":3ra3300f]Naravno da tema nece biti zakljucana ;)
Rečeno je da se na "društvenim mrežama" može komentarisati.

Uostalom, kad bi ovu i zaljučao, nastavilo bi se po celom forumu.

Vladivoje, koliko vidim, ti si ovde ubedljivo najaktivniji, pa da te pitam: za koju stranku radiš? :mrgreen:

Ja ovde aktivniji od tebe i još nekih, čisto sumnjam... :mrgreen:

Hoćeš da prebrojimo postove, pa da vidimo... :mrgreen:

Čak i da sam najaktivniji, moram to da budem, pošto predstavljam nekoliko miliona onih koji (iz razočarenja i zato što nemaju za koga da glasaju) već odavno ne izlaze na "izbore" na ovoj retardiranoj političkoj sceni.

Znaš, većini onih koji ne izlaze na "izbore" se odavno ogadilo da glasaju PROTIV, jer hoće ljudi da već jednom glasaju ZA.
Zato što nemaju za koga da glasaju, zato i ne izlaze. Vrlo jednostavno.

Izbori nikako ne bi trebalo da budu referendumi, a oni su to još uvek. A zašto su još uvek :mrgreen:
Jel' ti sada sve jasno :?: Jasnije od ovoga ne može. :mrgreen:

Druže, bar ti treba da razumeš ove što bojkotuju. :wink:
Jer, upravo ti si od "bojkotaša" do vatrenog glasača stigao za jako kratko vreme. :mrgreen:
Veliki i nagli preokret kod tebe se desio, ili možda ipak nije... :mrgreen:

znam da je malo rano za zavrsne reci ali zeleo bih dve stvari da napisem:

1) iako sam licno uz radulovica do pobede, svima koji se predomisljaju da li da glasaju za ne davimo beograd zbog eventualnog neprelaska cenzusa - moje misljenje je da se dovoljan "hajp" stvorio oko cele price da ce proci kao djb 2016, iz senke ce dogurati do 6%, tako da ako ne zelite da glasate za politicke "partije", glas za patkicu nece biti bacen. ako ne budem u pravu na sledece okupljanje donosim gajbu piva :)

2) srecno svima u nedelju, svi ce na kraju dobiti ono sto su zasluzili pa i srbadija. veliak vecina glasa za odredjene politicke opcije jer misli da su oni najbolji za drustvo, tako da bi bilo lepo da prihvatimo sta god se desi u nedelju. sto kaze mac demarco, act your age and try another year!

Na žalost, pa eto čak i u Beogradu, pobeđuju Lukasi i Cece, kladioničari i kockari, zbudžatori i muljatori, amateri i reketaši. Paradržavni sektaši.

Apstinenti nikako ne mogu imati opravdanje u vidu biranja manjeg zla, jer se ovde radi o sudaru dve krajnosti, a ovi gorenavedeni sektaši nikad ne apstiniraju.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521348#p521348:1zehp8gl je napisao(la):
arapski investitor » Pet Mar 02, 2018 3:35 pm[/url]":1zehp8gl]znam da je malo rano za zavrsne reci ali zeleo bih dve stvari da napisem:

1) iako sam licno uz radulovica do pobede, svima koji se predomisljaju da li da glasaju za ne davimo beograd zbog eventualnog neprelaska cenzusa - moje misljenje je da se dovoljan "hajp" stvorio oko cele price da ce proci kao djb 2016, iz senke ce dogurati do 6%, tako da ako ne zelite da glasate za politicke "partije", glas za patkicu nece biti bacen. ako ne budem u pravu na sledece okupljanje donosim gajbu piva :)

2) srecno svima u nedelju, svi ce na kraju dobiti ono sto su zasluzili pa i srbadija. veliak vecina glasa za odredjene politicke opcije jer misli da su oni najbolji za drustvo, tako da bi bilo lepo da prihvatimo sta god se desi u nedelju. sto kaze mac demarco, act your age and try another year!
Aj´ srećno pa da mu u nedelju otpevamo: ,,I'd say, see you next time, if I thought there were a next time´´.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521302#p521302:1on3b2o2 je napisao(la):
Vladivoje » 02 Mar 2018 12:23 pm[/url]":1on3b2o2]Nema šta da se zaključava, ovo je forum.

Šta je, stranačke botine bi da malo pauziraju i ovde. :D

Umorili se od agitacija, pa bi sada malo da sendvičare i da se međusobno dogovore do nedelje šta i kako da isfingiraju i kako da podele plen...

Uvek mi je bilo zanimljivo kad neko priča sam sa sobom i o sebi :roll:

Jelena Milić (NATO agitator) optuzila Ne da(vi)mo Beograd da je proputinovska stranka. Loš koks bio očigledno.

tragac":304sau2s je napisao(la):
Cirkus se nastavlja. Leci uredno pristižu u sanduče a danas su me zvali iz štaba liste Đilas. Da li je ovo kršenje izborne tišine?
Nije. Upravo sam video Crtinu reklamu gde su rekli da je to po propisu.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

:lol:

Što neko jednom reče, Milićka za sebe kaže da podržava NATO, a u stvari je hodajuća anti-NATO reklama. :mrgreen:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521170#p521170:sgp8leju je napisao(la):
dragan » Čet Mar 01, 2018 10:49 pm[/url]":sgp8leju]Oće ovde biti "predizborne tišine" ili će

da bude galame do " konačnih rezultata" ?
Predizborna tišina de facto ne postoji ni van foruma, tako da...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521356#p521356:1afmboou je napisao(la):
Zvezdara » 02 Mar 2018 04:29 pm[/url]":1afmboou]Jelena Milić (NATO agitator) optuzila Ne da(vi)mo Beograd da je proputinovska stranka. Loš koks bio očigledno.

Ovo nema logike.
Izjave NDVBGD obicno objavljuje americka televizija N1.
Pro Putin su zavetnici.

Neke procene su 54 % izlaznost
da li to znaci da ako bude (manje 5 %) 49 % propali izbori ?
mada nemam pojma ni šta bi tek onda stim ... verovatno Jovo nanovo i još mesec dana uke buke ni oko čega :lol: :lool: :lol:
mada ne bi bilo loše
da uvfatim još po koju sredjenu ulicu, autobus, dom zdravlja ....sve za izbore
:sesir:

Vrh