Šta je novo?

Gradske linije javnog saobraćaja - Predlozi, rešenja

Не верујем да ће ико из Врчина користити 70 јер није адекватно повезана са осталим линијама. Неко из Врчина ће ићи на 461 до Шумица где опет може на 17 који иде на саких 5 мин. Овако да су увели да 70 стаје и на Траншпеду то би била друга прича.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ovde se upravo i govori o tome da bi po uspostavljanju stajališta Tranšped , njega najviše koristili Vrčinci.

Па то сам и мислио. Ако га буду увели а тешко наравно да ће га користити јер ем што могу да седну могу и да иду директно до Новог Београда. Из дирекције немају слуха за ово а улагања нема уопште. Само да се налепи ознака за линију 70 и сви срећни и задовољни. Боље да су 461 оставили без те станице на Траншпеду а да су 70 заменили са њом.

igor989":1bquoogr je napisao(la):
Боље да су 461 оставили без те станице на Траншпеду а да су 70 заменили са њом.
Па није боље, за кога би то било боље? Онда Врчинци не би могли у Икеу, морали би до града па назад, и становници Траншпеда би до Врчина или Гроцке морали преко града, најједноставније је само да се уведе стајалиште и за линију 70 и да се ништа друго не дира, остало да остане исто.

Iggy84":3uo3aqcl je napisao(la):
igor989":3uo3aqcl je napisao(la):
Боље да су 461 оставили без те станице на Траншпеду а да су 70 заменили са њом.
Па није боље, за кога би то било боље? Онда Врчинци не би могли у Икеу, морали би до града па назад, и становници Траншпеда би до Врчина или Гроцке морали преко града, најједноставније је само да се уведе стајалиште и за линију 70 и да се ништа друго не дира, остало да остане исто.
Па и овако су људи из Врчина осуђени да пешаче од Траншпеда до Икеа или да иду до Шумица па назад. Јесте најједноставније то што си написао али тешко да ће било шта урадити по том питању.

Нажалост морају да пешаче али опет је лакше пешачити 1 километар, то се прође за 10 минута, него ићи 30 минута до Шумица и толико назад, и плус чекање буса. Па у повратку опет исто, лакше је пешачење 20 минута укупно, него вожња 2 сата и још чекање на бус, бар мени а верујем и другима.

Jeste lakše , ali ne u svakoj situaciji. Zamisli da neko kupi nešto u IKEI , a da živi u Mladenovcu , Sopotu ili Vrčinu , pa da mora to da nosi desetak minuta ...

Možda bi mogla i 461 da se nakači na IKEA. Znači Vrčin > Tranšped > IKEA > Šumice a u povratku obrnuto.

Veza sa IKEA treba da postoji za Mladenovac , Vrčin i Sopot , pa bilo to da se uvede stanica Tranšped za liniju 70 , bilo stanica IKEA za linije koje tuda prolaze a idu u pomenuta naselja.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=471326#p471326:23toserf je napisao(la):
solecar » Пон Авг 14, 2017 6:20 pm[/url]":23toserf]Jeste lakše , ali ne u svakoj situaciji. Zamisli da neko kupi nešto u IKEI , a da živi u Mladenovcu , Sopotu ili Vrčinu , pa da mora to da nosi desetak minuta ...
Сопот и Младеновац морају до Аутокоманде, па онда назад са 70, тако да они неће носити, а што се Врчина тиче, ретки су они којима је станица испред куће, тако да ће свакако носити ако су већ испланирали да довезу аутобусом, ја имам километар до станице рецимо, тако да ми тај километар код Икее баш и не значи много. Ако купујем намештај ићи ћу колима. Најједноставније је да 70 само стане на Траншпеду и то је то.
Steva":23toserf je napisao(la):
Možda bi mogla i 461 da se nakači na IKEA. Znači Vrčin > Tranšped > IKEA > Šumice a u povratku obrnuto.
А што компликовано, кад може једноставно? Зашто беспотребно продужавати неку линију, кад већ постоји линија која пролази поред стајалишта, шта је тешко да само стане?

