Šta je novo?

Gradski izbori 2018.

Inace nema vise VES ukinuto sad su sifre neke sve su obrnuli

Kultorološkinja je diplomirani komunikolog feminista, a diplomirani kulturolog je obična osoba koja ne smatra da je potrebno isticati pol.

Kvalitetni kadar SNS-a ?... malo su ti potrajale te studije Sofija, ali Boze moj... i politika i studentske obaveze... nema se vremena.
89.
Софија Марковић
1985. Година рођења
Студент Занимање
СНС

Na par mesta videh maturant gimnazije a ljudi imaju preko 30 i 40 godina. Pomislih prvo greška sigurno al se setim da su i 2016-te bili isto neki tako upisani. Moguće je da imaju trogodišnju srednju pa su lupili nešto, čisto da popune kolonu. Al koja je to funkcionalna nepismenost gde se za zanimanje upisuje zvanje(akademska titula), neće vam otpasti kruna sa glave ako stavite da ste profesionalni političari(važi i za dobar deo opozicije)

Što je Jankara lukavo stavio sebe na poslednje mesto na listi :D

Једна од кандидаткиња СНС-а...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_r5IkAm5Vl4[/youtube]

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=513149#p513149:11r5zfuy je napisao(la):
Zvezdara » 02 Feb 2018 12:23 pm[/url]":11r5zfuy]Na par mesta videh maturant gimnazije a ljudi imaju preko 30 i 40 godina. Pomislih prvo greška sigurno al se setim da su i 2016-te bili isto neki tako upisani. Moguće je da imaju trogodišnju srednju pa su lupili nešto, čisto da popune kolonu. Al koja je to funkcionalna nepismenost gde se za zanimanje upisuje zvanje(akademska titula), neće vam otpasti kruna sa glave ako stavite da ste profesionalni političari(važi i za dobar deo opozicije)
....

Svršeni gimnazijalac je valjda "saradnik u prirodnim/društvenim naukama"?
A ovo za zvanje i zanimanje dovoljno govori o profilu tih ljudi.

Indikativno je da na listama namanje ima - preduzetnika.
Nije ni čudo, oni su niža vrsta u ovom političkom sistemu.

Kao da je bitno ko je na listi. Ionako svi glasaju kako vođa partije kaže. Koliko li ima odbornika koji nisu ništa radili?

Ja baš mislim da će SNS imati problem sa odbornicima sa ove svoje liste i da će kasnije tu biti dosta ostavki.

Najčešći razlog navođenja zvanja umesto zanimanja je (trajna) nezaposlenost date osobe. Posebno ako je to zvanje iz oblasti društvenih nauka, a uvek i neizostavno ako se kao zvanje navodi svršena gimnazija. Zna se šta je glavni motiv ulaska u stranku, bez obzira na nivo obrazovanja.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=513167#p513167:3pjcdxvi je napisao(la):
astrodule » 02 Feb 2018 12:44 pm[/url]":3pjcdxvi] . . Ionako svi glasaju kako vođa partije kaže. . .
Pa, naravno...zato se On i zove Vođa, a ko neće da sluša marš iz stranke.

Nije proveravano šta je ko po zanimanju, možete napisati i da ste nuklearni fizičar. Ima nekoliko ljudi na listi ne davimo Beograd koji su preduzetnici, ali su se izjasnili šta su po onome šta su završili od formalnog obrazovanja.

Inače uleteše na izbore ruska partija iz Šapca koja nema ni predstavništvo u Beogradu, zavetnici i još gro nekih sns lažnih listi.

Sto se tice malise, on se lazno predstavio jer jos uvek nije doktor nauka. Al ajde :)

http://rs.n1info.com/a361601/Bg-Izbori/ ... gradu.html

Kako uredno beleži sajt Narodne skupštine, čak 25 zakona čiji je predlagač Vlada Srbije čeka na raspravu u plenumu. Na spisku su izmene važnih zakona o vojsci, policiji, odbrani, bezbednosnim službama, saobraćaju...

Umesto da prokomentariše zašto se ne donose zakoni koji se suštinski bave funkcionisanjem MUP-a i Ministarstva odbrane, poslanik vladajuće Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović ukazuje nam na formu - pogrešno smo nazvali zakon. Nije zakon o MUP-u, već o policiji, niti o Ministarstvu odbrane već o odbrani.

“Vi iz luksemburške televizije s američkim kapitalom prvo niste dobro informisani šta je u proceduri, spominjete neke predloge zakona koji uopšte ne postoje”, rekao je Martinović.

Spominjemo i one koji postoje i koji su na čekanju, a čiji tačan naziv glasi "Predlog izmena i dopuna zakona o vojsi", te "Predlog izmena i dopuna zakona o policiji".

“Ne znam šta vam to znači čeka… Ništa ne čeka, ne postoje nikakvi problemi u funkcionisanju parlamenta i države”, poručio je Martinović.

...

Scenario je već viđen za vreme predsedničkih izbora, podseća Goran Ćirić iz DS-a.

“U svakoj godini imamo izborni proces i blokadu rada Skupštine, ove govornice koja je u nekom smislu otvorena prema javnosti, ostali mediji s nacionalnom frekvencijom očigledno zatvaraju taj prostor za opoziciju”, kaže Ćirić.

Martinović, s druge strane, tvrdi da priča o medijskoj blokadi “naprosto nije tačna”. “Zato što je apsolutna većina medija danas protiv Aleksandra Vučića, Vlade Srbije i SNS-a”, kaže šef poslanika naprednjaka.

Na prste jedne ruke, žali se Martinović, broje se mediji koji su uz predsednika države.

A koji je satro razlog sto ne zasjeda parlament u plenumu

Apsolutno nije tacno to sto prica taj martinovic. Stvarno treba biti specijalna vrsta "ljudi" pa tako bezocno iznositi neistinu. Rekao bih da SNS ipak kontrolise 90% medija.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=513318#p513318:1xf2u60f je napisao(la):
tzoran1 » 03 Feb 2018 12:00 am[/url]":1xf2u60f] . . Rekao bih da SNS ipak kontrolise 90% medija.
Urednici po nepisanom pravilu uvek podržavaju trenutnu vlast - za svaki slučaj.

Tako je bilo i u vreme Tadića, sada simpatišu Vičića, a sutra će već nekog drugog.

Doduše, ima par baš agresivnih medija, kao Pink, Hepi, Informer i možda još neko.

Da, Studio B, ali ja ne pratim celu medijsku scenu, pa i ne znam za sve.

Medjitim, kada bi se vlast sutra promenila i oni bi promenili simpatiju. :)

Meni je samo smešno (i jadno) kako aktuelna garnitura reaguje svaki put kad se pojavi neki novi kandidat za gradonačelnika. Sve neke neverice, zgražavanja, iznenađenja, besede o moralu, kukanja o nepoverenju, negativizmu... Kandidatima kao da poručuju ''ma kako vas nije sramota da nam budete protivnici!?'' a narodu ''ma kako vas nije sramota da razmišljate o još nekome pored nas...???'' Čuj, usuđuju se ljudi da se na otvorenim i slobodnim izborima kandiduju za gradonačelnika! Zamisli, usuđuje se neko da ima drugačiji pogled i plan! Pu bre! E stvarno užas. Ja sam šokiran i zatečen.

Vrh