Šta je novo?

Gradske linije javnog saobraćaja - Predlozi, rešenja

Prilozi

• IMG_20240919_155824.jpg
    IMG_20240919_155824.jpg
    71,6 KB · Pregleda: 204
Ako sam dobro razumeo, u članku se spominje da se i stanica Jug otvara 29. IX.

Ako zavrse Bas za 10 dana......da li je realno...???

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Koja mapa? Gde može da se vidi?
Govorio sam o ovome s Kurira. Pošto 93 staje zajedno sa 67 ka petlji u Antifašističke borbe, pretpostavio sam da ide na Gazelu. A ovo dalje sam isto pretpostavio trasu i izgleda da sam pogrešio :)

Nigde se ne vidi taj inicijalni post od kog je sve krenulo. Barem ja ga nisam našao.

Evo ovde ima slika.
Још једна грешка на оној слици.На стајалишту ЖС Нови Београд стоји да ту стаје Е1,а Е1 је укинут, вероватно су погрешили хтели су да ставе Е6 вероватно.

Kada smo kod teme nove stanice, razmišljam i o povezivanju novog kineskog tc koji se otvara 26og. Otvoriti bez dostupnog prevoza ili pešačiti km do prve stanice nije rešenje. Ako kurir nije pogrešio, slanjem nesrećne solo 67 je sramno. Ali dobro, djp uvek ima neobična rešenja. U redu, ne diraju 68, produžuju drugu liniju, a tek 95 bi bio kolaps. Ovde treba nova linija dok se ne puste tramvaji, a kako rade rakovicu, bolje da se uzdamo da strela baci oko. Beše, bile su tri varijante plana iz 2015te. Videćemo, nešto uzmu, drugo izostave.

Kada smo kod teme nove stanice, razmišljam i o povezivanju novog kineskog tc koji se otvara 26og. Otvoriti bez dostupnog prevoza ili pešačiti km do prve stanice nije rešenje. Ako kurir nije pogrešio, slanjem nesrećne solo 67 je sramno. Ali dobro, djp uvek ima neobična rešenja. U redu, ne diraju 68, produžuju drugu liniju, a tek 95 bi bio kolaps. Ovde treba nova linija dok se ne puste tramvaji, a kako rade rakovicu, bolje da se uzdamo da strela baci oko. Beše, bile su tri varijante plana iz 2015te. Videćemo, nešto uzmu, drugo izostave.
Кад смо код 68,она је сад до краја месеца продужена до Блока 44 због радова на окретници Блок 70.

Moze li da neko posalje taj plan iz 2015te?

Ako stvarno produže 67 i ostave samo tri busa, bolje da ga ukinu.

Zamalo celu trasu da pogodim :) Jedino sam omašio ovo na NBG. Ako dobro vidim ide skroz do Macure, pa kao 65 i 71 u Tošin bunar?

Gledam plan za 93, razumem, milutina milankovića nije imao vezu sa bež kosom gde ima dosta firmi. Pohvala je vraćanje veze sava centra sa prokopom. Opet, bež kosa puna linija koje su upitne. Sada 93 dopunjuje 65 koji odlično ide ili nemaju mesta na okretnici 75. Lično i dalje mislim da su novi resnik.

Gledam plan za 93, razumem, milutina milankovića nije imao vezu sa bež kosom gde ima dosta firmi. Pohvala je vraćanje veze sava centra sa prokopom. Opet, bež kosa puna linija koje su upitne. Sada 93 dopunjuje 65 koji odlično ide ili nemaju mesta na okretnici 75. Lično i dalje mislim da su novi resnik.
Realno, nema šta da pomaže 65, morao bi dublje u naselje. Ovako je bez veze.

Nije loša ova linija. "Sestrinska" linija 94, povezuje CBD sa Bežanijom, Mostarskom petljom i dodatno Miljakovac. Lično bih više voleo da saobraća preko Autokomande kako bi zakačio Voždovac, ali no. Biće dobro popunjena ako interval bude dobar.

Nije loša ova linija. "Sestrinska" linija 94, povezuje CBD sa Bežanijom, Mostarskom petljom i dodatno Miljakovac. Lično bih više voleo da saobraća preko Autokomande kako bi zakačio Voždovac, ali no. Biće dobro popunjena ako interval bude dobar.
Информација је да ће бити 10 возила на линији ткд ће интервал сигурно бити добар.

Информација је да ће бити 10 возила на линији ткд ће интервал сигурно бити добар.
Ako sam dobro izračunao, sa 10 vozila bi bio takt na oko 10 minuta.

Ово је одлична линија, спаја са Сава центром, аутобуском, прокопм и две железничке станице, Бањицом...

Vrh