Чекајте, људи ! Шта то од намештаја уопште може да се понесе аутобусом? Нешто ситније да, за габаритније ствари мора ауто или камионче. Тако да ми ово увођење линије за муштерије ИКЕА-е и није превише сврсисходно. Једино за раднике.

Зато и кажем, сад је ово Икеа линија а увођењем само овог једног стајалишта, где постоји сва инфраструктура, не треба ништа улагати, од тог стајалишта би насеље Траншпед имало користи а и Врчин, Гроцка, Заклопача и сви који долазе у Икеу из тог правца.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=471334#p471334:pcwxdqg4 je napisao(la):
times12 » August 14th, 2017, 7:13 pm[/url]":pcwxdqg4]Чекајте, људи ! Шта то од намештаја уопште може да се понесе аутобусом? Нешто ситније да, за габаритније ствари мора ауто или камионче. Тако да ми ово увођење линије за муштерије ИКЕА-е и није превише сврсисходно. Једино за раднике.
Može i nešto kadastije da se ponese , samo je pitanje težine i veličine. I za radnike i za mušterije bi dobro došlo , jer ima ljudi koji bi došli u IKEU autobususom.
Inače , ne mogu da se setim gde tačno , sam video sliku gde je čovek u gradskom prevozu transportovao frižider koji je kupio. Tako da ...

P.S.

Ne prodaju samo nasmeštaj. Sačekao me njihov katalog na kvaki ulaznih vrata kada sam se vraćao kući pre neki dan , tako da znam.

Ceo donji sprat su male i sitne stvari. Gornji sprat je namenjen za nameštaj, donji za sitne kućne stvari..

Cekaj, da li se stvarno prica o mrezi linija ka obliznjim gradovima koji fiduju prodavnicu namestaja i kucne opreme? Zar je stvarno tolika navala?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Navala i nije neka velika , obzirom da mnoga naselja nemaju adekvatnu vezu. Tu je problem što se odradilo kako se odradilo sa linijom 70 , a nije se mislilo ni na radnike ni na potencijalne kupce iz obližnjih naselja. Plus što je najavljeno da će tu da se grade novi TC i Aqua park. IKEA bi gradila TC a Turci Aqua park.
inače , priča se da će biti puštena linija koja će ići iz Grocke preko Zaklopače do IKEE preko nedavno asfaltiranog puta koji povezuje Grocku i Zaklopaču , kao i da će linija koja bude išla preko Klenka svraćati u IKEU , a izgradnju tih puteva će finansirati sama IKEA.

Све због ИКЕЕ а још једну линију кроз Кнежевац не могу да пусте?

Било је приче да ће се 303 и 306 продужити до Икее тако да би овај део града имао фину везу са истом. Колико је то реално може @stf да нам каже.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=471334#p471334:2ztser23 je napisao(la):
times12 » 14 Авг 2017, 19:13[/url]":2ztser23]Чекајте, људи ! Шта то од намештаја уопште може да се понесе аутобусом? Нешто ситније да, за габаритније ствари мора ауто или камионче. Тако да ми ово увођење линије за муштерије ИКЕА-е и није превише сврсисходно. Једино за раднике.

чисто сумњам да ће неко ко купује намештај да се бусом враћа кући и да вуче кутију

а и Бубањ поток је скроз други топоним, и он нема везе са Икеом. штавише, колико се мени чини, Икеа се налази у атару Зуца

Postoji put , koji je produžetak glavnog puta u Zucama koji je neuređen , a vodi direktno do IKEE. Bubanj potok je onaj deo koji je uz raskrsnicu Kružnog puta sa autoputom.

тај пут за Зуце је колико толико сређен, тако да може да се користи. можда га и прошире да спусте 403 до Икее

Vrh